Magen v 30



Undra ust hur stor jag egentligen kommer att bli! Jag tycker att magen e gigantisk, o just de att den växte 3 cm på 3 veckor! Jag hoppas verkligen den lugnar sej lite snart o växer liiiite saktare!

Börjar bli grymt jobbigt att hitta ett skönt sätt att sova på, inget känns bekvämt! Ligger jag på rygg blir ja efter en stund illamående o svimfärdig, ligger ja på sidan så får ja jätteont i höften o magen går knappt länge. Men kan ju fortfarande ligga på mage iaf, alltid nått! Men oftast då ja ligger på mage en längre stund får ja ont o bebis protesterar. Snart får ja väll sova sittande antar ja.
Att vända sej i sängen är ett helt projekt vill ja lova, de är svinjobbigt! Men bara..BARA 10 veckor kvar nu hoppas ja!

Idag ska jag på middag hos pappa, älgköttsoppa blir de. ska bli gott, får se om E kan följa med då han fortfarande e krasslig..detta har nu pågått i 5 dagar!! Kan absolut inte vara magsjukan som håller i sej såhär...o eftersom inte jag blivit sjuk så tvivlar ja!

Jo, ska passa på att visa 2 bilder på den fina babysittern vi fick av min underbara mamma!





Visst e den fiiin! Perfekt till båda könen e den oxå! Många runt mej frågar om jag e inne på att de ska bli en flicka, O nej, de e jag inte! Men hur fint e  de inte med rött på pojkar då!!!
O för att slippa köpa dedär NEUATRALA i beige, grönt så köper jag rött som neutral färg =)
Vad e de för fel med rött på pojkar??

Hemma =)

Kom hem efter ca 3 timmar på förlossningen. Fick ligga med ctg-kurva i ca 30 min, kontrollerade sittande och liggande blodtryck och undertrycket ligger högt/ nästan 90! o de är en höjning sen igår bara då de låg på 74.. Ligger på gränsen till fööör högt, så ska ringa min bm imorrn o boka tid i veckan för en koll av urin och blt, läkaren ville inte att jag skulle gå 3 veckor utan kontroll. Har ju även gått upp mkt i vikt vilket även läkaren reagerade på, så jag har samlat på mej väldigt mkt vätska sa han. Och fortsätter jag att gå upp mkt o snabbt så kunde man ev göra nått åt de genom att få vätskedrivande eller nått. Men bebis mådde kanonbra..barnmorskorna sa att jag hade ett väldigt välmående och piggt barn i magen =) de blir man glad av att höra!
När jag kom hem lagade jag o E middag då han var så mkt piggar efter att ha letat efter mej hela eftermiddagen då han inte visste att de var förlossningen jag låg på, han trodde jag var hos vår bm på lasarettsgatan. Så han kom ju instormade i rummet där jag låg helt örstörd o orolig som bara den! Men knde snabbt lugna han genom att allt var ok med både mej o bebis =) Han höll till o med på att svimma så han fick dricka sej en festis oxå ;)

Nu har jag fikat lite glass..så nu ska ja kolla tv ett tag o sen soooova!


Hejdå!


Upp på sjukhuset....

Nu ska jag snart åka upp på förlossningen för en kontroll, har ju en del symptom på havandeskapsförgiftning =(
Äggvita i urin, svullet ansikte o händer, högt tryck och lite huvudvärk. Så jag ringde upp o pratade lite me dom o dom ville jag skulle komma upp så dom fick titta på mej, o de e ju bra.
E är ju fortfarande kass i kistan så han får tyvärr stanna hemma hur gärna han än vill följa med mej.
Ringde min syster för att be o skjuts men icke...hon hade inte tid, hon skulle duscha o sola =( men fick tag i pappa tillslut så han kör mej iaf. Så ska åka upp nu efter kl 14 nångång. Får se hur de går..är nog ingen som hellst fara men e ju bra att dom ville kolla upp mej iaf så man vet säkert att allt e lugnt.

O stackars E skiter o har sej han!! Stönas på bra inne på dass då han sätter igång...=/ vill inte åka på nån magsjuka...vill inte ill inte vill inte...så jag har avbokat mitt möte med den bakterien nu så jag kommer inte att få den...lalallalala!!!

Nu ska jag ringa ett samtal =)

Heeeej då!

v 30!

