Skärp!

Dagen på stan igår var hur bra som hellst! Umgicks med Tatti o Sara o hade hur mysigt som hellst! kollade efter Dop-present och hittade till både Wille o Thelma =) så nu e de klart o känns kanon! Tittade på ringar oxå, ringar som man har på fingrarna ni vet! Tycker att den acceoaren har glömts bort! Finns ju hur mkt snygga ringar som hellst och inte dyra e dom heller! Hittade några kanonfina men har ju tyvärr ej råd me dom =( Men en vacker dag då jag har inkomst ska jag nog införskaffa mej lite snygga ringar till olika tillfällen ;)

Hjälpte sara o pierre med flytt oxå, kanske inte var till sån stor hjälp men hjälpte ju lite iaf =) Nu e de lite saker kvar i lgh och att städa ur den, sen e de fritt fram o fixa kåken! Kommer blir superfint i huset!

Kom även på att skärp e ju hett o snyggt...right?!? Ska bege mej ner en snabb sväng på stan tänkte jag för att kika in Second hand! Skärp i olika storlekar, bredder o färger o modeller! Hur perfekt är de inte att hitta sej ett skärp för kanske 10-20 kr istället för 100-100 kr?!?! Har inte tänkt på de att man kan fynda sådana saker faktiskt!
Ska även kolla efter en tröja/skjorta att ha på dopet på lördag =) hittat en kanonfin skjorta i ljusblå/ljus turkos som jag måste prova nu när man bär upp kläderna lite bättre när man fått en midja...*asg*

Nu ska jag göra mej klar o ta en dusch, men först ska jag ge en massa credd till Babbi som designat min systers blogg! Den blev verkligen KANONSNYGG!!! Slår vad om att kommer tycka de blir mkt rolgare att blogga men en snygg blogg!


Dagen!

Ja nu ska jag strax ner på stan med min underbara vän Tatti =) ska fixa present och hoppas på att ta en fika med o snacka lite! Sen ska jag hjälpa syster att flytta oxå, kommer nog stå i huset och packa upp saker osv =)

Idag är det underbart väder ute så jag tänkte ta tillfället att inviga min nya svarta skinjacka, känna men lite vårklädd trots all snö som har fallit i 2.5 dygn! Men nu skiner solen och de är kanonskönt väder! Till helgen vet jag inte vad som händer, ska upp till syster och fira hennes kille som fyllt år. Funderar starkt på om man ska dricka lite vin med, e ju så länge sen jag festade nu! Men på lördag ska jag på barndop då min vän Petra
ska döpa sin son Wilhelm =) så de ska bli trevligt! Ne nu ska jag göra mej klar me de sista innan de e dags o promenera neröver =)

image51

Blåsväder!

Hatar när de blåser ute, håret blir förstört så fort man kliver utanför dörren o så känns de fett efter bara några min ute! Hata blåst! Vägningen idag gick bra...-1 kg till =) vågen landade fint på 62.2 kg =)
Lördagen spenderade jag med lite godis o melodifestivalen, bra bidrag även denna gång tycker ja! Längtar till den stora finalen! Söndagen blev de massor med mys mys mys! kollade även Wallanderfilmen på 4an tillsammans med Honom =) Underbar kväll!
Har jag nämnt att jag fått jobb med, men är inte helt säker på att jag vill, men i min sits får man inte vara kräsen men känner att de kan bli skojj med!
Har fan inget att skriva idag alltså, de e torka i huvvet mitt! Ska nog ta o dammsuga lite o sen torka golvenså de blir frächt här! Ajax Lemon doftar ju sååååå underbart gott! Ska nog städa min garderob med, allt sitter så mkt bättre nu o de är plagg jag få på mej som jag ej kunnat haft på länge! Puss

Ledigt o fint!

image50

Ledigt o fint =)

Förkyld som fan!

