Bråk!

Bara en massa tjaffas..så less ja blir! Varför ska de alltid bli såhär, kan de aldrig få vara bra nån gång? Egoism e de värsta jag vet...o att gå bakom ryggen på folk e fan lika illa!

Idag har jag sovit bra...sov länge men vaknade ofta..men de gör inget, fick ju sova iaf! sov på soffan idag...sängen känns så tom när inte han ligger bredvid o brer ut sej till max o snarkar...hur kan man egnetligen sakna sånt?!?
Var på konsum o köpte mej lite mat som jag sen åkte upp till syster o åt...o nu sitter jag på jobbet, sista natten nu =)
Till veckan e ja ledig..ska bli skönt! Ska boka tvättstugan tänkte ja...få bort all tvätt! Den hopar sej då en viss person lovade att tvätta men sket i de...visst..jag kunde tvättat..men då kunde han ju sagt till mej att han inte ville/orkade tvätta så skulle jag gjort de!

Men men...brist på kommunikation ger bråk och de är just så de är nu!

Till veckan har jag iaf 1 rolig sak att se fram emot...jag hoppas den blir rolig iaf! Men de kan jag inte veta förrän jag varit där...ska ringa ang de imorrn med o fixa en sak.

Sen vet jag inte alls vad som händer i veckan...får se om nån vän vill umgås med mej kanske...hehe =)
Hämta hem hunden ska ja med göra imorrn bitti innan jag åker hem  o sover nå timmar för att sen åka på arbetsintervju =) hoppas på att den ska gå bra!

Hösten e kommen här i norrland nu...kallt som fasen ute! imorse då jag åkte hem var de dimma o kallt...såg nästan ut som de låg lite frost på gräset! Mysigt med hösten tycker ja..lättare att klä sej e de med =)
ne nu ska jag ta mej lite drickbart o sen jobba lite kanske...hehe!
Blir ju tyvärr lite tråkiga inlägg nu då jag inte har någon egen dator..inga bilder eller nått blir de ju...men jag får ju skriva av mej iaf! O de e så skönt när man inte rikigt har nån att prata med.

Vinx Vinx!

Misstag??

Har jag gjort ett misstag ? Idag var jag så fruktansvärt less på att tjata, säga till, beordra...så undre om jag gick överstyr?

Visst, jag är inte van att bo med någon...att ha någon inpå mej HELA tiden...men jag VET att det inte ska vara såhär!
Allt detta handlar såklart om min sambo.

Han hjälper inte till hemma, betalar inget...varken halva hyran eller mat =(
Han lovar saker titt som tätt, att han ska tvätta osv...han har inte kört maskinen han laddade förra fredagen! JAG måste be honom att dammsuga när de ser FÖRDJÄVLIGT ut på golvet...JAG måste BE honom om allt....vad de än är!!
Jag gör ALLt...tvättar, städar, laga mat, tömmer kattlådan som jag egentligen inte ska göra, jag gör ALLT! handlar allt...försörjer oss båda! O de har inte jag råd med...min ekonomi håller inte för 2...så idag bad jag om att få tillbaka min lgh nyckel =(
Vet jag kanske e ego...att jag överdriver och kanske var för hårs...men jag har mej själv att tänka på...o jag kan inte ta hand om honom!! Jag har bestämt mej för de att han jättegärna får bo med mej..den dagen han kan dela allt med mej! Halva hyran, halva matkostnaden osv....är inte de logiskt i ett förhållande...att dela?!?!
Vet varken ut eller in egentligen..allt känns ganska jobbigt just nu vill jag lova!
Till veckan e jag ledig HELA veckan, ska bli skönt! har arbetsintevju på måndag o sen på tisdag ska jag ju göra en rolig sak som jag ser fram emot jättemkt! Nu ska jag jobba på lite =)

Puss vinx vinx!!


4 nätter nu...

har jag framför mej...inne på den första nu! E såååå trött så de går inte att beskriva hur plågsamt deta är!!! Lägger mej ju tidigt nu för tiden..hahaha! somnar ju vid 11-12 på kvällen o kliver glatt upp vid 05.30-06.00 o fikar frukost o läser lite.
Men men...får se hur längge man kan hålla detta så man inte kommer in i dedär att sova bort hela dagrna som man gjort förut!