*Din graviditet startade Tors 10 jul 2008.
*Din menscykel är ca 28 dagar
*Du blev gravid ungefär Tors 24 jul 2008 (ägglossningen).
*Du är på dag 204 av 280. (72,9%).
*Du är i vecka 30.
*Du har gått 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0).
*Du är i 7:e kalendermånaden.
*Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
*Du är i trimester tre.
*Beräknat förlossningsdatum Ons 15 apr 2009
*Du har 76 dagar kvar till förlossning.



Vecka 30 - 29 jan - 4 feb 2009
Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

VA FORT TIDEN GÅR!!!!

Bakterier i lgh!

Ja nu tror jag min farhåga e här...magsjukan! "ser" känner av bakterier här...hatar! E har ny spytt 2 ggr...o karlar med magsjuka e ju lika med bebisar...huuuuuu! Hoppas jag slipper men tror nog att de e kört för min del med! OM de nu e magsjuka...för såhär blev de igår med..o nu dessa 2 kvällar han kräkts har han ätit smarties..så jag undra om de e nått me dom han ej tål! Men natten får utvisa...vaknade av att jag hörde ett hulkande/kvidande från tos o då e de ju E som ligger därinne på alla 4 o e ynklig...hahaha! kan tyvärr bara skratta, för killar som e sjuka e ju verkligen döende!

Var till BM idag vid halv 11 för koll =) hjärtat slog med 142s/min, bm fick leta länge efter hjärtat på den lilla o jag skratta! Fram till de att jag sa hon skulle lyssna en bra bit ovanför naveln på mej för de va där han/hon låg..så långt upp frågade hon? Ja sa jag...o riktigt, där låg den ju..haha! Hon sa de - Ja jag ska fråga dej nästa gång med, en mamma vet ju alltid bäst. HAHAHA....YES!!! Hade dock äggvita och leukocyetr i urin o lite högt tryck 150/75, men gick ju dock upp dit idag oxå.
Blodvärdet låg på 122 vilket var ok...frågade om ja var trött men de e ja ju inte. på inskrivningen låg ja på 146 så de hade ju sänkts en del.  SF-måttet hade ökat från 26 cm till 29 cm!!! 3 cm på 3 veckor vilket e ganska mkt! så har alltså nu sf 29 cm i v 30.
Sen fick ja moderskapsintyget hon glömt att ge mej i v 20!!!! Så måste ner på fk imorrn o lämna in de lite snabbt!
Köpte en Babysitter idag med...hittade en så fin o bra på allsport så ja slog till!



Carena

Babysitter Lux

Beskrivning:
En uppdaterad version av den klassiska babysittern, med ställbart ryggstöd och fotstöd, huvudskydd och låsbar gungfunktion.

Blev exakt denna färg med då ja tycker den passa perfekt till flicka/pojke! Fastant för rött o brunt ja...så spelare ju verkligen ingen roll va de blir!

Sen blev de en fika med E, Tatti Casper o Andrea idag med..så trevligt!! Kul o umgås lite!

Gick sen till mamma o hälsade på, trevligt!!!Jag o E fick babysitterna av henne! Så jag fick peng av henne för de den kostat! Sååå snällt! Fick peng av mormor o morfar med för spjälsängen =) Underbart roligt att fåååå saker! Mamma tyckte med att babysittern var sååå fin o hon tyckte de var så kul o få se den oxå =)

Få se...har ja nå mer att skriva...hmmm - jo mamma såg ju dirket att jag var svullen om näsa oläppar..så nu måste ja verkligen ålla koll på mej själv känner ja så de inte blir nån havandeskapsförgiftning här! Såg nu då jag var på toa med att jag var jättesvullen i ansiktet...speciellt näsan! Blir ju lite orolig..en jag håller en tumme o hoppas att allt ska gå bra! Ska ju dit om 3 veckor igen så, men får se om detta bli värre får man ju ta kontakt me dom så dom kollar uppen riktigt.

Nu ska jag hämta lite vatten o sen sova vidare!!

 

Pöss Pösss


Vilka är egentligen rasister?


V 29 =)

Min graviditet - BF Ons 15 apr 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 22 jan 2009.

Din graviditet startade Tors 10 jul 2008.

Din menscykel är ca 28 dagar

Du blev gravid ungefär Tors 24 jul 2008 (ägglossningen).

 Du är på dag 197 av 280. (70,4%).

Du är i vecka 29.

Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0).

Du är i 7:e kalendermånaden.

Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).

Du är i trimester tre.

Beräknat förlossningsdatum Ons 15 apr 2009

Du har 83 dagar kvar till förlossning.

