Dags för FÄST!

Sant så sant, nu e de snart dags för fest.....UNDERBART!!! Kommer bli en underbart skön o soft kväll känner ja!

Igår var vi in till stan, shoppade lite o kolla runt  =) sen for vi ut till spånga o käkade supergoooood mat!! Fläskfilé och Entrecot....Mummmms! Blev en hel del dricka till o då menar jag inte läsk eller vatten utan vuxendryck! Massor....träffade några kompisar till Hamed o hade hur kul som hellst me dom!!! Supersköna killar alltså!!!
Åkte sen hem o soooooov!!! Hahahaha....ja visst....sova gör vi oxå!












Idag har vi sooooooolat solat o solat, druckit kaffe o käkat feeet goood mat!!!



Laddat inför kvällen med vatten i massor o så melon på de....kan de bli bättre!??!!

Nu ska jag nog sprätta en cider tro ja...hahahaha!! vad tror ni om de, e ju för fan lördag o kl e halv 6 på kvällen!!!


DE E SOMMAR!!!!


Puss

Äntligen hääääär!!!!

Nuuuuu e jag ÄNTLIGEN i sthlm hos min ÄLSKADE Jessi o Hamed med självklart!!!! Vilken underbar dag!!!

Jessica Mötte upp mej på t-banan och de var SÅÅÅÅÅ underbart att se henne!!! Som jag längtat!!
Solat, ätit gott, druckit gott och haft en HELT PERFEKT DAG!!!!


ÄLSKAR HENNE!



Fick SUPERSNYGGA jeans av Jessi...HALLÅ..strl 26!!!! *LYCKLIG*



VÄNSKAP!!!!



Jessi bättrar på brännan =)



Jag bättrar på brännan!



Snygga....assnygga....eller?!??!!!!? JAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa!!

Nu ska jag snart äta maaaaaat, fransyska men något till....skitbra kl 11 på kvällen...vem fan bryr sej när man njuter!!!Noooo ONE!!



Puss HEEeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj!!!!

Strålande sooooool!!!

Jaaaa idag är de strålande sol o varmt!!! Sitter hos Syster nu o ska sola lite innan vi besöker stan för att sen åka till k-fors igen...hehe =) Har inte bloggat nå på några dagar men de e för att de trådlösa e knas hemma o jag VÄGRAR sitta i hallen vid datorn!!! Så nu vet ni deeee =) nu ska jag ut i solen!!! Pussss

GRÄNSER!!!???

Spy på sej själv....e de normalt eller??? NEJ!!!!! Där går fan gränsen...o de gjorfde jag nu ikväll...jag spydde mej själv i handen för att inte kräkas på ett golv eller nå...tur jag ätit chips för då var spyan fast o kunde fångas i handen...(min hand) Nu ska jag asoooova fr att orka trämning inmorrn!!!
Jessi - RING!!!

Besviken på att vseriege ej kom bättre än de vi gjorde....MEN chrlotte...du va super!!!!

Lycka till SVERIGE!!!





Lite egobilder måste jag ju bjuda på!!! Hahahahaha, ikväll är de Eurovision dåååå, själklart ska jag bänka min söta rumpa framför en tv här i sollefteå o följa allt med spänning!!! Blir uppe hos Pam =) ska hälla i mej denna cider nu o sen kommer Annika o Mattias o hämtar upp mej....HÅLL TUMMARNA FÖR OSS IKVÄLL!!!

Go Lotta.....GOOOOOOOO SWEDEN!!!!

Nyss hemkommen!

Nu har jag kommit hem efter en kväll hos Andrea =) väldigt trevligt!! Trots att de spårade ur nu på slutet..hahahaha! Hade ju dock bara med mej rödvin som inte alls var gott så de blev 2 glas sen var de nog! Vi var4 tjejjer, jag, Emma, Carro, Cissi o Andrea o så Jonas o Rickard =) vid halv 9 gick vi på Kina allihopa o åt lite god mat o drack varsin öl/cider, men jag ska ju sticka ut lite så jag drog en Irish Coffee ja..haha! Spelat Kubb o ölspel o haft hur kul som hellst!
.....Åt en godis hos Andrea med men ångrar de som FAN då en bit av min framtand som jag lagat en gång i sept -07 rök av!!! Nu e de tandis som gäller på måndag fort som fan!!!

