Nemen Heeej =)

Få se nu, när skrev jag sist..hmm... ingen koll på de men jag vet att jag ej skrivit sen jag gjorde mitt första egna pass på Impuls iaf =) o de var i lördags. De gick över förväntan faktiskt, tycker de gick jättebra enligt mej själv då! Kvällen flöt på bra o de blev ganska bra i cashboxen oxå =) så nu får vi se då onsdag, fre o lör hur de går..hoppas på tummen upp!!
I fredags var jag även på risön för första gången i år, hur skönt som hellst! Var där helt SOLO, fick mej lite sömn ute i solen oxå, o lite sol på kroppen!! Mina utslag har gått över men har nu övergått i pigmentfläckar, VAD FAN E DETTA!!! Jag har ALDRIG....ALDRIG någonsin haft problem med min hy, knappt så man haft en finne, o så detta!!! Det är ren katastrof kan ja säga, vet inte vad jag ska ta mej till riktigt!! Men hoppas på att dessa fläckar ska förvinna dom oxå =)
Men jag tycker de ser ut som svamp eller nått, vad tycker ni?!?!?!?!?





Detta är de som ser värst ut, inte så mkt som på bröstet, här e de värst! E ljumskarna o magen..hmmm =(
Vågar absolut inte köra en skrubb heller då man inte vet va de är. Enligt läkare var de ju allergi, men vettifan om jag börjar tvivla på de alltså!!!

Igår var jag o såg SEX AND THE CITY-Filmen
, de var helt klart den bästa film jag sett på LÄNGE!!! Tårarna rann om vartannat o jag kan lova att jag e helt såld på den filmen!!! Det var jag, Annika, Petra, Ida, Linda, Lisa o Anna som såg den =) hur trevligt som hellst!! Såg den i s-vall så passade på med lite shopping oxå, de blev en tröja från Gina, body butter från body-shop, en ansiktkräm från cliniderm och en ny bikini från hM =)



REKOMENDERAS!!!

Nu luktar de grillat ute...mmmmmumms!!!!

Nu ska jag tappa upp ett bad =) sen göra mej klar för att jobba inatt =)

Pösss Pösss!!!

Sorry....

att jag e så dålig på att uppdatera bloggen, men är mkt jobb nu =) var endast ledig måndag tisda denna vecka o sen dess har ja jobbat. igår o idag är jag på impuls o står bakom BJ-bordet, gick jättebra igår och jag känner mej säker bakom bordet nu =)ikväll ska jag stå helt själv för första gången, ska bli roligt de! Tror de kommer gå jättebra, bara jag tar de lugnt så man inte gör alltför många missar...hahahaha!!! Ne de ska nog gå bra!
Igår sov ja dåligt, somnade halv 5 på eftermiddan o sov till 8 typ, men men, för lite sömn har man väll aldrig dött för!!! Låg på risön för första gången igår med...haha första doppet i år =) kallt i poolen, 23 grader...Brrrr!!! Men helt ok ändå när man var som svettigast efter ett tag i solen!! Lite färg fick man oxå.
O så min utslag som jag haft ett tag med...hmmm...fick ju en tid på VC för att kolla dom, o enligt läkaren där va de en allergichock...vet ej av vad, men tror de kan vara mina arbetskläder som jag reagerar på...ska kolla nu då jag e ledig från sjukan i helgen, försvinner dom o kommertillbaka på måndag så vet ja ju med säkerhet att de e dom, får jag prata me chefen där om hur vi ska göra då me kläderna. De löser sej!
Fick kortisontabl o tabl mot klåda ...ska äta i 6 dagar o så mot klådan tills den försvinner ;)

Nu måste jag sova men ska skriva mer i eftermiddag...Puss Puss


Snart hemgång =)

Snart nu får jag gå hem o sova...ska bli skönt o få gå hem o sova några timmar för att sen ladda o vara ledig 2 nätter =) Nog för att jag supertrivs på jobbet, men ledig behöver vi väll alla vara nångån hur mkt vi än älskar våra jobb!!