De går verkligen FORT alltså!! Tycker nyss jag testade plus på testet! O nu har de redan gått 29 veckor...11 veckor kvar nu då. Växer som fan gör man oxå, o så detta med vikten då. Har pratat mkt med vänner o så om den o de börjar kännas lite bättre. E ju fortfaranade jobbigt o måsta se sej själv i spegeln varje dag o bara känna sej ful , fet o äcklig men ja jobbar iaf på de. E ju inget ja kan göra nått åt nu, o försöker att intala mej själv de så jag ska sluta o bara njuta av min mage som rör sej hela tiden! Jag får ta de sen som sagt, E tycker att jag fortfarande e sååå snygg o sexig iaf, o de värmer ju lite! Men e svårt att fatta hur han kan tycka de när jag ser mej själv ...haha!

Nu tittar ja på tv, men finns inte mkt att titta på tyvärr. Ska snart vandra in i duschen tro ja, visst visst, duschade igår men de va ju igår de. hahaha.
Håret blir smutsigt på en dag nu alltså...o jag känner mej snuskig om ja inte får duscha...inte lätt!
Nu ska jag gå o hämta mej en kopp The som E gjort iordning till mej, lyx!

Pöss

Whiiiiiee!!

Ska göra en ny film ihop. 
Ska göra en ny film ihop.

Klart för ny "Sex and the city"-film

HOLLYWOOD. Det blir en uppföljare på biosuccén "Sex and the city".

Sarah Jessica Parker, 43, och de andra tjejerna har alla tackat ja till ett nytt äventyr på bioduken.

- Samtliga kontrakt är inte påskrivna, men alla är med. Det blev just färdigt, säger en uppgiftslämnare i veckotidningen US.

En annan källa uppger att huvudrollsinnehavarna får ordentliga löneökningar i jämförelse med den första filmen, som spelade in 1,2 miljarder kronor.

Hur underbart e de inte då??? EN TILL, EN UPPFÖLJARE!!



Jaha, denna dag började inte så skojj =( vaknat med jämna mellanrum hela morgonen mellan kl 04,30 - 08.30
med en fruktansvärd kramp i höger vad. Försökte massera bort de o väcka E för att få lite hjälp med han sooov som en stock! Bara att härda ut då, sen steg ja upp där vid halv 9, gick inte att ligga mer! Där vid uppvaknandet runt 06 så har jag oxå fått en stor blöt fläck brevid mej oxå..jaha, å har man läkt från brösten oxå! Skitnice morgon!Läkande tuttar o kramp som fan i vaden..underbart att vara gravid då!

Nu har jag nyss ätit mej en macka o ska ta o göra mej min vardagliga fiberhavregrynsgröt o sen göra mej klar för dagen tro ja nog. Måste väcka upp E oxå tro ja.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska ev till k-fors på dollar o köpa lite disk/tvättmedel o så. Billigt där =)n toapapper ska med köpas där!

Får se hur de blir =)
Nu ska jag väcka E!! Heeeejdå!!


Heeej =)

Hej på er gott folk o underbara vänner!! Hur e de med er? Här knallar de på, ett steg i taget lixom!

Händer inte så mkt, därför jag inte skriver så ofta. Men iaf..=)

Var ju på försäkringskassan igår då dom väl har öppet här..haha! Gissa öppentider på fs här i sollefteå..Joooo - tisdagar o torsdagar mellan 10-14! De e allt..ska oxå börja jobba där!
Jo iaf, hörde hur de var dedär med föräldrapenningen, vad man baserade den på osv..o jag fick då till svar att jag får basera min FP på månadslönen jag hade i somras då jag jobbade på sjukhuset som uska! HUR BRA E DE INTE!
Blev jätteglad iaf o de känns som en sten lyftes från mitt hjärta alltså...sååå skönt o veta att man kommer ha en bra ekonomi när lillplutt kommer ut! Plus att jag får bostadsbidrag med minst 2000 kr då lill*n kommer ut =)
O emil var ju förbi detta berömda AMS...de ökända! O gissa vad, dom hade ett butiksjobb på G till honom, antar att de är personal till Lidl som söks eller på konsum eller ica...men e ju underbart!! Vi båda ser ljuset i tunneln nu...o de känns som att de går mot ljusare tider vilket gör både mej o E på så mkt bättre humör!
SÅ nu e vi på G här...min lilla familj o jag!

Tatti o Andrea kom förbi mej idag...jättekul!! Härligt o få sitta med dom en stund o prata o jag njöt av deras sällskap =) välkomna när ni vill!!!