Shiiiit va förkyld ja e! Snorar o har mej hela tiden! hosta och ont i halsen och ont i höger öra! Tar mkt hellre en magsjuka om jag ska vara ärlig för den vet ja går över på 1 dag eller 2...men en fucking förkylning kan ju sitta i veckor!
I veckan har de inte hänt så mkt, det är vår i luften iaf! Underbart ute, just nu e de +6 ute o mulet, men solen tittar fram då o då =) igår hade vi strålande sol och + 15 i solen, helt underbart! Ska snart gå en tur med Ella o njuta av vädret! Synd bara att detta slask ute gör att min hund ser ut som något ohyra när vi kommer in igen! Hon ser herrelös ut när pälsen hänger blöt o smutsig! Men hon e söt ändå...haha! Just nu sitter hon o stirrar in i väggen....normalt! I helgen ska syster jobba så ska nog ha ett av barnen ja, båda går inte för tyvärr =( har ju bara en dubbelsäng, visst att båda skulle få plats men de ska ju vara bekvämt oxå! Får se får se!
Annars händer de inte så mkt, ska skicka iväg lite papper idag o så. ska beställa mera drinkar med tänkte ja!

Ska tvätta lite idag oxå, varför e man så slö när de gäller sånt! Fastän man har en egen tvättmaskin så samlas tvätten på hög enbart för att jag e lat!!! Ne dax för att göra nån nytta!! Puss

Flåååååt!

Urscha vad jag blivit dålig på att skriva här...hmmm! Hur ska man göra för att komma ihåg dåååå?!?!
I lördagsblev en jättetrevlig kväll med melodifestival o massa snack då Jeanette o Zimba var här, även lilla Alma oxå =) (var barnvakt)
Bidragen denna lördag var ju iaf bättre än förra omgången....tycker att Carola o Ola gjorde ett kanonbra uppträdande och att låten var toppen! En låt som jag lätt fastnar för! Kom i säng sent pga av så trevligt sällskap! Hon va väll 3 kanske...haha! La Alma vid 10 i min säng då o söv ner henne, trodde hon skulle bli kinkig på natten o så eftersom hon aldrig sovit hos mej i denna lgh tidigare....Ojjjjj så fel ja hade! Hon sov stött till halv 8 på morgonen, åt en flaska välling i sängen me mej o vi mös en stund o sen somnade hon om...hmmm....trodde hon skulle kliva upp ja! Sen sov hon till 12.30 på eftermiddan!!!!Sen vaknade hon på strålane humör o vi gjorde frukost till henne =) fattiga riddare med socker o kanel, oj va hon tyckte de va gott...åt 2 hela stycken! Sen gick vi ut o lekte lekparken när Kevin kom =)
Sen har jag inte gjort så mkt mera....de var min helg de...o nu e de måndag o jag e asförkyld!
Vägde mej i morse men står stilla på 63 kg, men mitt midje mått har minskat ytterligare med 2.5 cm så där syns de ju iaf! Funderade på om de kanske kan vara så att eftersom jag börjat jogga så pass kanske de kan vara så att jag omvandlat lite av mitt fett till muskler o kanske därför de står stillapåvågen...eftersom muskler väger mer än fett...kan de vara så?? *HOPPAS*

Haha...ne nu ska jag hoppa in i duschen...känner mej alltid så äcklig då jag e förkyld, smutsig o så!
På lördag kommer Du...*längta*

Helgen!

