Sommar!!!

Idag är de JÄTTEVARMT UTE!!! Jag njuter för fullt vill ja lova!! Vaknade första gången vid 7 imorse och svettades dom fan, självklart blev jag då på dåligt humör oxå...hahaha!!Men som tur va gick de över och jag kunde somna om o sov till halv 11 =) Försökte väcka Emil för att vi skulle ju åka o hämta katten...men nå liv i han fick ja inte så fick åka själv me syster då =)
Så nu e jag kattägare oxå....han e för söt min lilla Nelson! Just nu ligger han o sover....i kattlådan! De va den skönaste platsen han hittade så nu ligger han där...hahaha!
När jag kom hem idag me katten så klev Emil upp, så myste vi lite o gjorde frukost för att äta på balkongen...hur mys låter inte de då!!

Igår var en bra dag...var med E hela dagen o bara hade de mysigt!! Vi spelade bowling o hade de hur underbart som hellst!! På kvällen blev de grillning med syster,Pierre, Emil o Lg o så jag....mys mys!!!









Mastodontpass!

Ja nu är de dax för veckan jag bävat för enda sen jag fick mitt schema!! 5 Nätter på raken e de nu...suck!Känns som att ja inte gör annat än jobbar en massa...jobbade ju onsdag o torsgad på sjukan...sen freda o lördag på Impuls o söndag på sjkan...nu e de enda lediga natten innan jag går på mina 5 nätter!
Idag har de regnat bara...så tråkit! Mörkt o dystert ute så man blir sååå trött!!! Sova e fan de enda man kan göra såna här dagar....Ska se på Grease ja nu o kanske slumra i soffan...=) underbart de!!

Snart e de dax för årets Urkult oxå...längtar!!! men de vet nog de flesta redan..hahaha!!!
Har hänt en del oxå...men inget jag ska skriva ut här...än =) men skojj e de...haha! Får se vad som händer o sker!
Ren kur går bra...fortfarande!!! Jävligt nöjd med resultatet denna vecka....nu e jag tillbaka under 60 igen..skönt de!
Nu e de inte så många kg kvar att få bort vilket känns jätteskönt!
Ne..dax för film!!

Puss Puss

Likheter?????

 


 


Ser någon nån likhet mellan dessa bilder???




Hittade detta o är 100000% på att de är detta jag har råkat ut för....nu ska jag behandla mej själv!!!
Tänk att man måste komma på seina egna sjukdomar o eksem o allt va de e...trots 2 besök på VC!!! Helst sjukt juh!!
Nu ska jag ner på apoteket o hänga på dörren!!!!
Hahahaha, jag e fan glad att jag hittat min åkomma nu!!!



Pityriasis versicolor är ett godartat hudutslag på övre delen av bröstet, ryggen, halsen och överarmarna orsakat av en i huden vanligt förekommande jästsvamp, Pityrisporum, som trivs särskilt bra i varm och fuktig miljö. Den kallas ibland för strandsvamp, solariesvamp och mjällsvamp. Typiskt ses lillfingernagelstora tunnt fjällande bleka, rosa eller ljust bruna fläckar. Kliar ej eller mycket lite. Svampen producerar ett pigmenthämmande ämne vilket gör att huden blir vitfläckig vid solbrunhet. På vintern oftare smutsbruna fläckar. Svampen är känslig och mjällschapoon fungerar (läs på förpackningen) och vanliga antisvamppreparat såsom Pevaryl, Canesten och Daktarkräm fungerar. Ett annat preparat som är lätt att behandla med är Propylenglykollösning. Man behandlar i c.a 1 månad dagligen och sedan ett par gånger i månaden för att det inte skall blomma ut igen. Bleka fläckar där detta funnits syns länge efter behandling till man har fått ny solpigmentering. Inget är farligt i samband med Pityriasis versicolor.