Nu ringde syster nyss o frågade om hon fick komma förbi...självklart!
MEN VÄNNER,FOLK, NI BEHÖVER INTE RINGA O FRÅGA OM NI VILL HÄLSA PÅ...DE E BARA ATT KOMMA OM NI KÄNNER FÖR DE!! PLINGA PÅ DÖRREN BARA! NI ÄR ALLID VÄLKOMNA!

Nu måste jag gå o vara social med syster som just kom in genom dörren...=)men ska uppa mer ikväll!!

Pöss Pösss

-30 =(

Vad e de egentligen med vädret?? för en 3-4 dagar sedan var de upp emot 10 + ute..o nu -30! Fick en chock då jag klev upp i morse o skulle ut med Ella...hhhhhhuuuuuuuu! Både jag o Ella frös som 2 uteliggare så de blev nog en av de snabbaste promenader vi gjort sedan jag skaffade henne för snart 3 år sedan! Hahahaha, hon hoppasde på 3 ben såfort vi kom utanför dörren trots stickad tröjja som hon hade på sej o jag frös som fan så fort ja slog upp porten!
Snabbt snabbt gick de..var ute i ganska max 5 min när Ella självmant drog i koppel hemmåt! Släppte henne då vi var på "säker mark" igen utom räckhåll för bilar o dylik o så försvann hon...hmm..stod vid porten då ja kom runt hörnet..hahahah!

Igår lagade jag o E mat tillsammans....supergod köttfärsgryta/sås!! Med tagliatelle till då...Mmmmm!
Stekte färsen, blandade i:

Majs
champinjoner
krossade omater me vitlök
3 vitlöksklyftor
kikärtor
paprika
Ketchup

Lät de puttra ihop va 20 min o så kokade vi pasta till då...=)

Sen mös vi bara på hemma E o jag. Behövs verkligen känner ja...Vi fick ju aldrig den ensamtid som e så skön för nykära..den tid då bara jag o E kunde hitta på saker o bara rå om varandra. Våran lill* har funnit med oss nästintill från dag 1, visst..h*n e med oss "så" men ni fattar. Både jag o E har ju varit medveten om att h*n finns där inne i mej, o på så vis har vi aldrig fått den ensamtid som man vill ha o behöver.
Men vi gör de bästa av situationen iaf o de är alltid nått...vi har ju ca 3 månader på oss att bara vara vi..innan vi nu blir 3 =)
Både jag o E längtar jättemkt...vi ligger mkt i sängen på kvällar/nätter o pratar o funderar, delar tankar o prata om "hur alla kommer att bli" med en liten. Både jag o E funderar mkt på om våran lill* är frisk, hur h*n kommer se ut, hur h*n kommer att vara. Men de får vi snart svar på =)

Jag tänker fortfarande mkt på min vikt, på hur jag ser ut..o de jag ser gör mej ledsen!
Men försöker att inte tänka så mkt på de...men de e svårt!!!
Men jag får ta varje dag som den kommer...får se hur de går. De som är de svåraste för mej tror jag faktiskt e de att jag tappat kontrollen på min egen kropp o vikt. De är inte jag som bestämmer..jag har ingen kontroll, o de gör mej galen! Men jag hoppas att mina tankar ska väna snart.

Bjuder iaf på en magbild nu v 28. (27+1)


Onsdag

Idag vet ja inte vad som ska ske riktigt...ska ta mej ner på försäkringskassan o hämta papper om föräldrapeng,jag hoppas verkligen att jag får moderskapspapper från barnmorskan då jag ska dit den 28 jan som ja kan lämna in så man har klart allt med mammapengen! sen ska jag nog kolla lite på stan o ev hälsa på sara som jobbar. De snöar för fullt ute...inte skojj! har ju töat några dagar nu o tempen har legat på mkt behagliga +8-9 grader! Har varit helt underbart ute vill ja lova!

Klev upp vid kvart över 7 nu på morognen o snodde åt mej lite frukost från köket..hehe, 3 knäckemackor me smör o salt o ett glas jos...mky nyttigt o gott!! Neee men vet inte va de e med mej då jag ska ha salt på exakt ALLT!Älskar salt!
Ska snart kasta mej i duschen e de tänkt oxå..men känner mej inte alltför peppad faktiskt! Men e fan skitig i huvve så ja måste juh!