Skulle jobba på Impuls i går..onsdag, men dom bestämde sej för att stänga kl 22 så jag han inte ens öppna bordet..men jag har ju tur oxå eftersom jag ändå får betalt som vanligt till kl 02.30 på natten =)

Idag har jag o E varit till s-vall...blev väldigt snabbt då jag var less o trött! Köpte ju Alma´s säng som jag o far lovade henne i födelsedagspresent =) Ojjjjjj va lycklig o glad moster´s prinsessa blev!!! Ansiktet på henne går inte att beskriva alltså....hahahaha!!! Så underbart o se! Undrar hur hon sover i den inatt nu...sak bli spännande o höra av syster imorn =)

Till helgen e de pyssel i östrforse...o jag kan inte pyssla eftersom jag ska jobba hela helgen =( MEN ska iaf dit o kolla lite o hälsa på några vänner o ta mej en kaffe o surra lite med dom =)

MIN Jessica har åkt utomlands...Annika åker på lördag...vill vill vill oxå! Men de får vänta..har ju annat att lägga slantar på o tänka på =) får se om de blir av nästa år...kanske!
Ne...nu e de dax för att jobba lite o sen ska jag fråga N-min arbetskollega inatt om jag får vila en stund ;)

Vinx Vinx!!!

Idag....

vaknade jag pigg kl 06.15 =) la mej o läste ut boken "Pojken som kallades DET"...och påbörjade bok nr 2 i den serien...hemska böcker! Tårarna rann på mej när jag läste den första boken vill jag lova...o början på bok nr 2 hade samma effekt!
Blir fortsatt läsning ikväll, kommer nog läsa klart bok nr 2 ikväll o börja med nr 3.

Hur kan en Mor EN MOR ...behandla sitt barn på de viset!?!? Knivhugga, strypa, slå o svälta sin egen son??
Helt sjukt...mår illa av de alltså!!??

Nog om de...idag skjutsade ja svärmor till sjukhuset o sen ner på Jysk o köpte nya täcken...ska bädda me dom ikväll o mysa!!
Nu ska ja strax ner till Tatti för hennes son Casper fyller år...4 år! så ska dit med present om en stund =)
Nu ska jag dra.....heeej dåååå!!!


Nu e de ....

såhär att jag lämnat in min dator =( så nu e jag utan!!!! Passar på att skriva lite nu när jag e nere hos svärmor...berätta för er at jag e bortom viktiga kommunikationsmedel =(
Visst...telefon har jag ju men HALLÅ....datorlös!! SUCK!

Idag klev jag upp tidigt för en gångs skull =) va upp vid 06.30 o fikade o duschade...väckte mannen vid 9 =)
Ska hämta Kistina på askolan vid halv 3 o sen dra till k-fors på Dollar o se om man kan fynda lite för att spara in en slant =)
Såg dom hade bra pris på tvätt/sköljmedel, diskmedel osv...så de ska inhandlas!

Lägger upp en SKÖÖÖÖÖN musikvideo här nu...min FAVVO just nu!Spelas i bil...hemma...dator när jag hade den =)



Den riktiga videon funkade inte att lägga in här...men låten kan ni ju höra iaf =)

Kat Deluna ft Busta Rhymes - Run The Show

Hallå!

Sitter här på jobbet nu..ätit lite blåbärspaj..Mmmmm!!
Idag har jag varit vansinnig o grinig på alla sätt o vis! Inget har varit bra enligt mej..hahaha!!!
De har varit fel på ALLT från golv till tak..allt o alla..utom mej själv såklart! Stackars alla som vistas runtomkring mej just nu ;)


varit på personalfest med Cherry Casino..först bowling sen middag på Impuls..hur skoj som  hellst! Missade ju dock bowlingen då jag var lite seg hemma på att komma in i duschen..men men..smällar man får ta då man e grinig, vresig, sur o ill!

nu ska jag ta mej en kopp te o sen skutta på dass...mkt intressant för er som läser att veta hoppas ja =)

Vinx Vinx ;)

Oj!

Nu märks de faktiskt....mina vänner vet vad jag talar om..eller hur?!?! De gick fort..så nu blir de lite svårare att vara hemlig...hahahaha!! Men de går så länge de går...men fortsätter att hålla de enbart till mina vänner o närmaste än sålänge!

