Inget blir nånsin som man tänkt sej!

Man kan aldrig vara säker på något i livet. Man kan tro, hoppas och låtsas veta men man kan aldrig veta nått säkert!
Det jag tänker på är föräldrar och vänner. Och jag blir ledsen då jag tänker på de faktiskt.
Att ha en mamma som är sjuk är asjobbigt, och dom som har en fullt frisk mamma kan inte förstå vad man bär på varje dag!Rädsla, ångest...när var o hur ska de hända? Många frågor men ingen som kan svara på dom! Helt ovetande om de som skrämmer en så mkt! Önskar så innerligt att jag kunde få svar på mina frågor, dämpa min rädsla och min ångest men de går inte.
Varför händer hemska saker snälla underbara människor? Finns inga svar på de tyvärr.
Att en förälder kan förändras så mkt av en annan människa, från att vara ens förälder till att agera föälder till en okänd människa och helt enkelt glömma bort sina egna, hur kan de vara så? Varför blir de så? Ingen kan svara på de heller! Hur kan man som förälder nästintill glömma sina egna barn och helt o hållet engagera sej i en helt främmande människa!! Många saker man ej kan förstå och som man inte kan få svar på men så e väll livet antar ja...No one die´s a virgin, live´s fuck´s us ALL!

Så till mina underbara vänner, jag älskar er alla för att ni är mina vänner, ni betyder så mkt för mej! Har några jag umgås med varje dag, några jag träffar sällan och pratar mera i telfon med, några pratar ja knappt med eller umgås med men vi är vänner ändå! Och de är så skönt o veta att man har alla sorters vänner!
Min ABSOLUT BÄSTAVÄN träffar jag kanske 1-2 ggr/år  pga 50 mils avstånd och vi pratar i tele o messar kanske 5-8 ggr/månad!Men hon är ändå min ABSOLUT BÄSTA VÄN...de går ej att förklara de vi har! Hon är min själsfrände, min andra hälft, hon känne rmej utan o innan och vet ALLT om mej! Hon vet när jag mår dåligt o hon vet då jag mår bra utan att hon pratat med mej!

Sen har jag mina underbara vänner här...Ni förgyller mina dagar och ni är underbara! Vad skulle jag gjort utan er! Kanske inte pratar med er alla varje dag, umgås ej med er alla varje dag, jag ringer inte alla varje dag, jag messar inte er alla varje dag...men de betyder väll inte att vi inte är vänner..eller? Ni finns i mina tankar, allihopa ska jag lova! Och jag är glad för att jag har er!!

Jag vill tacka alla mina vänner för att ni finns!! Nämner ej namn då jag kan missa nån o de vill jag absolut inte!!!



Sömn??

Finns inte mkt av den varan här kan ja lova! Sitter vaken än ja o kl 05.15...sorgligt! Men har som regel att när jag än somnar kliver jag upp senast 10, för bara jag kommer upp o dricker mitt kaffe med förhoppningsvis sol på balkongen så blir jag pigg! Idag har jag som plan att vandra ner på stan, får se va de blir. Blir de tråkigt väder så blir de givet stan för at fördriva lite tid, men blir de sol ska jag nog försöka få lite färg så då blir de ballis!

Var på dop igår, hur fint som hellst! Annika´s dotter Thelma döptes =) sen fika på de oxå, mkt gotttttttt!!
image95

Ska nog gå o hälsa på Annika innan veckan e slut, ta me mej Kevin o Alma oxå så dom kan leka lite me Thea!

Ne, undra ja om jag ska slå igång en film o försöka somna så man får sova nån timme iaf! Dagarna blir ju såååå långa om man e trött ;)

*Vinx Vinx*



TOKSNÖAR UTE JUST NU....KUUUUUUUL!!! *NOT*  Snacka om aprilväder såhär i mars....hata snö just nu!!!

61 kg =)


image94

Nu e de bara 6 kg kvar att få bort ;) tror ni jag lyckas?!?!

Tråkit inlägg!

Tyvärr kommer jag med ett inlägg utan bilder idag vilket kanske är lite tråkit...men måste bli så ibland med =)
Påsk...ja, snart är den över den med! Allt har gått sååå fort..tycker nyss att de var jul o nyår!