Undra varför ingen hör av sej till mej längre..aldrig ett sms, aldrig ett samtal..nada! visst, kanske inte e så bra på de själv men har inga pengar påtele oej råd att fylla på heller. Undra om jag gjort nått fel eller om folk bara inte vill ha med en att göra? Men iofs...tänker lite som så med att passar de inte folk ska jag inte tvinga nån.
Jag lägger faktiskt ingen vikt av de på mej själv...är sååå trött hela tiden! Spelar som ingen roll om jag sovot 15 timmar en natt så e jag lika trött ändå när ja kliver upp, har kanske me mitt järnvärde att göra. har inte kollat de men ska be bm kolla de den 28/1.
Många runt omkring mej verkar tycka att jag e knäpp, att jag verkar gårunt o tro att jag e sjuk! men jag tror faktiskt inte de...har "hört" ryktas om att jag spelar på min graviditet. Men ingen graviditet är ju den andra lik så förstår inte hur folk kan gå runt o snacka när dom inte ens umgås med mej o ser hur jag mår eller nått!
Kan faktiskt erkänna att jag mått och mår fortfarande ganska dåligt...har låst fast mej på vikten..o de gör mkt! Visst visst, jag e gravid..men är inte så skojj ändå att gå upp i vikt när jag kämpade så o gick ner till 60 kgför bara 6 månader sen! O dum som jag e har jag ju försökt testa jeans som jag hade i somras...som jag köpte o fick! Dom går inte på mej...o jag blir ledsen! Visst jag vet vad de beror på men tankarna slår mej ändå o jag mår dåligt! Har som mål att få på mej mina jeans sen igen...är skitpeppad o vill lyckas gå ner igen sen när bebisen kommit o jag slutat ammat. Men nått säger mej att de ska ske NU! Jag ska ner i vikt NU! Men de går ju inte..=(

Jag eöverlycklig för de barn jag har i magen o känner sparka på mej många många många ggr varja dag...jag älskar den lilla människa jag har där inne, o jag vet att vikten kan jag inte styra just nu, jag äter inte onyttigt. Visst att de slinker ner nått extra då o då...men jag äter ju inte bara för att åta, utan jag äter för att jag e hungrig eller för att jag känner att jag behöver de. Men sen kommer ångesten krypande o jag ifrågasätter mej själv varför jag var tvungen att äta dedär. De är jobbigt detta men de är inget som jag låter styra mej. Jag äter de jag vill när jag vill, o sen går ja o tittar på kläerna i garderoben...är de sjukt av mej?

Sen säger en del vänner till mej att jag ser deppad ut, att jag ser ledsen ut...ja de gör ja nog. Känns som att jag tappat alla sen den dagen jag vart gravid...ingen verkar vilja umgås med mej o jag sitter o fattar inget alls.Självklart blir man lite ledsen när man känner sej totalt övergiven av sina vänner =( Nu ska jag inte sitta här o säga att jag e skitduktig på att höra av mej till folk, de är ja inte. men om inte jag e de kanske någon annan kan vara de. Vill umgås, de vill jag jättegärna, men vissa dagar/kvällar då vänner frågat mej har jag helt enkelt varit föör trött tyvärr. Har inget med att jag inte vill att göra..jag vill...vill vill vill mer än gärna men min trötthet tar över ibland o jag vill ara vara hemma o sova!
Vet inte mer hur jag ska förklara mej, men jag e trött, viktnojjig och känner mej allmänt ful, fet o trött.



På denna bild visste jag inte om att jag var gravid, men de var jag =) men här kände jag mej smal/snygg/sexig och underbar! det var sommar o varmt olivet var underbart! Hade ju träffat E då med o allt var toppen!
Kände mej HET!!! Vill ha tillbaka den känslan...vill känna så nu!
Ni får absolut inte missförstå mej nu, jag e överlycklig över de barn jag väntar...jag älskar mitt liv! Jag e spänd o nervös o de bubblar inom mej av lycka!!
Men min kroppsbild förstör så mkt...allt känns bara jobbigt lixom, inga kläder pasar mej, de väller ut på ställen jag inte vill de ska välla ut på! fått tillbaka mina valkar på ryggen som jag hatar!! Men jag hoppas att jag ska få tillbaka den känslan...den känsla som jag hade på detta kort den 29 Juli - 08

Har en önskan..en dröm, om att gå runt med min underbara son/dotter i vagn sommaren 2010 i mina fina vita w-jeans och ett snyggt linne och ett par snygga skor med klack o känna mej urläcker bara!!! Tror ni att jag kommer att få min önskan o dröm sann?