Kl e 04.45 o jag är hyffsat pigg än fakiskt, men antar att kaffet hjälper till ganska bra de med =)
Midsommarhelgen har passerat nu, för mej blir de som att halva sommaren redan gått då midsommar e över..men förhoppningsvis är de mkt kvar av somnmaren då vi endast haft 1.5 vecka fint väder och strålande sol!
Jag vill så gärna att solen kommer fram snart igen, vill ligga o sola o bada juh, få fin brunfärg på kroppen o njuta av sköna kvällar på balkongen med ett glas vin i handen!!
Så fort jag sitter på min balkongen kommer tankarna till min vän Jessica och min senaste vistelse i sthlm...vi tillbringade dagarna/kvällarna/nätterna på balkongen och alkoholen var inblandad praktiskt taget dygnet runt! Helt underbart...hahahaha!!! Är de inte så de ska vara när man tillbringar tiden med sin BÄSTA VÄN och vädret o livet är toppen?! Hoppas på att hon snart ska joina mej på MIN balkong oxå ;)

Så vad ska man hitta på idag då när man sovit några timmar, tror nog att de ska städas och skuras lite golv idag faktiskt...dra några tvättmaskiner och byta i sängen oxå =) betala in lite räkningar så de e klart oxå! Skönt o ligga steget före ibland!! Sen hoppas ja på att träffa C idag med ;)

Nu ska jag återgå til mitt jobb alla kära läsare..om jag har några vill säga...kan den/dom ge er tillkänna o lägga en kommentar kanske så man får se villka/vem ni är kanske???

Puss Kram!!!

Undra..

Hur vädret hade tänkt att bli idag...=) sitter just nu hos sara o är barnvakt till Kevin o Alma ...Sara e o fixar håret.
Får fan inte till dehär med att lägga in video på blogen, fattade ju att man skulle klistra in koden i html men sen...fan va trög ja e känner ja som inte kan förstå =(

Jessi ring mej o förklara!?!?!?!?!?!

Hahahahaha, nu ska jag ut o leka...eller nått sånt skojj!!!


Puss Puss




AVIS på mej som får LEKA ????? Nananananaaananaaaa....tralallallaaallllllaa =)


Jaha, nu va de över då!

Vad fan hände igår egentligen, vad gick feeeel??? De enda jag såg var nåra trötta pojkar på en gräsplan...dom såg ju inte ens bollen, vilken katastrof de var!!! Alla var OFF, ingen gnista, ingen glöd...vi hade redan gett upp såg de ut som inan matchen ens va igång...men ärligt!! Matchen kom ju inte igång överhuvudtaget....=(
Inte en medalj i skte så långt ögat kunde nå...o nu e de över för våran del!!

VAD HÄNDE??? VAD GICK SNETT!??!?!




Snart e de dags!!!

Snart är de dax för den VIKTIGA matchen....spännande!! Sitter här o laddar för fullt, blir dock inga alkoholhaltiga drycker för min del då då jag drack ganska mkt igår..hahahha!! O kameran hade jag ju inte med mej igår heller, så tyvärr inga bilder! Men kvällen igår var väldigt lyckad, vi var på Impuls och åt middag, hur gott sm hellst!!! Jag o Jeanette gick lite iförväg o laddade up med en karaff vitt vin på uteserveringen! Helt underbart varmt o strålande sol var de, kunde inte bli bättre =)
Jag åt såååå god mat, fläskfilémedaljonger med bea och murkelsås och stekt potatis..mmmmmm!!!

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe tro ja, trött o seg idag..men e ju helt självförvollat!!!


Puss Puss, håller tummarna för SVERIGE IKVÄLL NU!!!!

Soool!

Helt underbart nu IGEN, dag 2 e de oxå!!! Varmt o sol inne på andra dagen, hade ju utlovats regn ..men jag e bara glad om ja slipper regnet ja!!! Kom en skur igår men var snabbt över o sen varmt o sol igen! Käkade lunchme Tatti på stan igår, kycklingsallad =) sen gick vi upp till Sara o satte oss ute o barnen badade i poolen =) sen åkte vi o hämtade Casper oxå som var på dagis.