Tidigare idag var jag på stan med Sara o Tatti o Casper =) gick på apoteket o införskaffade en duschcreme för min torra kropp och en hudsalva som ska vara bra...Prpyless blev de..en stor pump! Hahaha, jag hoppas de hjälper! Upp på Stil sen o kollade lite och hittade mej en jättefin grön tunika/skjorta, svarta leggings som vanligt OCH ett par URSNYGGA stuprörsjeans....LOVE! Dom satt verkligen URBRA o jag e helnöjd vill jag lova!! Sprang in på Elisabeth o kolla lite o sen hem igen o gjorde mej klar för att åka till Andrea (läs Ovan) =)

O nu sitter jag här o kl e 2 på natten o jag ska lägga mej o sova tänkte ja!! Kommer lite bilder här med...HadeGott! Puss!!



Snygg posé av Cissi!



Jonas =)



Rickard, Jonas och Andrea!



Emma & Carro



Kubb =)





Ölspelet e bra skojj de!!!



SÖÖÖÖTA!!!!!!!!



Dagens Jeans =) ( ville ej ha med mitt ansikte då de såg ut som att jag sov eller var dyngrak! ) Hahahahaha

GRATTIS!!!

Jaaaa, GRATTIS CHARLOTTE !!! NU E VI REDO FÖR EUROVISION!!! UNDERBART!!! O INTE NOG MED DE.....VI FICK SAMMA PLATSNUMMER SOM VI VANN MED DÅ CHARLOTTE KAMMADE HEM SEGERN FÖRRA GÅNGEN I JERUSALEM!!! De luktar seger....eller MINST bland topp 5!!!!
Lovar jag kommer sitta spikad vid tv:n på lördag...hos ANNIKA!!!



Tror på DEJ Charlotte!!!! Go Go Go Go Gooooooooooooooo SWEDEN!!!

Torsdagen...

Tränade ju som sagt på morgonen o de ska bli en vana för min del =) Sen åkte jag o Tatti ner på stan o strosa omkring o sen hämtade vi Casper på dagiset o sen ner på stan IGEN.,...haha! Tog en fika på Lilla Café o sen kom jag o Tatti på den briljanta idén att gå o testa Jeans =) HITTADE MEJ ETT PAR!!!!! Tatti MED!!!!!! WWWWWHHHHHHIEIEIEIEEEEEEEEEEEEEEE!!! Blev ett par vita wrangler stuprör för mej, enda kruxet för mej e ju att mina knän inte fyler ut jeansen som dom ska, o hur ska man bära sej åt för att få större knän då!!! GÅR INTE!! Så de fick bli dom ändå, testade 4 par men de ena perat var värre än de andra o jag valde testjeansen NR1! Fick dom uppsydda en bit pga av att man råkar vara en tvärhand hög...hahaha! Sen åkte vi till Andrea en sväng o passade på att boka in lite grillning, kubb me dricka imorgonkväll =) ska bli trevligt!!

Har beställt lite billiga basplagg på Ellos som jag hoppas på att få innan jag åker till sthlm =) kommer söka efter kläder där med men man vill ju ha de man beställt ju om man ska åka bort...haha! Här kommer lite bilder från dagen, ej många...men e ju bilder att glo på iaf!!!

Pusssss



Casper just hämtad från dagis =)



LUKTAR JU SÅÅÅÅ GOTT NÄR MAN GÅR FÖRBI!!!



UNDERBARA!!!



Vad tycks om mina nya JEANS!!!!!!?????????

