Fy Bubblan oxå!

Snorig - japp
Ont i halsen - japp
Munsår - japp
feber - japp
ont i huvvet - japp
Rejäl hälseneinflammation - japp

Vad fan e detta...vissta att man kan bli sjuk o förkyls o allt...men detta!??! O till råge på allt detta har man egoistiska, bittra männiksor i sin närhet som stjäl ens energi! Som enbart får en att må dåligt o bara ser till sina egna behov och struntar i alla andra runtomkring sej! Mår man verkligen bra av att bara ta, ta o ta o ALDRIG nånsin ge något tillbaka?
Skulle jag själv betee mej som denna människa skulle jag nog inte leva nu...skulle inte stå ut med mitt egoistiska jag!


Förkyld =(

Jahaaaaa, då va de dax för snor o dålig andedräkt igen då!! FÖRKYLD...vaknade upp med den här äckliga känslan ni vet...täpp i näsan som fan..andats med munnen då man sovit så man e som ett sandpapper i käften...munsår på g o ögonen e svullna! Känner mej sexigare än någonsin kan jag lova...!! E måste tända på mej nått otroligt just nu...stor mage, snörvlig, svullna ögon, whiskeyröst o munsår...världens sexigaste!

De är storm ute idag..så kul o vara hundägar såna här dagar..=) som tur e är E hos G..har varit där i helgen då jag jobbat på Impuls. E älskar att vara där o dom älskar att ha henne där..så de e bara plus! Gick bra på impuls igår med..49% vinst..helt ok!
Sen drog jag E o A o käkade nattpizza på Maggies..sååå gott! En pizza e alltid som bäst på natten tycker jag! Fett o nyttigt!
Idag blir en slödag, ska hämta hem lilla E, handla på konsum o sen bara lägga mej o dricka massa the, försöka bli lite piggare till imorrn då jag börjar min utbildning på Anthill =) 5 veckor framöver ska jag vara på Anthill mellan kl 08.00-17.00 måndag-fredag, sen fredag-lördag ska jag även vara på impuls mellan kl 21.00-03.00 o sen ledigt på söndagarna. kommer med andra ord att bli ledig 1..EN dag i veckan dom kommande 5 veckorna!!! lätt att räkna ut...5 dagar ledighet på 5 veckor! F E M!
Numåste jag göra nått...vet ej vad..men nått!

*snörvel snörvel*

Magen den växer =)

Är nu i v 12..om en vecka kan jag börja känna mej lite mera säker på att allt ska gå bra =)
Missfallsrisken minska då drastiskt o jag ser så fram emot att få lugna mej lite vad gäller min bebis!
Nästa orosmoment blir ju då mitt UL som jag ska på den 13 nov...kommer allt se bra ut...är bebisen frisk o växer som den ska? jag håller mina tummar o tår för att "mammas lilla drutt e okej därinne"
Dags för en bild på magen kanske med...*chock*



Nu har man en bebiskula...o de är omöjligt att dälja den =) men är glad att de syns nu...känner mej mera o mera gravid me min mage! Dålig kvalité på bilden..men använde telefonen för att knäppa då jag lämnat in min kamera.
Kvällen på Impuls gick dåligt men plus...får se hur morgondagen går!!!

På söndag fyller min älsklingsgrabb 4 år....!!! 4 ÅR! HAN E SÅ UNDERBAR O JAG ÄLSKAR HONOM SÅ GRYMT MKT!
Av mej o E får han en 10 meter elektrisk bilbana....sån där som man kör runt runt i väldig fart med varsin bil!
Hoppas han gillar den....hahaha...hoppas o hoppas...han kommer AVGUDA DEN!



En sån här har nog de flesta sett eller kört..o de e ju såååå skoj!!!!!!
Nu ska jag sova!


Puss Kram

Rubriktorka!

Försökte komma på en riktigt cool rubrik till detta inlägg o se...vad e detta! Detta e DE ENDA jag kinde komma på! Skandaler!
Idag har jag en fullspäckad dag känns de som..ska träffa P o S på stan kl 12...luncha, kolla runt, hitta present till K som fyller 4 år =) Träffa E som ska bjuda på middag o jobba på impuls ikväll..stöön!
Känns som hela dagen e fylld av saker som ska hinnas....
Datorn ska lämnas in igen oxå...ska fixa de idag! Känns som att dom förhalar allt enbart för att garantin går ut i okt!!!
Nu ska jag fixa mej o gå en sväng med Ella..Kort inlägg men va fan!

Dåligt me slantar!