Idag har jag inte gjort många knyck, kaffe på ballen...hunden envisas med att oxå ligga på ballen o flämta som om hon håller på att dö!!! Fattar inte hur dum hon är ibland alltså...tycker de e såååå varmt men ändå e hon så JÄVLA dum o lägger sej i solen!!! Nu blev hon inskickad..haha! Lite drygt o sitta o lyssna på nån som evit håller på att svettas ihjäl!!! Ikväll blir de middag med f.d arbetskamrater =) ska bli trevligt!! Middag på Impuls o så lite vin till de =) kanske ska ladda upp redan nu med en kall cider på balkonngen...vad tro ni!! E ju ändå tisdag idag juh!! Hahahaha

Ska bjuda på lite sköna bilder sen igår då vi va hos syster med!!!







Denna bild slog ALLT!!!! Den e ju KLOCKREN!!!

undra...

vad dagen har att erbjuda mej då....undra vad de blir för väder...just nu har vi inget väder alls! Vitt på himlen, ingen sol o inget regn..hmmm...=)

Joooo..sitter ju här o tänker på en sak!! Kan någon vara snäll o förklara för mej hur jag lägger ut videos o sånt i bloggen!!! Fattar mej fan inte på hur man gör!! Testat massa men inget blir rätt!!! ser ju hur visa lägegr ut musikvideos på bra låtar o allt från youtube o så...kan nån berätta hemligheten om hur man gör detta?!?!?!?!?!


Ella

Kom ju på att Ella är nygriserad oxå juh =) var ju iväg o körde en rejäl klippning på henne så hon inte skulle behöva bli så varm fort! Men värmen förvsann ju men den kommer ju säkert igen =)

Före



Efter



Visst blev hon SÖÖÖÖT???!!!

Nya sofföverdraget

Före



Efter



Visst blev de GRYM skillnad!? Hur bra som hellst!!! Ljust o fint blev de....underbart!!

Mitt i natten!

Sitter man här då, framför tv:n o glor! hahahaha, ska sova nu strax, legat o bara varit hela dagen me mera ont i halsen o feber idag....sjukt jobbigt! Idag har varit en så seeeg dag så de finns inte...söndagar e alltid de tråkigaste dagarna! Regnat hela dagen...men ute har man ju varit några gånger ändå eftersom man inte vill att hunden ska göra sin behov inne!!! Hahahaha, så ut måste man ju iaf 4-5 ggr om dagen! O de e ju kanon, ger mej motion och frisk luft! Dock inte lika skojj i sånt här väder..eller när de är en -30 ute men ut ska man till varje pris!!
Köpt nua soföverdrag har jag med gjort..bytt på en soffa så den andra e kvar..ska göra de imorgon eller om jag ska göra de lite snabbt nu kanske..hihi! blir jättefint...ljust o snyggt!! från mörkbrunt till ljusbeige...=)

Nu var jag ju lite dum o inte knäppte nån förebild....men får leta reda på nån som ligger på datorn redan så..=)
Nu ska jag ta mej ett glas med bubbelvatten...tacka vet ja Sodastreamern....så underbart! Hahahaha!

Nati natt!

I morgon ska jag hälsa på C i stugan....*längtar*

Noooooooo =(

Va fan händer här.....2-1 till SPAIN.....Noooooooo.......*gråter*..men är ju inte över än inte....nya tag nu grabbar!!!
Måste säga att vi iaf spelade bra denna match...snyggt spel rätt av!!!


Hmm, nått e de!

Nått måste de vara som e fel...men vad?!?!?jag vet att jag ej gjort nå fel, men vem fan vet..människor stör sej ju på allt!!!