Tränat

Nu har jag gått en skön powerwalk på 5 km o sen tränade jag med gummibandet, gjorde 3 olika övningar så jag körde ett intervall på 3x10 =) sen fick de bli hopprep tills jag lessnade =)
Funderar på duschen nu såfort kaffet e uppdrucket nu, sen ska jag ner på stan o träffa Andrea, milton o theo =) ska ta me mej kameran o se om man kan knäppa nå roliga kort under dagen! Ikväll har vi kursen mellan 18-22...skojj skojj!!
Blev ett himla kort inlägg nu men nu ska jag in i duschen!!!

Hejdå!

Puss & Kram!

UNDERBAR!

Eller vad tycker ni???? NY DESIGN AV Babbi...ÄLSKAR DEN!!! Tack så JÄTTEMKT!!!!



Morgonen startade kl 09.00 med en cappucinodrink o sen iväg upp till Syster där det var fullt upp med frukost då jag kom =)

Skulle vara barnvakt medans syster gick till frisören o fixade till barret =) hon hade tid vid halv 10 så hon pep iväg o jag o barnen kollade lite på Tom & Jerry medans jag intog lite kaffe, vatten o lite cosmopolitan!!!

Sen fick båda barn hoppa i badkaret så jag kunde dricka mitt kaffe i lugn o ro, för framför tv:n gick de då inte!! Dom badade en stund o Alma surade sej igenom hela badet..haha! Lillsuris hon e, humör som en geting!

Efter ca 15-20 min fick dom lov att kliva upp då dom blev skrynkliga o så klädde jag dom o sen gick ni ut en stund, kallt ute men solen värmde lite iaf!





O Kevin den lilla filuren har dragit på sej koppor....vattkoppor, han har dom överallt! Ansikte, hårbotten, ögon, mage, rygg...jaaa hela han e en enda koppa! Men bättre o få de nu som liten än då man blir äldre!
Gick hem vid 2-halv 3 o gick till Tatti o hjälpte henne med trådlöst bredband, fick till de först men sen sket de sej o sen fick jag ej igång de mera..hmm!! Vet ej hur de gick men hon e inte online på msn iaf så antagligen gick de inte alls...!
Åkte på pipan sen o hämtade ut mina biljetter.....UNDERBART , vad jag längtar!!!


Jessica....nu kommer ja snart!!! Vi ska ha såååååå skojj!!!!
Sen blev de kursen igen, gick enligt mej jättebra ikväll...=) men vad vet jag egentligen!! Hahahahaha, får höra vad Maria tycker sen ;)
Nu ska jag mejla henne om mina arbetsmjligheter i sommar!!! Ska avsluta nu o ta mej lte the o sen soooova!!!
Men ska hoppa lite hopprep oxå tänkte ja!!!

Puss Pusss Pusssss!!!


Utbildningen =)

Ikväll har jag varit på utbildningen fram till kl 22, hade väldigt skojj ikväll o vi spelade en massa o lärde oss självklart en massa! Vi började kvällen med att skriva ett prov, som alla klarade =)

image172

O jag blev klar med provet först o tog tillfälle att knäppa på alla andra, Ida, Marlene o Sara =)
Tog lite kort under kvällen med min nya kamera som tar väldigt fina bilder enligt MEJ!
Ni får bedöma själva =)

image173

Här testar vi att växla riktig pengar mot marker =)

image174

En liten cool effekt jag hittade på kameran...läckert va?!?!

image175

Sara blandar korten inför ett spel!

image176

Marker i massor =)

Vad tycker ni om bildernas kvalité???

Det blev en Casio EX - Z80 silver

image177

Gillar den SKARPT kan ja säga! Den får följa med mej imorrn med då jag ska upp o vara barnvakt till Kevin o Alma. Blir inget Dagis nu eftersom Kevin har åkt på vattkoppor o Alma kommer ju med att få de självklart! Så nu blir de till att vara hemma läääääänge!!!
Nu ska jag ta mej lite the o sen soooova!

Jessica - RIIIIIING MEJ!!!!!

Puss Kram!

Urscha va kallt!

Fan va de är kallt ute idag....frös trots mitt påbyltade lager av tröja, kofta jacka o vantar...hmmm! Underbara våt/sommar!