Skärtorsdan - Gjorde mej klar och så gick jag med Tatti o hämtade Casper på dagis o sen gick vi upp till syster för att hämta Kevin o Alma =) sminkade dom lite med rouge o gjorde fräknar på dom, Kevin fick sej ven en cool liten mustach =) Sen gick vi ner på stan o barnen fick sej varsitt litet påskägg som delades ut av påskkärringarna på stan. Mötte Pamela o Theo =) o sen gick vi o tog en fika på Cafe Sebastian! Sen hände inte så mkt mera den dagen....haha!

Långfredan - sov till minst halv 10...skööönt som fan! Satte mej på balkongen med en varm kopp kaffe o strålande sol! Spenderade kvällen med Andrea o Tatti med 2 filmer, Solstorm och Taking Lives! Slank även ner lite godis o massa vin o cider! Mkt gott och härlig kväll med underbart sällskap!!

Lördag - tråkig dag, som valigt de! Hände inte mkt alls. Gick till Pappa o Maria och åt påskmiddag med dom.

Idag då...söndag - Ska ner till mamma med syster o barnen för att fika lite och prata lite bara. sen blir de nog bara att gå hem o äga sej i soffan o dega på...inte mkt annat att göra på en söndag faktiskt!

I morgon ska jag på dop, lilla Thelma ska döpas =) så kl 15 startar dopet i reseöle kyrka vilket ska bli trevligt! Ska INTE glömma kameran!!!

Annars händer inte mkt i mitt liv som e något att berätta faktiskt! Mamma e sämre =( saturationen är nere på 90% och syrgas är på tapeten just nu, så får se hur de komme gå för henne! Livet e tråkigt, vet inte vad man ska hitta på rktigt!

Svensson???

Snodde denna av min vän Liza så tänkte väll göra den jag med...hahaha...bara för skojjs skull dååå!

Ditt efternamn slutar på -son : Jajjemän!!
Du känner någon som har samma förnamn som du : Ne inte va jag vet!
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du : Måååånga!
I din familj är ni 2 barn : Ja, tvillingar e vi =)
Du bor i villa : Ne, en sketen 2:a
Du bor i en tätort : tätort, vad räknas som tätort???
Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla: Nähäh..dom e  över 50!
Du har egen mobiltelefon :Givet de!
Dina föräldrar har gift sig : ja , o skilt sej med! Måste ju vara vanligare idag än föräldrar som e tillsammans!
Din mamma är yngre än din pappa - fast bara sju månader : Ne...pappa e 3 år yngre än mamma!
Din pappa heter Lars : Nix
Din mamma heter Anna : Nej nej...
Din familj har en Volvo : Har en liten rutten Reaunalt som ej går framåt!
Din familj har en silvergrå eller röd bil : Jo röd e den ju...
Du har tillgång till Internet hemma : Japps...o jag står för skiten! 
Du har ett eget rum :Har hela 70 kvm som enbart e mmittttttt!!! Mitt Mitt Mitt!
Du har varit utomlands minst 2 gånger; Ja de har ja 
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna : Kanarieöarna cypern o turkiet
Du har varit i Grekland : *FNYS*
Du har varit på Öland minst 2 gånger : Ne...men gotland, räknas de?
Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger : Ne inte vad jag minns!
Din familj har en husvagn : Neeeeee
Ingen av dina föräldrar röker : Ingen av om röker idag
Din pappa är lite lätt överviktig : Ne pappa e well fit!!
Du idrottar flera dagar i veckan : Promenader o hemmträning =)
Du har husdjur : jaa...1 hund, men snart 2!
Du får månadspeng :Här lever man låååångt under existensminimum vill ja lova!
De flesta i din familj är blåögda : Ne, tvärtom!
Du äter på Mc Donalds : Ja visst, när man kommer i närheten av ett, men föredrar MAX!
Du följer Melodifestivalen : Halvt som halvt, men vet ju att Charlotte vann!!

Multiplicera antalet ja med 3 för att få fram hur många % Svensson du är.
42% svensson e jag, hur ligger de till med er andra?!?!?!?

Partyyyy!