        Ja nu väntar helgen..eller ja den har nog redan börjat, e ju för faen fredag kväll nu juh! Min helg blir lugn den =) Ska bara umgås med syster o Alma, eftersom Kevin e hos sin Moffarn HELA helgen! Överenskommelse mellan Kevin o moffarn ;)
I morgon ska jag på stan en sväng, sen på eftermidda/kväll ska jag umgås med J o Zimba =) Ska bli jätteroligt de! Sen vet i gudarna vad som händer...blir väll joggingtur före rukost i vanlig ordning..dricka mina drinkar o bara slappa känns de som! Hoppas på fint väder så man kan vara ute i solen o bara glida omkring! Planerad pysselträff kommer snart med som jag ser framemot! Hoppas på att Annika vill häna på med! Ska bli grymt skoj!
O nu e de bara 1 vecka kvar med Ren kur....underbart! Mat mat mat mat!!! Längtar efter mat så oerhört mkt! Kommer bli mkt kyckling med grönsallad till o gott kött....mmmmmmmm!
Så de ska bli kul o se hur de blir me vikten då upptrappningen börjar..men om vågen nu skulle visa + kommer jag enbart lägga på mera motion, kommer ej köra ren kur igen på ett tag! Kanske att man kör strax innan bikinisäsong för att gå ner men inte innan de!
Ne nu ska jag kolla tv o sen springa på konsum för att införskaffa lite nödvändigheter såsom schampo o balsam!
Puss

image49

=/

Hade tyvärr ingen bra överskrift i dag, kom ej på något alls!  Händer inte mkt här som jag kan skriva tyvärr heller! Var på stan i går en sväng med Annika o kolla lite, sen var jag med syster o barn. Imorse blev de en snabb promenad 1 timme med T runt bruket o fan va de blåste! Snacka om motvind på väg hem...de var nästan lite svårt att ta sej framåt! Men tillslut kom man hem iaf, drack frukost o sen blev de lite viktiga samtal o så o kolla tv, o knappra på datorn oxå. Sen på eftermiddan gick jag till Andrea där S o T var med barnen o sen hem igen. Nu sitter jag här i vanlig ordning, faaaan vilket kul liv man har!!! Ska bada hunden med senare när sista svängen ute e gjord. Imorrn bär de av på massa viktiga möten och ska även fixa mina ögonbryn på förmiddan efter promenad o frukost. får nog kliva upp 8 för att hinna med min 1 timmes-promenad o dusch o allt. men får bli tidig kväll ikväll, e så jävla trött! O håret vill jag göra nå med men inte fan finns de slant till sånt, jag lever verkligen långt under existensminimum kan jag lova!!!Någon mer än jag som klarat sej på 198 kr i 14 dagar?????O då har jag 98 av dom kvar med!!! Alltså 100 kr på 2 veckor....de kallar jag verkligen existensminimum!!!!!!
Varför ska man Alltid måsta få känna at man lever, genom att sura saker ska hända en hela tiden! Vad har jag gjort för att förtjäna att leva såhär, o jag kan inte ens kalla de att leva...kortar ner de till att endast existera, mer än så gör jag fan inte! Jag ÄR...o de är de enda!

Underbar Morgon!

Startade upp min måndag med en skön lång promenad på 1 timme =) Sedan blev de in o dricka frukost för att snart hoppa in i duschen =) Sedan ska jag ta en kaffe med vänner på stan...*mys mys*
Kan även berätta de att trots fusk den gågna veckan med nötter ocg till o med tårta så stod vågen på -1 kg =)
Så de kändes kanon! Har även sänkt mit kroppsfett ytterligare med 2 %...sammanlagt nu 6 %!
Nu ska jag kämpa på 2 veckor till o sen börja trappa upp e de tänkt!Längtar efter maaaaaaaaaat!
Kommer uppdat ikväll då jag har nå att skriva!
Puss

Nu har denna dag gått, o jag e helnöjd me min dag! fikade kaffe på stan med petra wille tatti casper o pamela =) mkt trevligt! Sen följde jag o Ella med hem till P och umgicks ett tag sen blev de prommis därifrån o hem o sen hamnade jag i soffan. nyss druckit min sista drink för dagen o ska strax bege mej ut på sista promenaden med E innan de e dax för sängen =) Känner mej jättepeppad med mina promenader o så nu....tack vare mitt minus på vågen i morse trots mitt fusk den gågna veckan!! Vet att jag KAN o att jag SKA ner till mitt mål! O kom ju på de med tidigare idag at jag nått mitt första delmål i dag,,,,,63 kg =) *glad*
Nu ska jag dricka lite gott vatten o sen bege mej ut i kylan!!!