Inatt jobbade jag, gick bra men blev hyffsat trött vill ja lova!! Men de gick ändå, blundade inte en enda gång =)
Träffade C igår...såååååå nice så!! Ska dit idag ihen o hälsa på...haha...iafs, han e ju på jobbet men kul o bara titta på juh ;)

Har dammsugat o dammat lite nu på morron o ska strax krypa ner nu =) soooovaaa!! Märktes att man ej jobbat natten på ett tag nu ...hihi!
Vad händer mera....ähh ja vet inte alls!

Vill bara säga en sak att stör sej nån på mej eller så kan dom ta upp de med mej o inte krypa undan o hålla sej undan...så barnsligt!! Duger jag inte...då kan man säga de! Har jag gjort nå, ja dåkan ni säga de!

Ett ord..... D U B B E L M O R A L .....

Sakna Jessi...Pussa på!!

Sen Uppdat...sorry!

Jaaaa förlåt!!! Lite seg på uppdat..haha! Nyss sett matchen Grekland - Sverige...whhhiiieeeeee!!! Underbart!! EN klar, resten kvar då!! Men jag tror att de kommer gå bra för oss med tanke på denna underbara prestation vi genomförde ikväll =) BRA JOBBAT SVERIGE!!

Nu har de regnat i 2 dagar här, ganska skönt faktiskt =) men nu får de gärna bli lite sol igen så inte brännan försvinner juh! Får nog ta o hoppa ner i solariet en sväng så man behåller den lilla bruna färg man fått!
Hade mina 2 första provpass helgen som var..gick jättebra känns de som! Vet ju inte riktigt vad dom jag jobbade med tyckte men jag hoppas att dom inte tyckte man var alltför dålig!
Måste ju bara säga att lördagen var EXTRA trevlig och fredagen som kommer ska jag göra mitt 3dje pass o de kommer bli härligt de med!! Hahahaha, sen får ja då se hur lördagen kommer gå då jag ska stå helt själv där! Men jag tror de kommer bli bra ja =)

Utlandet e nästintill spikat, den 30 aug blir de Turkiet med 5 pers till..nån mer som vill med? Innana de är de Urkult ,kommer bli supermys detta år känns de som...hehe! Ska introducera C för denna underbara festival oxå o de kommer bli mysigt att han ska med!

I morgon ska jag ha Alma från 07.00 =) hämta mamma o Ella vid halv 10 och åka för att frisera min hund....fan va söt hon kommer bli alltså!!! Hahahahaha...min lillhunn!!!! *asg*
Sen ska jag åka o hälsa på C....längtar! Alma får med följa med dit...hihi! Nu ska jag dricka en Öl...imorrn startar jag upp med Ren kur då min motivation e på topp inför kroppscaningen den 26 juni!! Ska NER ner Ner ner Ner nuuuuuuuuuu!!! stranden kallar o bikinin ska på så då vill man ju se lite fit ut juh!! O jag vill ju vara fin för en viss person med juh!! Hahahaha....visa sin bästa sida e ju GIVET!!!

Imorgon e de dax för första natten på 17 sen inskolningen...hehe..ska bli skojj de! har ett kanonschema för denna sommar..inte alls för mkt..dena månad e de 7 nätter + 30 timmar storhelg som kommer ge en bra slant i juli...inför utlandet o allt =) sen ska jag spara de mesta jag kan oxå! inga onödiga inköp de närmaste ..haha!! Nu ska jag runda av!!

GRATTIS SVERIGE TILL EN KLOCKREN SEGER MOT GREKLAND!!! VACKERT VACKERT O HELT UNDERBART!!

HAHAHAHHAHAHAHA...Over&Out!


SVERIGE!

Idag firar vi sveriges nationaldag, får se vad som händer idag =) lär iaf få se många svenska flaggor och glada människor =) Underbart väder idag!! Faaaan, har ingen mjölk hemma så blir inget kaffe nu till frukost! FAN! Ska göra mej klar o vandra nr på stan o ta en kaffe där istället! Puss PUss

Hemma...

o måste lägga mej o sova för att orka med min långa dag imorrn =) ska ner på stan, fixa kameran, göra mitt första provpass på impuls o hälsa på Kevin o Alma!