Idag e de en jättefin dag! Vet inte vad man ska hitta på riktigt idag..vill ju ta vara på dagen juh =)
Trodde jag skulle jobba på Impuls ikväll men de skulle jag visst inte...hade kollat galet! Men imorrn jobbar ja på 16 igen o sen till helgen e de Impuls som gäller =) står vid bordet fredag o lördag då =)
Sen nästa vecka jobbar jag onsdagen på Impuls o sen tordag till söndag på 16, är ju pysselträff i österforse den helgen med...vill ju så gärna åka dit! Men måste ju hinna sova lite med! Men åker nog dit en sväng på lördagen o dricker lite kaffe med vänner som är där då iaf!
Nu ska jag nog koka mej lite kaffe o gå igenom nya Ikea-katalogen som kom igår...inte hunnit titta i den än =) så nu har jag iaf1-2 timmars nöjje framför mej! Sen får ja se vad som händer...om man kanske ska ta en tripp ner till svärmor en sväng kanske o snacka lite =)

O jag fick brev från A-kassan idag...FUCK!! Under den perioden jag jobbade i längsele glömde jag att uppge att jag hade en sysselsättningsgrad på 80%...så nu får jag se om jag bli återbetalningsskyldig dom oxå...mkt surt!! Kunde inte ha kommit olägligare kan jag lugnt säga!!! Men men..de återstår att se! FAN å!!!

Bilen ska in på besiktning i början på okt...Emil ska fixa den innan dess så den ska nog gå igenom utan problemn skulle jag tro, förra året var de ju inte ens en aanmärkning! Så jag håller en tumme! Gör de ni med e ni snälla!
Imorrn kommer akassan..den 25 kommer cherrylönen o den 28 kommer landstingslönen...=)
Spännande o se hur mkt man får denna gång...blev mkt jobba i juli!
Nu ska jag sätta på kaffet...Men vi hörs o ses!!

KRAMAR



LÄNGTAR TILLBAKA!!!! Åker nog ner snart nu skulle ja tro! Mkt att prata me henne om kan ja lova!!!


Jobbat.

Ja nu har jag jobbat första natten på bra länge...varit ledig mkt nu faktiskt..=) Så nu har jag 3 nätter o den första e avklarad.
Igår var jag vansinnig kan jag lova!! Tänker ej ta upp de eller gå in på de...de va igår o nu är en ny dag..eller hur =)

Inatt blev vi som jobbade så sugna på hamburgare så jag drog o köpte ja..skrivmål till oss alla 4 =) så gott!!!
Verkar bli en fin dag idag...men de e ju klart att de bli eftersom en annan ska sova bort dagen! Men men..hellre sova än sola säger ja, ingen direkt värme ute ändå..känns att hösten e kommen!
O alla ni som vet min hemlighet..allt går jättebra =) dagarna går o allt känns toppen!

Vet inte vad jag ska skriva alls faktiskt...tomt i huvudet nu. Så de e lika bra att stänga ner o gå o lägga sej bredvid mannen som sover gott redan o antagligen snart ska kliva upp..får jag HELA sängen för mej själv..inte helt fel de!

På söndag ska jag till syster på Herbalife eftersom hon blivit säljare..undra ja vad de e för folk som ska dit?!
Ne kära underbara...kommer inte på nått att skriva eftersom jag e så osäker på vem som läser min blogg så törs man ju inte skriva ut vadsom hellst...om jag hade varit säker lovar jag att jag hade haft MKT att skriva här..men nu vågar jag inte! Eller vågar o vågar...VILL inte ge något som falska ruttna fittor kan gotta sig i helt enkelt...men snart snart snart..hahahaha!!! Älskar att vara lite mystisk!

Puss Puss o ha en bra dag!!!

Trött!

Shiiit va jag sovit idag...sovit typ till 15! Men varit vakn mkt därimellan o varit på toa o gått omkring, tittat lite på tv emellanåt...hehe=)
Nu har jag just tryckt i mej en macka o lite kaffe...ska väll göra mej klar o gå ut en sväng tänkte ja..=)
Emils mor har ju kommit hem från skåne idag..så han ska väll dit o hälsa på henne, får se om man får hänga med eller inte...hmmm.
Om inte så går jag väll kanske o fyller på tele med en slant...sen går jag väll till syster antar ja...ska höra med min mamma om jag ska hämta hem Ella idag med eller om jag ska hämta henne i morgon.