Jaha...nu kommer då denna trevliga underbara period då räkningarna ska betalas...suck! Fick inge vidare me slantar denna månad heller...så får se hur detta ska gå! Men en sak som jag sparar mkt pengar på e ju att jag inte behöver köpa nå kläder då jag växer om magen mest hela tiden...så nå nya kläder blir de då inte! O alkohol blir de ju inte...de enda jag begär e ju maaat i massor...sen så e jag nöjd!Hahahahaha...visst e man bra simpel som gravid!
Sen så måste jag investera i en ny bil..en kombi e de tänkt så jag får plats med barnvagn o allt vad de e..men e ju ingen brådska med den...e ju 6 månader kvar till den lilla ska titta fram!
Nu ska jag lägga in mina räkningar o se vad de bli för överraskning på kontot....hahahahaa!!!

Inga bilder idag...men lovar att jag ska lägga ut en magbild snart så jag kan visa alla hur tjock man blivit efter sin kamp med vikten för enbart 2 månader sen! På inskrivningen på MVC hade jag en vikt på 66.6 kg....visst..e ju inte så farligt med tanke på att jag i jan i år vägde närmare 78 kg fett! Nu ligger de ju faktiskt en bebis i magen istället...o vikten e ju fortfarande - 12 kg sen jag i år =)

Puss Puss

Varför ljuga?

E så jävla less på ljug nu så de finns inte! Han ljuger HELA tiden..de gör mej galen! Han ljuger om vart han är, vart han ska, vart han varit, att telefonen e paj, att han ej kan ringa för tele hakat upp sej...men då har han nyss pratat med sin mamma! Han ljuger om att han fått pengar av MIN MAMMA till bilförsäkringen som han skulle ge sein mamma för hon står på bilen..vad gör han..spelar o köper snus o skit för dom pengarna...!
Börjar på stor allvar inse att detta inte funkar...jag vill inte ha en sån oansvarigt as i mitt liv...behövs inte!...vad fan ska jag ta mej till?!?!?!

Har gett han så många chanser nu....nu räcker de!

Okej...e de så här....

HAN eller HON kommer se ut....jag döööör av skratt!! Tur att man kan förgylla nätterna med lite skojj...detta ska ju bli intressant....!!!






SÖTA VA!!!???? (SKRATTAR SÅ JA KISSAR PÅ MEJ)

Puss


Vaknar av att man fryser...

finns de nå värre!! Händerna e som is just nu o de är fan svårt att skriva...suck! Vaknade ganska tidigt...men de  eju inte så konstigt med tanker på när man sovit nästan konstant i 2 dagar...enda gångerna jag vaknat e av hunger eller att jag måste ut me Ella. De är bara att ha knaprat alvedon så febern går ner o gå ut de...
I Helgen skulle jag ju ha varit på kalas för Thea som fyllde 3 år...men på lördagen kom Zandra o Jimmy hit o hämtade bilen o fikade..mkt trevligt! Skulle dit på söndan istället men då kom ju febern...men ska se om jag kan gå upp dit me hennes present då man efrisk nog..vill ju inte smitta barnen heller.

Vaknade vid halv 8 nu på morron o var hungrig...tänkte mej lite stekt ägg till frukost..var så sugen på de! Ställde mej o skulle steka mej 2 ägg...men i hlvete att de gick...jo stekningen gick ju men att äta dom sen gick inte alls! Äggen LUKTADE.....dom luktade konstigt..enligt mej då! Men e ju inget fel på dom..men kände en lukt som gjorde de helt omöjligt för mej att äta dom där äggen som jag var så sugen på! Fuck oxå!! Får bli knäckebröd så fort smöret tinat lite...jävla smör! Stenhårt juh...går ju fan inte att bre en sten me de ens!
Ne nu ska jag lägga mej under filten en stund o få upp värmen..om inte annat får de bli ett varmt bad!
Idag vet jag inte vad som ska ske..men ska väll inte göra nått antsrängande direkt..vill inte ha tillbaka febern inte!

Puss



Sjuk =(

Idag e jag sjuk..=( inte alls skoj...feber, ont i huvudet o illamående..men illamåendet e ju inte så ovanligt för mej nu längre så de gör mej inget! Men huvudvärk e nog de värsta jag vet...huuuua! hungrig e jag nu oxå...e sugen på något fett o gott...jag vet jag vet..man ska inte äta onyttigheter..de blir svårt att bli av med kg sen o bla la bla..men jag e sugen på pizza...kebab..eller något sånt gott o fett!! e ju söndag ju...jag ska ha nått fett nuuuuuu!
Jobbat nu fredga lördag på impuls...gått bra..legat bra på plus båda kvällarna..men bäst gick de i fredags med en vinst på 71%!
igår..(lördag) blev de 36%..men funkar de med =)

Nu ska jag fixa maaat!!!


Min Bebis!

Nu har jag sett min bebis för första gången...vilken känsla!!!  Hjärtat slog med full kraft..kunde inte göra annat än att skratta! Jag blev så lycklig....kan inte beskriva känslan att se min bebis därinne....röra sej o hjärtat som tickade på i en väldig fart!