Nu har jag just suttit o lagt in alla räkningar, fyyyyy oxå!!! INTE skojj vill jag lova!Men ska ju göras de med...skulle lugnt kunna bo i en stuga nånstans i skogen!!! Nu sitter jag här med kaffe, ska tappa upp ett oljebad strax, o sen göra mej klar för kursen ikväll igen...
Mamma åkte till umeå idag för att göra en koll av hjärtat...en sån där hjärtkateterisering..dom går in med en liten kateter i ett kranskärl i handleden eller ljumsken o för den genom kärlet hela vägen genom kroppen o upp i hjärtat...=( Mamma va rädd...hon tyck de e så obehagligt!! De kan jag verkligen förstå!! Mamma har sina misstankar om vad som är fel på hennes hjärta o de är att hon fått fibros även där...=( o då e de verkligen ILLA!!! Jag håller mina tummar o väntar på samtal från henne för att få höra ATT ALLT E LUGNT, DE VA INTE FIBROS I HJÄRTAT...DE GÅR ATT FIXA MED MEDICIN!! Men jag VET att de är inte de jag kommer att få höra...=(



Påverkan på hjärtat kan ske via påver- kan på koronarkärlen, dvs. kärlväggs- förändringar som atheroskleros och kärltonusförändringar, på hjärtmus- keln, antingen nedsättning av funktio- nen av hjärtmuskelcellerna (ledande till systolisk dysfunktion) eller uppkomst av fibros, ledande till ett stelt hjärta med nedsatt förmåga till utvidgning (diastolisk dysfunktion), samt på hjär- tats retbarhet, med risk för potentiellt dödlig arytmi.


Hittade detta på en sida nyss ... skulle inte ha letat känner ja....vill inte veta....VILLE inte veta detta!

Nyvaken =)

Vaknade just av att tidningen damp ner i bervlådan o hunden morrade o hade sej o trodde nog starkt på att nån försökte ta sej in..hahaha! Hin ser för jävla rolig ut då hon blir lite rädd o ska vakta..hon står bakom ett hörn o huffar...skäller inte. morrar inte utan lixom huffar fram nå litet ljud o ser allmänt missnöjd ut!! Gick iaf upp o kollad elite i tidningen..haha...shiit!

22-årig drogades och fick tatuering i ansiktet!

Micke fick en dödskalle tatuerad i ansiktet.....

HÄRNÖSAND.
Det svartnade och Micke har inte något minne av vad som sedan hände.

När han vaknade på torsdagen gjorde han den chockerande upptäckten att någon hade tatuerat in en dödskalle i ansiktet på honom. 

- Jag har ingen förklaring till hur det har gått till, säger han.

Micke, som är 22 år, vill vara anonym i rädsla för repressalier eftersom han tror att tatueringen är en varning.

I onsdags hade han och några arbetskollegor ätit på en restaurang i Härnösand och bar och lämnade sedan restaurangen vid 21-tiden. Han berättar han drack två öl, inget mer.

Men Micke har inget minne av vad som hände när han gick ut på Storgatan, mitt i Härnösand. Någon eller några har tatuerat dödskallen i ansiktet.

- Jag vet inte vilken det är som har gjort det, det kan faktiskt vara så att jag har sagt ja till det. I så fall är det ingen som är skyldig, säger han.

Tatueringen är amatörmässigt gjord och har troligen utförts med hjälp av en nål och bläck, alltså inte med någon tatueringsmaskin.

Micke tror att det är en hämnd som ligger bakom tatueringen. Han berättar att han har tipsat polisen om att det finns mycket narkotika i omlopp i Härnösand.

- Jag är väl insatt i problematiken eftersom jag har en yngre bror som håller på med droger. Jag tar avstånd från dem helt och gör allt för att det ska minska.

- Nu ska jag ta bort tatueringen, säger han.

image170

(artikeln e lånad av Tidningen Ångermanlands hemsida )


Surt läge säger jag...hahaha! Tänk dej att vakna upp o inte minnas nått alls o se att du har en tatuering i fejjan, vilket öde!! O inte var den snygg heller...om den hade varit snygg så visst...kanske...men detta!! Vad fan e detta...snacka om att den som gjorde den måste ha sniffat på spriten oxå!!!