Nu tror jg även att dom personer JAG VILL har inlogget till min blogg...inte några jävla äckelfittor som bara e ute efter att snoka o ha sej!!! O personen jag misstänker ha gett ut mitt inlogg kommer jag inte att anförtro mitt nya inlogg till!!
Och den personen kommer ej ha en del i mitt liv mer! Jag har mina vänner...klarar mej så bra utan HENNE som min vän..måsta passa sin tunga varje gång den skavvelfittan e i närheten...för annars vet hela sollefteå mitt liv inom 5 min! De e fan patetiskt att ha de begäret att skvallra om allt o alla....fyyyyfaaan!!

Nu ska jag dricka mitt kaffe o sen göra mej iorning!! Pöss Pöss alla MINA VÄNNER!!!

                                 

Jävla Snokare!!

Nu är ju som MIN VÄNNER märkt lösen o anvädarnamn bytt pga MKT OVÄLKOMMNA GÄSTER i bloggen!!! O en sak.....FALSKA MÄNNISKOR KLARAR JAG MEJ UTAN!!!
Patetiskt!!

Lesssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!

Hoppas!!

Ja jag hoppas verkligen!! Håller en tumme för att allt ska gå bra....vill inte ta ut nått i förskott!

Vaknade ganska tidigt idag...vid 9..somnade sent. Nu har jag just judit in Tatti till frukost =) kokar ägg för tillfället så de bli äggmackor till frukost!! Med något gott drickbart till!!
Nu ska jag kolla äggen...men skriver mer senare idag...har lite ärenden på stan med...=)

Pössss

=)

Då e de bekräftat o klart....en dag i förväg men kunde inte låta bli...hahaha!!! E så glad!!!

Imorgon ska jag ringa lite samtal o sen på vidareutbildning med Cherry Casino på gladan kl 17.
Sen vet ja inte vad som händer..får väll se vad man hittar på.

I helgen har jag varit ute på krogen o svirat...firade min underbara vän Tatiana som fyllde 25 år i lördags! Hade de jättetrevligt o de var mkt folk ute med!!

Idag har jag varit o storhandlat massa...laddat både kyl o frys o skafferi! Behövdes verkligen eftersom jag kört på med CB nu sen jan...o nu när man ska börja äta igen så var de rätt skåptomt!!!
Nu e jag trött som fan o ska krypa ner tänkte ja..sov gott allihopa!!

Jag e så lycklig!

Okej...

Vet inte vad jag ska tänka eller tycka...men jag e ju glad såklart! Mina närmaste vet exakt vad jag talar om just nu....
E som lite chockad....men nu får ja invänta en bekräftelse på måndag....hahahahhaha!! Detta e ju helt sjukt juh!!

Lovade juh =)

Här kommer lite bilder som utlovat =) Tänkte faktiskt lägga in lite alla möjliga kort o inte bara från urkult.



Dom varma dagarna vi hade tillbringade vi självklart i poolen =)



Alma ville ju oxå vara med!



Vissa tog de lugnt under äppelträdet..hehe!



Medans vissa blev attakerade av Alma...



Sen vilade A på mamma efter attacken!!



Modemedveten tjej...glassen matchar klänningen juh!!!



Kevin var lite sur o ville inte vara med på kort!



Moster´s lille surmule =)



Denna vackra sak sov vi i på årets urkult =)



De första vi gjorde efter att vagnen kommit på plats...fram med alkoholen!!



Campade dörr i dörr med Pamela o Thomas =)



Fulla o glada..haha!



MKT snaps blev de! Mandarinspritmed apelsin doppad i socker...mmmmummms!


De var lite kort iaf....tar ju sån tid att lägga upp så nu orkar jag inte mera!

Men ska visa ett kort till som jag fick en chock av när ja såg!!



Vad i helvete e detta!!! 3857 olästa mejl...öööhhh...ursäkta!! Varför blir de sådära tro!! Fanns ju bara 19 mejl i min inkorg...e de virus kanske?!?!
Men snacka om att jag verkligen spärrade upp ögonen när jag såg detta...hahahaha!!
Nu ska jag ta mej lite hosmedicin o sen ta mina små djur o gå o sova!

Joo...gick kasst som fan på impuls ikväll...-16% i vinstprocent....precis som förra onsdagen!!! KASST!!

GodNatt!!

STRUL!!

Hahahaha, äntligen fick jag upp inlägget som jag skrev igår....blev ju nå strul som vanligt för mej o inlägget vägrade publiceras...men nu så ligger de uppe!!