I helgen blev de fest...IGEN! Nu ska jag lugna ne mej o återgå till min viktminskning, detta går inte! Detta drickande förstöt ju för mej...haha! Synd bara att de e så GRYMT skojj!
Lördagen startade jag som vanligt med en sväng ut me hunden..sen va jag seeeeg hela dagen! Bestämde mej för att grunda kvällen med ordentlig mat o köpte mej en kebabrulle som smakade gudomligt gått! Helgen har varit full med vänner, gooood mat o alkohol!
Pamela kom till mej strax efter 18 o jag låg då i badet..haha! Badade klart o gjorde mej i ordning o drack vin o cider..mmm! Tatti dök upp vid halv 8 o vi satt o snacka en massa o drack vin, cider o likör *mumma*Sara dök upp vid 20.40...sist som alltid...haha! Tog massa kort, drack o prata, sminkade oss o fixade håret o lyssnade på skön musik! Såg även att Charlotte Perelli vann melodifestivalen!!! Jiiiippppiiieiiieiee!!! Äntligen en chans i Eurovision!
Drog ner på Impuls vid halv 11, inte mkt folk då, men ändrades fort o de blev mkt folk! Träffade Idris, Karwan o shero o hade roligt me dom....kvällen blev kanon förutom slutet då, men de tänker jag ej hänga ut här!
Här kommer lite pix sen lördagen ...håll till godo =)

image79image80image81image82image83image84image85image86image88image89image90image91

FUN!

I lördas var jag med syster o pierre till svall där de vart massa shopping, iaf för sara o pierre =) köpte mej ett underbart Nouba glitter puder till hela kroppen som var så HÄRLIGT! såååå snyggt! ÄLSKAR DE!
Sen blev de lite skräp...haha! Men blev en kul dag iaf!
Sen på kvällen kom jag på att jag skulle ut =)  Träffade Emma ute med o vi satt o snacka en massa o drack o så! image70

Söndagen bestod av sömn...o de i massor! Fan va trött o seg ja var..haha! Trots att jag inte blev speciellt full så tar de på en som fan kan ja lova! Söndagen hände de inte alls mkt o de blev en slappardag bara!

Måndagen, ja jag klev upp vid 08.15 o drack min frukost då jag nu åter igen e på Ren Kur med CK =) beställde mej 3 filmer på VIP-pris på hementer =)  Solstorm, råttatoijj och Hairspray med John Travolta för endast 39 kr =) Bra klipp enligt mej!Fick besök av Lilianne (min faster) som skulle på nå soffor i förrådet =) drack kaffe o surra med henne i ca 2 timmar o hade hur trevligt som hellst! Kollade sofforna, som hon då bestämde att hon ville ha =) o sen traskade jag o Ella ner till mamma. Lämnade Ella där o begav mej på stan för att fixa me lite saker o sen då jag fixat alla mina ärenden singer sara o frågar om jag vill med till s-vall igen o gå på Gina, givet! Drog väll dit vid 3 o kom hem vid 9 typ =) Gick även in på Donken men drack endast 2 muggar me vatten...whhhhiiiieeee!!! DUKTIGA JAG!!!!
Sen har jag haft besök hela kvällen av trevligt folk!! Nu ska jag krypa ner o sova o sen när jag vaknar blir de promenad o solning =)
image76

image77


image75

Natti Naaaatttttt!!!!

Utgång =)

image69

Kvällen Outfit =)

Krimskrams ;)

Ja, idag blev de stan en sväng med Annika o Thelma =)hittade mej lite krimskrams som alltid e bra att ha! Kul o ha o kunna variera sej lite och särkilt när man ska ut o ha lite skojj =)

Blev 4 st armband i plast, läcker detalj om jag ex e klädd i svart, vilket jag är OFTA!
image64

Sen blev de 2 par örhängen i svart o rosa med =) Ringar!
image65

Fick även införskaffa lite fransk manekyr till mina naglar som jag kan göra själv =) o filar!
image66

Sen hittade jag en kuvertväska i svart med läcker kedja för 50 kr! FYND!
image67

Nu e jag såååå trött så ska nog lägga mej o slöa en stunf, vem vet...kanske somnar! Haha, ne ska bara vila!
Blåser ute gör de med, gillar de INTE! Var så grymt fint o skönt på förmiddan då jag o Ella var ute på promenaden runt 8, men sen drog de ihop sej fort o solen försvann o de blåser som fan!! Booooring!
Ne nu VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILA!
Puss



Nu har jag gjort en Fransk mankyr på mej själv o de blev faktiskt jättebra!!! E mkt nöjd med min prestation *asg*
image68
( ursäkta min dåliga bildkvalité men är på jakt efter ny kamera!)