Såg även en annons om att Fotografen Johan Frick-Meijer fotograferar husdjur på näbbar och klor idag....undra om jag ska ta med Ellan dit o få ett fint gulligt kort på henne =)

image171

Nuuuuuuu ----------> SOMNA OM!


Jag har muskler...=)

image169

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA........=)

Införskaffat....

image167

Här ska tränas armar - triceps, biceps...lår o rumpa!!!

image168

Jag ska även börja hoppa hopprep varje kväll har jag planerat! Tänkte mej såhär dårå...gillar ju serier spm går på tv på kvällarna ja, o jag brukar ju vara vaken så pass länge så de finns mkt skojj att titta på =) i varje reklampaus ska jag hoppa hopprep genom hela reklamen o sen pausa då programet börjar igen =) sen upp igen i pausen osv...tänkte hoppa mej igenom iaf 6-8 pauser/kväll till att börja med =)
Sen ska jag hoppa 10 min varje morgon efter promenaden o sen köra gummiband med på morgonen...blir mitt eget lilla "hemmagym" juh =) 

Vad tror ni om min plan, tror ni de kommer ge nå resultat??

Idag har jag inte gjort så mkt...varit på utbildningen mellan 17-21, hur skojj som hellst att vara på hemmaplan, känner mej mkt mera självsäker! Imorrn blir de mellan 18-22. Nu ska jag se om jag kan hitta en glödlampa som jag kan sätta lite provisoriskt i badrummet då den lampan gått o jag ej har nya...jag som tänkte bada....=( ska rinag sys i höra om hon har en att låna mej =)

.....ringer........hon skulle kolla o sen ringa upp mej...=)
Kanske ska tända lite ljus därinne o fylla upp mitt bad iaf o bara myyyyyyyyyyyyyyyysa! Hahahahaha....ja hur ska de gå när jag då ska schamponera huvve...hmm!
Ne, de får bli ett bad ändå...så sticker till badrummet nu ja!!

Kram kram everyone!

Måndag =)

Ja, måndagar e alltid tråliga på något sätt enligt mej..hmm, fastäna man ej har ett jobb som man startar exakt på en måndag heller´..vet inte va de e men m¨nga håller med! Vaknade o klev upp vid 11 idag, o kaffekokaren strulade så jag har ej fått mitt älskade kaffe förrän NUUUU!!! ÄLSKAR DESSUTOM DENNA MUGG JA DRICKER UR...BLIR EXTRA GOTT DÅ!!!! HAHA
image158

O morgonshaken har jag tagit nyss med, tycker de är så mkt lättare att ta första ckdrinken så sent som möjligt så de blir tätareundetr dagen för att hinna med 2 st =) visst e jag smart...hahahaha!!!

image159

Dagen har inte mkt att erbjuda heller, kursen kl 17 men fram till dess vet ja inte alls vad jag ska göra...måste verkligen städa känner ja!! Men ORKA!!!! de får blir då ja kommer hem eller imorrn...hahaha..då hungern efter mat sätter in e de perfekt att städa, tvätta o ha sej för att glömma o få tiden att gå!!!

Nu ska jag bjuda på lite bilder sen Marknadsmässan =)

image160

Kul att åka tåget!! Alma ville sitta kvar på en runda till när dom redan åkt nå varv!

image161
Cooooooling!!!!

image162
ALMA HAR SÅÅÅÅ SKOJ!!

image163
THEA kör polismotorcykel hon!
image164
Älskar denna bild på ALMA i hoppborgen!!! den blev så vacker på nå sätt!

image165
KEVIN på sin blivande födelsedagspresent!!!

DEN LÖRDAN VA VI UT OXÅ =) hade inte så skoj på krogen men de gick ju..haha!

image166

Fick jättemkt komplimanger för mina kläder o hår den kvällen o hur snygg ja va..mallig blev ja!!