Bjuder även på en magbild/gigantiska bröst-bild ;)


Nya magbilder =)



Denna bild är från v 26 - delvis 25+5.



Denna bild från v 27, delvis 26+2 som alltså e idag =)

Magen växer väldigt fort nu känns de som..vet inte om de bara e jag som tycker de eller?

Idag har varit en tråkdag som vanligt!! Inte gjort ett skit..sett tv, suttit vid datorn..mmmmm! Väntat på att syster skulle
skulle ringa eftersom vi skulle iväg på hågesta o grilla idag me kidsen..men verkar inte ha blivit nå av de för hon skulle ringa o komma o hämra mej då dom va på g.

Har tyvärr inget skojj att skriva =(

pösss

BM

idag var ja till barnmorskan igen =) allt såg fint ut, hjärtat slog med 153s/min och sfmåttet stannade på 26 cm =)
Mittemellan normal- övre strecket ligger ja nu. SÅ får se nu nästa gång den 28 jan vart jag hamnar på kurvan.

Ska snabbdra gårdagen lite tänkte ja...vi bråkade HELA dagen o halva natten igår jag o E..inte kul! Känslig som ja e så grinade jag mej igenom allt typ.Kom inte fram till så mkt förutom att han lovade o svor att han ej hade kontakt med henne längre osv...o ska jag gå på min känsla så tror jag honom.  Vill inte ha henne i vårt liv nån av oss...så vi stryker henne nu! Nu ligger han o sover..så sött. Men tack för alla råd o kommentarer..o jag lovar att jag kommer bränna allt som kommer från henne o hennes familj...de ska inte i närheten av min lilla älskling!

Min fucking telefon funkar ju inte som den ska...de är antingen nätet eller telefon, men de konstiga e ju att hemtele inte heller funkar!! Testade ringa från mobb till hemtele o då säger en röst - Den du söker kan ej nås för tillfället.

JAG KAN VISST NÅS.....VAFAN E DETTA! O så mobiljäveln på detta då...måste ju fan vara nå störningar..samtalen avbryts hela tiden...de går ej att ringa ut knappt o den e allmänt irriterande!! Måste be systre ringa telia från sin hemtele åt mej!!!

Nu ska jag dricka mitt kaffe o väcka gubben så han inte sover bort hela dagen =) Ska fixa lite flyttlådor oxå som ska lämnas tillbaka =)
Tack Min Älskade J för pratstunden igår...var så skönt o prata me dej!!! Saknat de mkt!! Puss Älskar dej!
Hejdå!!!



Diskussion leder till...




att den arma fan sticker ut genom dörren o kutar ner till mamma sin!!! Tog upp lite saker med E...bla HON! Han blev arg o sur o stack bara..ville inte prata om de sa han o fortsatte jag såhär så skulle han sticka för gott! Känns nästan lite om att jag skiter i vad han gör om jag drar upp henne mer...eftersom han tar de så hårt o blir så arg o sur så måste de ju fan vara nått som skrämmer han..han går ju in i en försvarsställning direkt!

Pratade med en mkt kär person till mej som berättade en del saker som denne visste o upptäckt...
Bl.a hade E sagt  att han bara hade en tjejkompis o de va HON.
Denna kära person till mej hade även råka sett hans mailinbox då han glömt att logga ur då han satt vid dennes dator, så när denne skulle kolla sin mail kom h dirket in på hans inbox...o där låg MÅNGA många många mail från HENNE!
Kärleksdikter, förklaring på hur mkt HON älskade E o att HON aldrig någonson skulle acceptera att han var tillsammans med mej. Men när jag nu drog upp detta med E så skrattade han bara...han förnekade allt! Känner mej blåst...lurad...sviken!! Vad ska jag göra...detta gör mej så ledsen för jag älskar honom juh o han e ju far till mitt barn. Men om man inte kan lita på varnadra vad e då detta för förhållande egentligen? Han kan lita på mej, skulle aldrig göra nått bakom ryggen på han..aldrig träffa nån som hatade/snackade skit om honom o sen säga att jag inte träffade denna person. Skulle nog inte klara av att vara så elak...men varför gör han så mot mej?

Vill lita på honom..men vågar ja...vågar ja verkligen när så mkt står på spel? Vi ska ju faktiskt ha barn tillsammans om 3 månader...RÅDLÖS jag e nu!!


+!

Vad e de som händer med vädret egentligen...igår morse var de så kallt som över -25! Igårkväll tvärslog de om o blev +2! Snacka om att de svänger! Ser ut att bli fint ute idag så idag ska jag ut o gå som man inte kunnat gjort nu på nå dagar utan att frö sönder benen!