Till ER!

image62

Hon födde er älsklingar, ni kom ifrån henne

Och hela mitt liv ska jag älska just er

Er hy är så fjunig era kroppar är så varma

Jag håller er nära intill på mina armar

Ni somnar så nöjd och så trygg vid hennes bröst

Jag nynnar små visor till glädje och tröst

Gyllene lockar och ögon så blå

Knubbiga armar och fingrar så små

Din hand i min hand, ditt gurglande skratt

För mig är ni lyckan, en värdefull skatt

Ni växer var dag, liten blir stor

Jag gläds åt er framgång, jag står er så nära

Jag räddar för spöken som kommer om natten

Jag vänder er kudde och hämtar er vatten

Snart springer ni lätt på smidiga ben

Och kroppen blir knotig som förr var så len

Ni pratar och skrattar och sjunger och gråter

Jag tröstar, förmanar och lyssnar, förlåter

Ni frågar om livet och allt runtomkring

Jag svarar på allt och på ingenting

Ni börjar i skolan med ryggsäck och allt

Och vantar och mössa ifall det blir kallt

Jag står där i fönstret och ser hur ni går

Jag ler fast i ögonen skymtar en tår

Vart tog de vägen, de år som försvann

Vad stora ni har blivit, vad mycket ni kan

Snart blir ni förälskade och kinderna glöder

Och sen blir ni svikna och hjärtat det blöder

Jag tröstar och lyssnar och minns alltför väl

Hur sårbar man är i hjärta och själ

Snart flyttar ni ut, strax lämnar ni er mor

Och livet går på, fast nu utan er

Vi träffas ibland, ni gör små besök

Ni sitter som förr vid mitt bord i mitt kök

Får nybakta bullar och dricker choklad

De minnena värmer, de gör mig så glad

Och nu har ni gift er, har egen familj

Fast pannan den rynkas och håret blir grått

Så minns jag med glädje de åren som gått

Jag tackar för lånet - för stort och för smått

Ni är den vackraste gåva jag fått!


Räknat!

På min 160 cm långa kropp e 42 cm borta sammanlagt sen den 13 Jan-08! Blir man glad eller??!?!?!?!??!?!?42CM...FATTA! Haha....så jävla glad o peppad nu!!!

Underbart!

image61

Detta är min BÄSTA VÄN och jag! Jag saknar henne grymt mkt och önskar så innerligt att vi bodde närmare varandra! Men nu gör vi inte de. Men VI vet exakt vart vi har varandra, vi vet att vi alltid kan ringa varandra när som hellst, vi vet! Och de gör en vänskap ovärderlig, jag hoppas ni andra därute har en vän som jag har. En vän som man litar till 1000% på, som man kan berätta ALLT för och som känner en utan o innan! Hon vet när jag mår dåligt och hon vet när jag mår bra! Ibland känns de som att hon kan läsa mina tankar.
Låg på sjukhus i september 07, o när jag kom hem och de blev kväll, då jag var ensam och allt var skit, då ringde hon! Hon frågade mej hur jag mådde och jag bröt ihop totalt! Sa inte ett ord under vårt samtal men de gjorde inget, hon visste. En sån vän är alla värda att ha. En vän som man kan kalla sin själsfrände! Och jag har en - hon heter Jessica! Älskar dej min vän...min absolut bästa vän!

Datumet på bilden är fel, detta kort tog vi i början på Januari 08. De var då jag träffade henne sist, men jag hoppas vi träffas snart min vän! Saknar dej så enormt!

Lördag = Fest!

Ja i lördags var de då först dop av Petra´s son Wilhelm, var jättefint dop o supergott fika! Haha....sen när ja kom hem så hälsade jag på pappa i nya lgh en sväng o sen hem o gjorde mej iordning för fest o drack vin o lyssnade på braaa musik! Tatti kom över sen o vi sminkade oss gjorde oss klara för att åka till Andrea!

image52

image53

Detta fick bli kvällen´s Outfit för mej o Tatti =)
Vi tog taxi till Andrea där även Cissi var o vi hade hur trevligt som hellst!
Satt o snacka, lyssnade på musik o drack vin!
image54



image58

image59

image60

Sen vi 23 gick vi på Impuls men kom snabbt in som tur va! Mötte upp Idris o Karwan där med o hade superskoj me dom ute!!
Drack nån cider och dansade hela kvällen!
Hade superskoj och hoppas på att ha så kul igen snart och att min syster så kan följa med ut oxå!!!

Nu ska jag sova, sovit hela dagen o e bakis som fan! Så lika bra att lägga sej nu o sova bort de! Puss Puss