Puss Kram

En lördag som alla andra!

En lördag e ju alltid en lördag =) Förstår inte egntligen vad som e så speciellt med Lpördag, jag e ledig 7 dagar i veckan men ändå e Lördag nå speciellt...haha! Undra varför? Man säger - Äntligen helg, fastän jag då e ledig månda tista onsda torsda....men Äntligen helg!!!Haha, en kul grej att fundera på de!
Nyss kommit in efter en timmes walk i regn, skitkul ...NOT! Men men skönt då man fått de gjort =) Ska strax lägga mej i badet en sväng o sen passa på att gå en sväng igen medan håret ändå e blött! Ska vara barnvakt ikväll, o eftersom min hund då ha löss så e de ju inte så bra om jag tar med henne eftersom de finns annan hund där med, så E får en helkväll hemma själv =( Men tror de ska gå bra ändå ja,  ska lämna tv igång o en rejäl prommis innan så lär hon vara så trött så tror inte hon bryr sej så mkt om hon få vara ensam.

O ska vara ärlig o säga att jag åkte dit när de gäller nötterna =( Fan va dåligt samvetet jag fick!!!! Så upp dom kom upp när jag ätit dom, egentligen ganska dumt eftersom jag ändå åkt ur ketos när jag tog den första i munnen, men nya tag från o med söndag morgon!!! Kommer köra STENHÅRT dom kommande 2 veckorna kan jag lova!
MINST 2 timmars promenad/dag o 4 liter vatten!O första promenaden ska ske innan frukost! Nu jävlar säger jag bara!!! Sen får jag se vad vågen stannar på och ev börja trappa upp =)
Kommer ej väga mej på måndag heller, utan de får vänta tills nästa måndag då jag kommit in e Ketos igen o kört stenhårt, för ställer jag mej på vågen på måndag kommer jag säkert bara grina, o de skippar ja gärna!Haha!

Nu kallar badkaret o jag ska kasta mej i där! Hoppas ni alla får en bra lördag!

image48

                       SAKNA MASSA!


Mmmm

Skulle just nu kunna döda för en nötblandning på konsum...hmmm.....vad göra?!?!?!?!??!?!

Nytt!

Heeeeeeeeeeeeej =)

Idag har jag varit på stan o kolla runt,fikat...eller ja fikat o fikat..HAHA! Druckit kaffe med Sys Kevin, Tatti Casper, Petra Wille och Andrea =) Hur mysigt som hellst! Sen innan jag gick hem gick jag förbi min vän Jeanette som jag inte träffat sen vi jobbade ihop typ, drack Te o snacka en massa! Hur kul som hellst att träffa henne, sypermysig tjej!! Sen fick jag sån insperation av hennes lgh så var ju bara tvungen att göra lite åt min då ja kom hem, nu e hallen nästan färdigmålad...Sköööönt! Sen fixa massa i hallen o möblerade om tvrummet o fixa upp lite saker på väggarna =) bytte lampskärmar, SHIT vilken skillnad!!!!!! Blev kanonnöjd o tänkte dela med mej av mitt verk!!!
Nyss kommit från konsum med, var ju som tvungen att köpa ett tuggben till min lilla lushund..haha!CB går jättebra, men så less på att bara dricka nu...men de går! drömt om mat nu många nätter i rad, även drömt om en ask After Eight..mmmmmm!!! Men e inget som min kropp behöver så då nöjjer jag mej med att drömma om de!!!Ska inte sabba detta....e ju nästan lite smal nu enligt mej själv o de e så kul o känna så om sej själv!!!
Nu ska jag koppla av lite o kolla tv...eller kanske film som jag lånade av Jeanette =)
Puss..hoppas eran dag med var lika bra som min!

image42

image43

image46

image44

image45



Mitt nya jag, o nyare ska jag blir!!

image47

Visst syns de liiiite iaf  =))))

Äckligt!!!