Vaknade o klev upp vid 4 i morse...o de tack vare att jag inte e lika smart som alla andra med snarkande män..har ju inga öronproppar..så de var bara att masa sej upp ur en varm säng o kasta sej i soffan med varm choklad i en mygg =) visst ..jättemysigt de med men skulle ju bra gärna ha sovit några timmar till! har ju nu varit vaken i7 timmar o detta e såååå drygt! Visst, kunde ha sovit på soffan som ja gör annars men nu hade jag ju detta hemska kryp i benen oxå!!! Visst e de HEMSKT! De kittlas/kryper i benen så man kan omöjligt hadom stilla...sååå hemskt! Satte mej o grina en sväng för de var så obehagligt...sen sett på tv o kolla runt på internet.

Funderar på att väcka min snarkande karl genom att dra igång dammsugaren nu..haha..låter de snällt? NEJ...men vafan...jag får ju inte sova för han så de går väll jämnt upp tycker jag, ska även diska lite som vi inte orkade ta efter middan igår =)
Sen får de bli duschen o sen ner till svärmor på kaffe =)

Jooo, har ju tänkt skriva detta nu sen detta hände...tänkte fråga er mina underbara läsare ifall ni tycker detta e ok???

Min karl har ju en så kallad "tjejkompis", en sån därbrud som man bara inte gillar...som hatat mej från den dagen jag o E blev tillsammans, o ännu mer hatad blev jag den dag jag fick reda på att vi skulle ha en liten skatt tillsammans. Hon har hatat mej från första stund, första gången jag skulle hejja på henne o hennes kille - emils kompis så fick ja inte ens ett hej. Hon stirrade ner i backen o vägrade ens säga hej till mej!
Hon har betett sej som en jävla fitta mot mej och E! När jag ex sortfarande stod som dealer på Impuls stod hon vid bordet några ggr o kallade mej fet - de var då magen började synas. Hon sa högt o tydligt så att jag skulle höra henne...-Hur tjock o ful ja var, att E skulle då lämna mej, att E inte var kär i mej osv..bara för att jävlas. Vid senare tillfälle har hon förföljt E och pratat illa om MEJ med honom..hur dum E var som var med mej. Att jag var så ful o äcklig, att han kunde väll inte mena allvar med mej osv...sjukt - JA!

Hon har terrat E med samtal o mess...ibland 30 missade samtal/dag, o de enbart för att göra mej irriterad! De äe ju i själva verket hennes kille E är kompis med..inte henne.
Bara för 3-4 dagar sedan fick jag ett samtal - från okänt nr..en tjejröst som sa elaka saker..att E inte ville ha mej, att jag låst honom, att jag skulle bli ensam snart..hemska saker, sedan la denne på bara. Vet ej vem de var men har mina aningar.

E passade på att hälsa på sin kompis i förrgår då inte HON var där, synd de måste vara så..men till de sjuka!
E kommer hem med en kassa med JULKLAPPAR...FRÅN HENNE O HENNES FAMILJ!
Hallå......vad fan e detta!! O de var inte lite saker...

Kläder
kalsonger!!!!!!!
strumpor
rakapparat
MP4spelare med färgdisplay 8G!
ljusluktor
kastyxa (prydnad)
snus
2 parfymer och duschcreme

E detta normalt ller har jag missat nått!!! MIN POJKVÄN fick mer julklappar av henne o hennes familj än hennes EGEN KILLE fick!! o självklart tar jag nu detta som ett hot...hon vill knäcka mej genom att köpa honom!
 
Jag tycker detta e sjukt beteende av henne...hon verlkar helt besatt av E! Vad fan ska jag göra...o ingen idé att säga jag ska skita i henne för de kommer ja inte kunna göra!
Slår vad om oxå att den dagen E blir pappa så kommer HON o hennes familj att ge honom presenter till barnet..vilket jag förvarnat E om att saker från HENNE o hennes familj kommer inte in i denna lgh! ALRDIG I HELVETE!
Men vad ska jag göra...HON gör allt för att jävlas me mej...o hon vinner tamejfan detta krig snart..jag pallar inte med henne!!! Vad ska jag göra!??

Nu ska jag väcka E med dammsugaren...

Frid!

- 17!