Jäklar!!

Fan vad e de med mej nu dååå, håller nog på att bli sjuk tro ja! Neeeerå..blir bara så paff då jag vaknar såhär tidigt!! Men ska erkänna jag e trött..så ska gå ut me Ella en snabbis så hon får kissa lite o sen ska jag nog bara kura ihop mej i soffan o somna om igen ;) Kliver väll upp när man känner för de då man varken har barn eller man antar ja...*fniss*

Hittade lite skojjiga bloggar igår då jag satt här med...men ingen jg lägger ut pga jag ej frågat dessa om jag får länka dom. Så de skiter jag i..ni får hitta roliga bloggar på egen hand vilket inte alls e svårt!
Ne, ut me hunden nu o sen sooooova mera! Trots allt bara sovit 3 timmar än...så kan nog iaf bli 6-7 timmar till! Hahaha, ska ju vara pigg o fräch på kursen ikväll med, så man får in lite i huvvet! E ju verkligen mkt att lära!

HeeeejDå!!!

Kallt!

De är kallt som fan här nu o har varit ett tag! Jag som vill ha sommar sol o värme!! Skrev till min vän Jessi att här i solle får man gå med stiff nipples dygnet runt! Hahahaha, kul va! I helgen har jag varit med Marie o Annika hos min vän Liza och pysslat o haft de allmänt trevligt! Kom till Liza i Långsele efter att hämtat upp Annika, Thelma o Marie och varit en snabbis på Gahlins för att införskaffa lite nytt pyssel! startarde upp med KAFFE KAFFE KAFFE!!! Så underbart me KAFFE! Är riktigt fast i den  giftfällan kan ja lova! Liza bjöd även på väldigt goda kolasnittar och muffins! Du hittar hennes bak mm HÄR! Pysslade och pratade och gjorde 3 st kort, hade ej med mej några bilder då jag inte riktigt kan hitta nå kort som jag vill använda! Måste framkalla nya som jag kan använda! Så de blev som sagt 3 st kort som jag ska visa upp här sedan men just nu e jag för laaaat! 1 kort till Alma, ett till Kevin o så ett till mamma som hon ska få till morsdag! Ska även göra ett Tackkort till mamma för att hon e så snäll o ställer upp o vara hundvakt till min Ella när de behövs! Liza bjöd på en himelskt god middag oxå som bestod av underbar Lasange med grönsallad till, hur gott som hellst! Hemalagad mat e de bäsa som finns! Får se nu när vi ska pysla nästa gång =) Kom från L vid halv 7 på kvällen var hon nog =)

Söndagen tänte jag att jag ev skulle dra mej till svall o kika lite men hade ingen som ville eller kunde följa med mej så jag hade en dag hemma istället =) lagade god middag till mej själv med..hahaha, änder inte ofta! Men fick bli rökig honungsmarinerad kyckling med Nudlar och kikärtor =) blev gott o jag blev sååååå mätt!

image156

Kanske inte ser så gott ut, men jag lovar!!! DE VA DE!!!!

Sen idag har jag inte gjort så mkt, beställt mej lite nya kläder från rean på ellos =) hur billigt o bra som hellst, får se när de kommer! Man blir ju sååååå glad då man hittar ett superfint linne för 40 kr! eller ett par snygga shorts för 65 kr!!! Hittade även ett par svarta stuprörsjeans som jag hoppas ja kan ha för 150 kr =)

Har ju även fått en av mina klänningar som jag beställde från Halen´s , den turkosa sommarklänningen =)
Vad tycker ni ???

image157

Jag gillade den jättemkt!! Den andra vita klänningen skulle ej levereras förrän i mitten på juni =( men får snällt vänta! Tycker dom kunde ha upplyst om de då man beställde!