Ja minst sagt! Har just stått med Ella i badkaret 30 min för tvätt med lus/lopp schampo! E de kul, NEJ! Fan va äckligt alltså, svarta prickar över hela henne!!! Men har ju turen att hunden e ljus men skärt skin, annars skulle de vara svårt att de!!! Så nu blir de ett bad varannan dag i 7-14 dagar...suck! O vart de kommer ifrån, ja hon har ju bara varit med 1 hund o de e lilla Nellie, som kommer från en bondgård så antagligen e de där detta kommer ifrån, men som tur e är de ju snabbt avklarat! Dagen har bestätt av tvätt, dammsugning och dator o tv. Beställt mej 42 nya soppor CB =) I morgon blir de stan en sväng, ska på näbbar o klor med. Saknar N så mkt, vill mysa!

Måndag

Ja snart har måndag passerat och jag har inte uppat bloggen på ett tag, men men, ibland har man inte lust eller tid bara =) Helgen flöt på i lufn takt, lördagen var lugn, gjorde inget alls förutom att sova länge! Haha, promenad med hunden och barnvakt =) O de gick jättebra! Kvällen blev som sagt lugn med en sovande 3åring och mej bänkad framför tv:n. Söndag sov jag med länge och gjorde inte nå speciellt förutom att tvätta lite. På Kvällen hämtade jag Far med sambo på k-fors flygplats sen hem o kolla tv o till Han kom =) Underbart mysig kväll, vilket jag behövde!!! Idag åkte Han för ett jobb i granlandet och ja kommer sakna honom jättemkt kan jag lova!!!! Men 3 veckor ska jag nog klara...eller hur! Idag blev de en jättetrevlig fika med Mia på stan och en massa prat som var jättehärligt att få ur sej! Uppskattar mina vänner kanske mer än jag visar men ni är underbara!!! Att ni orkar stå ut med mitt gnäll o tjat tackar jag er grymt för och vet inte hur jag ska kunna visa min uppskattning!!!
Veckan kommer inte att bli nå speciell, har inget som hellst planerat! Någon som vill ge mej tips kanske?!?!?
Nu sitter jag hos syster och har målat mina naglar, blev inge bra men får duga! Ska ta o fila ner dom en bit tro ja!
Ne mina kära vänner, kanske ska ta o avslöja viktminskningen med för den gågna veckan och de blev 1.4 kg =)
E nöjd bara de står på minus men ska kämpa mera denna vecka....och håller en tumme på att gå ner mera!!!
Nu ska jag hitta på något annat känner ja....Bye Bye!!!

                      image41

Fredag

Oki, nu e de fredag och veckan har förflutit och jag har inte gjort ett skit tycker ja! Vill jobba nu!!! Imorgon ska jag vara barnvakt...=) sen på söndag ska jag hämta far på flygplatsen i kramfors.Sen på måndag åker DU....fan va ja kommer att sakna dej i massor!!! Allt känns som de går emot mej, pengarna denna månad räckte inte ens till hyran och garageplatsen....jar har ALLTID kunnat betala alla min räkningar och hyra men inte denna gång och de gör mej sur, arg o ledsen! Varför går allt emot mej? Bilen funkar inte och jag e pank...vad e de som händer!!!??!?
Varför har jag satt mej i denna sits...eller e de jag som satt mej här? Kanske någon annan, men egentligen e de ju fegt av mej att skylla på någon annan!!! Fy fan vad jag hatar detta!!Varför varför varför varför!!!!??? Vad har ja gjort för att förtjäna detta, kan någon snälla förklara!

Vikten går ner iaf, vilket gör mej lite glad. Och Han gör mej glad...men e nog de enda som göra mej glad nu! Allt e skit bara!