FUCK va förkyld ja e nu...snörvlar, snorar hostar o har mej!! Vaknade med helt igentäppta näsborrar...inte kul!
Emil sitter här o pratar med karaktärerna i Days of our lifes...hahaha!!!

-Svara nu då...men för fan!!

- Jaaaa...bra!!

- Men säg nått då!!

Hahahaha....söt! Sitter här med alldeles för starkt kaffe som E kokat....sätter ju igång magen iaf! ASG!
Undra vad dagen har att erbjuda mej idag...känns som en seg dag...mengör mej egentligen inte då jag ska ut o jobba inatt.

Vaknade imorse av att katten rev ner en lampa o en ljuslykta som står i hallen..kul!!!! Han e tamefan helt galen o vild denna katt...på helspänn dygnet runt..klöser på allt, hänger i gardinen och är överallt! Men han skulle bara veta vad som komma skall...hahahahah! Han kommer bli mkt lugnare då kulorna e klippta.
Nu ska jag ta mej lite nytt kaffe då mitt blev kallt.
Kommer med bilderna senare!

Pössss

Länge sen nu =)

Hej hej !

Länge sen jag skrev nu men har varit fullt upp me jobb o Urkult... men nu e de lite lugnare med jobb så nu har man lite mera fritid med. Har ju som sagt varit på Urkult i helgen...de var helt ok..trots mkt tjaffs och skit. Allt har vi ju att skylla på 1 person enligt mej som jag egentligen inte vet vad denne gjorde där för ingen ville ha denne där...hahaha!! Mer patetisk människa får man leta länge efter!! Men annars var de ok..god mat o trevligt sällskap bortsett från vissa idioter då. Sömn blev de inte så mkt av heller då min kära sambo snörvlade o snarkade som jag vet inte vad...fick till o med köra upp en nässpray i näsan på han nå gånger under nätterna där för att få han o försöka sluta snarka...Annika o Mattias sov ju där med så antar att de va bra störande för oss alla!!! Hahahahahaha....ja ni!

Kom hem helt slut o färdig o förkyld i söndags och har varit lite seg o off sen dess...nu e de dax för jobb 3 nätter igen men sen ledig igen =) ska väll se om man kanske kan ta på sej lite extrapass o få ihop lite mera timmar känns de som. Men behöver ju inte alls lika många timmar till en bra lön nu som jag gjorde inom kommunen...tjänar så mkt bättre nu!

Vet inte riktigt vad fan jag ska skriva....hmmm. Kommer med lite bilder imorrn iaf...orkar ej de nu tyvärr..kameran måste på laddning oxå så de ska fixas till imorrn!
Tror att allt e toppen just nu iaf...haha! Jag trivs trots att de är lite ovant med sambo...blir som lite irriterad då han ska ta över sånt som jag e så van att göra själv, men antar de tar ett tag att vänja sej! Skulle ex rensa avloppet i söndags då vi kom hem för de va lite stopp...ne då kommer han o bertättar HUR jag ska göra osv....me dont like that! Jag har alltid rensat mitt eget avlopp o vet exakt hur man gör!!!
Tvättade en massa kläder..hans o min...o när han väl ska köra en maskin så e de enbart HANS kläder som tvättas...o de gör mej irriterad!!! Varför inte köra en full maskin med VÅRA kläder...istället för 1/3 maskin med enbart hans?!?!?!
Men som sagt...e väll en vanesak dedär antar ja..eller?!?! Alla ni med sambo...vänjer man sej???

Nu e jag förskyld som fan me feber o grejjer....inte skoj! E smittade mej samt att jag nog inte blev hjälpt av att sova i husvagnen 3 nätter..vill inte vara sjuk nu!! Måste jobba o få en bra lön till sept känns de som!!
Undrar ja om de blir någon utlandsresa för mej...ser mörkt ut! Ekonomin e kass....IGEN!! visst har jag en slant..men vill ju ha de kvar utifall de skulle saknas till räkningar o hyra o sånt...prio 1 för mej...senfår man se om man har råd med utlandet...tro inte =( men får väll bli senare då eller så får jag ta de då man har en slant över...när de nu händer!! hahahahahaha...aja...jag lever ju o mår gott iaf =) huvudsaken...o sen tro ja inte att utlandssolen skulle vara såååå
bra för min hud just nu....gud vilken bra ursäkt de blev ..haha...istället för att säga...-jag har inte råd!
Pöss