Imorrn börjar jag med ck igen, ska få bort dom sista kg nu o sen starta upp med träningen för att tajta till de som är lite FÖÖÖÖR mjukt på min kropp nu, magen e bra sladdrig tycker ja! Hahaha, men med tanke på att man lyckats gå ner nu 16 kg sen förra sommaren så e de ju klart att de blir lite slappt!
Nu ska min sthlmvisit bli av med, bara jag år en hundvakt nu så drar jag nog ner sista helgen nu i maj, jag vet...de är crusing här..men va fan!! Satsar nog på de förstnämnda!! Hahahaha, ska även ta med mej Jessi då på båtkryssning och leva rövarn o ha SVINKUL!!! Hahaha, som ALLTID!! Ne nu ska jag ta o lägga mej o sova o öva på hur jag ska förklara Even Money för en full BJspelare i stökig högljudd krogmiljö!! Kom gärna med tips påden fronten om ni har några!!!

Puss Kram Nattinatt!!

Nu så!

Nu är min lilla mysiga, sköna, röda bil fit for fight igen!! Så härligt att sitta bakom ratten på den bilen igen kan ja lova!!Älskare verkligen den bilen!!! hahaha...min lilla RENÅ!
Idag var mitt första utbildningstillfälle som dealer! Shiiiit va skojj de är!! Lärde mej att ge en grundgiv, räkna kort, räkna marker o dela på ett snyggt sätt =) så ikväll har jag suttit o räknat kort som en galen och tränat med marker! Ska köra en timme imorrn med för att hålla hjärnan uppdat! Håller till på Gladan i k-ford nu första veckan mellan 17-21, sen blir de Impuls en vecka oxå =) sen ska vi ut för test 2-3 ggr med o verkligen få sitta bakom blackjackbordet en fullsatt freda o lördakväll...NERVÖS!!! men de ska nog gå bra bara jag tränar ordentligt! Imorrn blir de att kolla rean på sörenssens oxå, dom har 20-30-40-50 % på allt i hela butiken, PILGRIM i mängder!! Underbart! ska kolla lite nya örhängen tänkte ja. Nu måste jag lägga mej o sova, ont i huvet efter al räkning..haha!! Puss Puss


                                     image155

                                 Snart är de jag som sitter sådär....oj va jag längtar!!!

Utmaning!

För 5 år sedan... Tog jag studenten och de var nog en av de roligaste veckor i mitt liv!.

För 3 år sedan... Vet jag faktiskt inte vad jag hade för mej, jobbade som ett tok antar ja!!!

För 1 år sedan... planerade jag för min lilla tripp till min bästa vän i huvudstaden =)

För 3 månader sedan... gick min bil sönder, och jag var inne på min 2:a månad med cb!

Igår... var jag på mitt först kurs/utbildningstillfälle som cropuier för Cherry Casino!

Imorgon... Ska jag spana in rea:n på sörenssens och åka till k-ford på utbildning igen.

Om ett år... hoppas jag att jag gör nå skojj!!!

Utmanar : Malin , Jessica, Sara

=)

Ännu en Titel!




Jaaaaa, nu kan jag skriva en till TITEL i mitt cv snart =) om 2 veckor kommer jag vara färdig croupier!!! Kommer att bli croupier  på Impuls här i sollefteå och Gladan i Kramfors! Ska bli jätteskojj och få lära sej hur dehär med spel funkar! Kommer att sitta vid Black Jack-bordet så kom gärna o spela med mej! Kursen håller på i 2.5 veckor och jag får den gratis! Kommer att jobba ca 4 pass/mån i både Slå o K-fors, blir ju en liten extra inkomst och jag tror de är ett skojj jobb och en bra erfarenhet på papper då de innehåller stressiga/jobbiga situationer då man kommer att handskas med fulla människor i stor utsträckning! Men tror de kommer bli roligt!!!
Min arbetsgivare är Cherry Casino som sträcker sej över hela sverige =)