Den vita lilla saken i mitten där e min bebis...=) *lycklig*

=)


Jultidningar =)

Nu har jag 2 st julklappar klara via jultidningar här på jobbet =) Blev till Kevin o Alma o så till Emils´s lillayster Kristina.
Nu e de bara resten kvar då...undra jag vad man ka hitta på för nått =)
Nog om de...länge kvar till jul!

Idag sov jag fram till ca 13..sen halvslumrade jag lite på soffan. Inte gjort nått alls idag annars...bara varit!
Skulle ha lagat till en kycklingfilé men de blev inte av då jag inte varit hungrig på hela dagen! Men när jag kom på jobbet hade vår underbara sköterska Ninni med sej en enormt god smörgåstårta...o då sate hungern in o jag tog 2 bitar =)
Nu resten av natten blir de honungsmelon o avocado...vindruvor har jag med i syggan oxå...sen inskrivningen på MVC och den där förbannade vågen har jag börjat fundera lite på mer på de jag stoppr i mej...vill absolut inte gå upp för mkt!
I lördags var jag på fest hos Andrea...tänkt att vi skulle ner på Impuls men min ekonomi tillåter inte ett skit just nu...vilket suger!!
Men men...får leva snålt som fan tills lönen kommer...måste komma ihåg att lämna in min lönerapport i morgon då jag kommer hit..har den hemma...för där har jag 40 timmar ytterligare som ska utbetals i slutet nu på sept.
På lördag e de dags för kalas..Thea fyller 3 år =) ska hitta på nån rolig present tänkte ja...får bli pärlor så hon kan göra halsband o armband vilket hon tycker e så roligt! Sen den 28 har vi ju Moster´s Prins som fyller 4 år!! Vad ska man hitta på då tro! tur de e dagen efter lön..haha!
På onsdag e de dax för VUL..o jag e så nervös!!! Har så många tänk om i huvudet...
-Tänk om dom inte ser nått
-Tänk om inte hjärtat slår
Allt hemskt cirkulerar i huvudet på mej just nu...men jag håller tummarna o ber för allt i världen att allt ska se bra ut o att den lill* mår bra därinne i min mage =)

Kramar

Vad har jag missat?

Jaaa...kan någon hjälpa mej svara på den frågan? E de inte nu jag ska vara lycklig..jag ska bli mamma juh!?!
E de inte nu de är meningen att de ska vara den lyckigaste perioden i mitt liv?? Brukar de inte ska vara de?
Jag vill dela min glädje med honom..men han vandrar runt i sin egen värld...når inte fram till honom o han pratar inte med mej om hur han känner!!! VARFÖR?!?!
Vi bråkar tamej fan hela tiden...han tänker enbart på sej själv..medan jag tänker på 3 personers välbefinnande HELA tiden...BARNET som nr 1 självklart! Han som nr 2 o mej själv sist!
Ska de vara så?
Jag mår inte bra känner jag.

HAN:

tvätta - nej
städa - nej
betalar hälften - nej
lagar mat - nej
jobbar - nej
pratar med mej - nej
hjälper till - nej
diska - ja
hjälper mej då jag mår dåligt - nej


Stämmer denna lista i era ögon om ni jämnför med min lista??

JAG:

tvätta - ja
städa - ja
betalar hälften - ja..allt!
lagar mat - ja
jobbar - ja
pratar med honom - ja
hjälper till - ja, gör allt
diska - ja
hjälper han då han mår dåligt - ja

VAD HÄNDE?

vet helt ärligt inte vad jag ska göra...jag känner mej maktlös..övergiven o helt jävla vilsen!!
Är så glad över mina vänner o min familj som e glada med mej o som gläds MED mej i detta...ETT NYTT LIV!
EN NY MENING MED MITT LIV...en sån glädje...sådan oro..sån nervositet har jag aldrig någonson känt! Jag älskar de liv som växer inne i mej...o jag vill så gärna att han ska känna som jag...att han ska prata med mej o berätta vad han tänker känner och tycker...jag vill hjälpa honom att vara lycklig med mej. men vad ska jag göra för att nå honom o hans tankar o känslor!?!
Jag känner nya förändringar varje dag...jag förändras...psykiskt o fysiskt..svårt för honom att förstå..de vet jag! Jag är medveten hela tiden om denn lill* som växer där inneo jag vet att han tänker på de med HELA tiden...men varför kan han inte dela dom tankarna med mej...jag delar mina tankar med honom...berättar varje dag hur de känns...om vad som händer med mej o med den lill*..han är glad de vet jag! Men kan han inte DELA med sej!!??!?!

Visst - killar har svårt att sätta sej in i denna situation...svårt för dom att förstå! Men jag försöker göra honom så delaktig jag bara kan....men de är så svårt när han stänger in sej!

Får se vad som händer....

Tack alla vänner för att nu finns!! Ni är underbara!!!