Saknar redan Jessi HÄR?!? inget fladder....lite tråkit!! blir som inget att glo på utan FLADDER i alla möjliga former o färger!!! Kommer uppdat imorrn eller på lördag..får se när jag hinner med! Ingen bild blir de nu heller...men de kommer =)

Puss Puss

Vad händer här.....

Hade just skrivit ett fantastiskt inlägg som min underbara vän J snabbt tryckte bort...grrr...haha!! Nedå, bara att skriva om...inget mera me de!
Blir dålig uppdat i bloggen nu när man har så mkt annat för sej...men snart e ja hemma igen så då kommer jag nog uppa den lite oftar =) Åker ju hem i morgon kväll som sagt...kl 17:55 avgår mitt tåg till orrland från Centralen..kommer sakna sthlm o J fruktansvärt mkt kan jag lova!! Men får åka ner snart igen...nu har jag hela sommaren inbokad med jobb så kommer ha fullt upp! Får se detta som min lilla semester denna sommar, underbart väder och underbart sällskap så de har varit helt fantastiskt vill ja lova!! Idag sitter vi på balkongen o får färg...börjar bli lite brun nu..hehe! Ikväll blir de god mat med gott dricka på en Söder...ska bli hur mys som hellst!! Så ikväll hägrar Söder för oss =)

Ska se om jag hittar lite bilder som jag kan lägga in oxå =)





Orkar fan inte detta nu...hahhaa...fick bli 2 st iaf =)  Kommer mera då jag kommer hem eller då de inte är sooooool ute!!! Nu ska jag ut en stund på balkongen innan de är dax för en dusch!!

Puss Puss o Heeeeeeej!!

Kommer att.....

flytta hit snart, Ger upp solle och ska söka mej lgh här nere i UNDERBARA sthlm!!! Snart ska jag åka hem till solle, oki...längtar efter mina vänner såklart....o syster o syskonbarn!! Idag har vi haft en softardag på balkongen, tränat, solat o lagat tacos....gott gott!!! ska äta nu i massor!!!! Blir ingen bild på detta inlägg...kanske kommer sen eller imorrn!!!! Puss på er alla underbara!!!

Stannar....

några extra dagar här..haha! Ombokade min biljett igår kväll efter att jag pratat med min kära underbara syster, hon kunde ha Ella så jag kan stanna lite längre! Så nu åker jag hem på tordsag....vill inte men måste då jag ska göra mina provpass på Impuls fredag o lördag.

Strålande sol o varmt så in i här...Underbart!!  Igår var vi i Gamla stan o strosade runt..kollade på slottet och marcherade med soldaterna..haha! Vilket jobb dom har alltså..stå rätt upp o ner i ett bås o se sur u, inte prata o inte le...bara stå...haha! Åt nachotallrik o de var de ynkligat jag sett på länge...var de en 10 chips me lite ost o grönt på, om ens de..haha! Om jag blev mätt på den....NÄääää!! Men men, fick gå åndå..sen gick vi omkring lite till o gick o köpte glass o satte oss vid vattnet o kollade på folk o båtar...en helt underbart soft dag me andra ord!

Här kommer lite bilder oxå....=)



Redo för fest på lördagkväll =)



Nu öppnar vi upp!!!



Se såååå snygg hon e!!!



Hahaha, en orginell läpp-posé!!!



Självklrt blev de vin när vi kom på East =)



Skååål min underbara vän!



Bruna, lyckliga o glada!



Don´t....what?!?!



Scchhhååål!!!



Vackert =)



Söndag red jag Lejon i gamla stan...haha!



Underbarast!



Lovelyyyyyy!!



Hittade finaste nallarna till mina älskade syskonbarn!!



jessica kände dragning till denna butik...hmm..undra why?



Dagens temp!!! Lite svettigt är de allt, men jag klagar inte!!! Asolut inte..!!!

Nu ska jag ut på balkongen igen...sola lite till o dricka lite kafe innan vi ska dra ner till centrum o inhandla dagens mat, tacos får de bli..mummelimumma!!! Puss Puss