I dag har ja varit på ljusparty hos Annika, mkt trevligt o så otroligt fina ljus o lyktor!! Ville ha massor men blev inget handlat för mej. Vann däremot ett doftljus som luktar vattenmelon..mmmmmm!!! Satt kvar ett tag o snacka o åkte sen till sara o kolla lite tv o nu sitter jag här hemma o ska sova! Imorrn blir de marknad med Annika o barnen, Sara o Pierre med barn, Emma och Therese =) ska bli skojj!! Sen ska jag upp till syster o grilla o äta lite gott! Sen blir de nog fest med Tatti, Andrea o Cissi tro ja. Imorrn ska jag även ta upp en sak med en person som jag tycker beteer sej lite konstigt...ringer inte, sms:ar inte, är de jag som gjort nått eller vad händer!?  provat ringa denna person många ggr i veckan men inget svar eller mobilsvar, känns inte värst skojj kan ja säga...=( Så imorrn ska jag prata me den de gäller om vad de är som händer.

Ella har äntligen kommit igång med löp oxå, skönt o ha de bortgjort nu innan sommaren känns de som =) inne på dag 3 nu så bara 2.5 veckor kvar!!!! Hahahahahaha!
Nu ska jag krypa i säng o sova!! Ha de gött!

Pössssss

Klänning(ar) från Haléns =)

image153

image154

Traderadjävulen i mej!

Ja nu har Tradera djävulen i mej vaknat till liv kan jag lova!! Men gör bara BRA klipp enligt mej själv!!! Har vunnit några autioner nu dom senaste dagarna som jag e väldigt nöjd med!! Tänkte dela med mej lite av de jag vunnit =)

image141

image142

image143

image144

image145

image146

image147

image148

image149

image150

Allt detta har jag lyckats bjuda till mej av olika säljare till en summa av ca 400 kr inkl fraktkostnader =) Tycker jag är ett riktigt klipp!!! Är ju ändå 127 st papper o 100 st små hjärtan till dekoration =)

Sen gjorde jag även ett klipp på en ny inplastad kabukiborste från i.d mineral makeup =) den fick jag för 185 kr vilket för mej är ett SUPERDUPERBRA PRIS!!! Räkna med ca 390 kr i butik!

image151

Även en i.d Mineral Veil på 13.5 g för 250 kr vilket oxå är ett KANON PRIS!!! Räkna med ca 400 kr i butik!

image152


Jag tycker jag har gjort KANONKLIPP på dessa saker ja! Vad tycker du?!?!?

PUZZ

Jaaaahhaaaajaaaaa =)

Ja ni de händer inte så mkt som jag kan skriva om faktiskt =) jobbat freda, lördag o de e ju så skojj! Nu på måndag säter strejken igång för ssk o jag hoppas verkligen att dom får sina höjda löner! De är dom mer än värda!! Att de ska behöva gå så långt för att lönerna ska höjjas e helt sjukt egentligen!!
Älskar att jobba uppe på sjukhuset, änder saker hela tiden o allt är intressant!

I går skulle jag ha gått ut o kikat o druckit lite vin men jag var helt slut kan ja lova! Klev upp 04.50 för att göra mej klar att gå till jobbet  =) Hade beställt väckning av min vän Jeanette som jobbade natt så hon ringde o väckte mej 05 =) snällt av henne! Tack så mkt! När jag slutade kl 15 så gick ja ner till mamma o köpte med mej lite violglass så vi satt på bellen o käkade lite glass innan jag tog me mej Ella o gick hem =)
Sommnade tidigt, tro hon va väll runt 20 eller nått men sen vaknade jag igen vid halv 10 o höll mej vaken till kl 01 eller nått sånt! Sen sov ja sååååå gott till kl07.20 imorse då jag vaknade pigg o gick ut me Ella =)
Mulet idag, inte lika varm som andra dagar e de heller! De som skulle bli sol idag enligt nyheter men hur ofta ha dom rätt egentligen?!?!?! NEVER! Ska ta mej en dusch nu o sen gå med Ella igen tänkte ja o passa på att gå upp till Sara. Vi ska äta surströmming idag =P GOTT GOTT GOTT!!!!
I veckan ska jag inskola mej på avd 17 oxå, ska bli spännande!! Nu kallar badet som jag tappat upp =) kanske ska dra o sola lite oxå.....hehe! J solning blir de oxå!! Puss Kraaaam!!!