Fyyy fan! De är minus 17 kalla grader ute...o ingen bil har man...fan! Ska ner på stan o fixa en sak o sen på kalas hos Thelma som fyller 1 år =) Ska bli trevligt!
Men gruvar mej som fan för att gå...min kära syster ska med upp dit sen men fick tyvärr inte åka med henne..vet ej varför =( Men men..blir väll bara till att gå de..röra lite på fläsket e ju aldrig fel de! Synd bara de e så kaaaaaalllllllllt!
Sen ett till problem när ja går för långa sträckor e ju att jag får sånt håll i magen! De gör såååå ont, o då går de SAKTA som fan för mej att gå! hahahahaha..man ser ut som en krokig liten gumma som e ute o går...haha!
Men brukar släppa så fort ja dragit mer på takten..men sen glömmer man av sej så e de samma visa IGEN!

Ikväll blir en lugn kväll för oss tro ja..bara slappa o kolla tv o kanske film..vem vet =)

Nu ska jag rulla upp håret på spolar så ja får lite volym o sen ska jag knalla iväg =)

Pöss Pöss

Utmaning..

Av Tatti =)

1. När ljög du senast? Minns inte riktigt...säkert nyligen!

 2.Har du någonsin stulit? Japps

3.Har du någonsin flirtat med din bästa väns kille/man? Absolut INTE!

4.När gjorde du något riktigt dumt senast? Länge sen vad ja vet iaf =)

5.Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? Från bästa vännen som jag ej tänker lägga ut här =)

6.Vad stod det i ditt skickade sms? Till Bästa vännen, tänker e skriva de här!


7.har du kissat på dig någon gång? haha ja...


8.vad gör dig RIKTIGT generad? Vet inte rtkigt..men är nog en hel del! Hahahaha

9. är du emot någon religion isåfall varför? nej...

10. är du beroende utav något isåfall vad? Mat, snus och tv!

11. har du tagit knark någongång? Mmmm....

12.vad tycker du om knark? Huuuuua!

13.vad attraherar dig? mannen min =)

14.vad tycker du är sexigt på dig själv? Hahaha, ja nu när man e gravid så finns de inte mkt som e snyggt på mej tycker ja! Men om jag absolut ska nämna en sak så säger jag nog mina händer =)

15.om du fick en gratis operation skulle du ta den då? isåfall vad skulle du operera? ABSOLUT! Fettsugning och hel bukplastik!

16.kan du dö för någon människa? Ja, mitt barn!

Utmanar : Malin, Liza, Andrea o Elin Strandlund =)

Ser att Bästa Jessi, Tatti o sys redan har gjort denna på sin bloggar med =) roliga frågor va de!

Idag har jag inte gjort så mkt alls..var ner med The Dog till E´s mamma..frågade henne om hon ville ta the Dog på foder ett tag eftersom jag o E inte ger henne den tid hon förtjänar! Sååå mkt att tänka på o fixa med oxå innan Bebis kommer. O sen när Bebis kommit kommer jag ej nog ej ha tid eller ork eller lust för henne o då e de mkt bättre att hon är hos E´s mamma..där blir hon bortklemad som bara den o de leks o stojjas hela dagarna! Så hon trivs så bra där så de fick bli så nu ett tag framöver!

Bytt gardiner o städa bort julen idag har ja gjort, blev jättebra me nya gardiner o vanliga lampor överallt! Bytte i både kök, sovrum o vrum..bebisrummet e ju redan fixat sen en v tillbaka typ =) Men såg ju att ja saknar en lampa till sovrummet..surt! Måste leta reda på en..just nu har vi bara sängbordslamporna o de blir så mörkt..vill ha nått i fönstret!

Imorrn ska jag o E på kalas...Annika´s minsta dotter Thelma fyller 1 år =) måste j på stan o hitta en present först bara o sen gå upp o hälsa på!
Sen vettifan vad man hittar på...lördag..hmm!

Vad ska ni andra hitta på imorrn?? Ge mej tips!

Saknar min Jessica....SÅÅÅÅ MKT! Tänker på dej ofta ska du veta...du dyker upp i tankarna flera ggr/dag! Förlåt om jag varit lite osynlig...ska bättra mej...men du finns hos mej trots att jag varit osynlig!Älskar dej min vän!

Puss Puss!!


Gott..

Ville bara snabba mej in här en sväng o önska ALLA ett GOTT NYTT 2009!! Hoppas att de kommande året har mkt gott att erbjuda! För mej kommer detta år..2009 att bli de mest späannde år i mitt liv! För i år blir jag Mamma för första gången..o jag längtar sååå mkt!


Puss Puss