Jobbar...

i vanlig ordning, men hoppas på bra lön i slutet på aug =)

Idag var jag Tatti o Casper på risön, inte så jättevarmt men solen värmer bra. Casper bada o jag o T kollade på folk o hade skojj! Nu jobbar jag 2 nätter, sen Impuls fredag o lördag o sen sjukan igen söndag...sen vet ni e jag faktiskt ledig...1...EN... dag..haha! Sen är de jobb hela veckan , tis-ons-tors-fre-lör. Men sen långledig och de passar ju utmärkt de med tanke på att vi då är inne på URKULTSVECKAN..nedräkningen har börjat! På Torsdag den 31 Juli bär de av till Näsåker och årets Urkult! Längtar som fasen kan ja lova! Kommer bli hur skoj som hellst..de är min inställning, så de SKA BLI SKOJJ! men hur ofta mislyckas Urkan då...never! Alkohol, goda vänner och en massa annat skönt folk, skön musik ...kan de misslyckas...NEJ!

Vet inte riktigt vad jag har att skriva heller..hmm...Jooooo..de är för jävla dött me kommentarerna tycker ja...vad e detta!! Kom igen o ge mej lite comments!!

Går ju på Ren kur som ni redan vet ni som läst min blogg...o de år superbra!! E så stolt över mej själv så ni anar inte...klarat 3 dagar nu så de värta e över! Ligger nu på 23% i kroppsfett vilket e kanon enligt mej då jag i januari låg på 35%!!! Cm minskar o kg likaså...så nu ska jag spurta mej imål tänkte ja o jag ger mej inte dessförinnan!!! Till Urkan ska jag kämpa på så jag har 2 veckor på mej...håll tummarna för mej nu!!! =)
Nu ska jag återgå till jobbet...ha de gott!!

Pöss Pöss

Lite regn skulle ju inte skada.....

Eller INTE!!!!!! Fan kan detta regn ge sej så skulle jag ju bli som lite lycklig! Men INTE! Nu har jag infört operation svampdödare...ja ni hörde rätt! Tror ju som stenhårt på hudsvamp efter bilder på svamp som jag hittat på internet..så imorse blev första duschen men FUNGORAL =) fick sitta på sisådär 30 min för att få en rejäl start på de hela...vet inte om detta hjälper men man kan ju alltid testa eftersom dom på Vc ej kan hjälpa mej..ellr va fan..KAN...VILL inte hjälpa mej!

Inatt hade jag Emil o Håkan här för ett filmmarathon, hann med 3 filmer o sen var då kl 8 på morgonen...sen va de bara att slumra i 3 timmar o sen va ja pigg igen =) Fick hem min väska o plånbok som jag köpte på älskade Tradera







Vad tycks ? Jag e då helnöjd me båe väska o plånk =)

Nu ska jag nog kolla tv o dricka lite vatten tro ja...eller kanske lite saft ;)
Går ju på Ren Kur nu igen o de går SVINBRA!!!! Helstolt över mej själv!!

Pöss Pöss

Hudsvamp?

Jag tror fan att dom här utslagen o de jag har e hudsvamp...eller vad tro ni??





Detta e dom ställen som ser absolut värst ut...o jag LIDER verkligen ska ni veta!!! Från att knappt haft en finne i hela sitt liv till detta är fruktansvärt....=(
Men nu ska jag exprimentera själv!! Ringde återigen Vc idag o ville byta läkare o få ett andra utlåtande om detta...men till svar fick jag att dom bara tog allvarliga fall!! Allvarliga fall....je men detta är allvarligt, FÖR MEJ!!! Dom kanske inte tycker att detta är nå allvarligt..men FÖR MEJ ÄR DE FAKISKT DE...o varför kan dom inte lyssna på mej!!

Ne denna JÄVLA EGO VC....nu skiter jag i dom...här ska behandlas med eget bevåg!!

Så vad händer annars....inte mkt! Idag ska jag hämta Ella...ner på stan på apoteket, träffa Emil o dricka kaffe me han =)
Kanske häla på Charlie en sväng på jobbet...ringa Rasmus om en kaffe oxå som jag lovat..hehhe! Mkt nu..men e ju bara skojj de! Får passa på då man råkar vara ledig 1-2 dagar..=)
E ju ledig till onsdag kväll nu..sen jobbar jag 2 nätter på sjukan o sen helgen på Impuls =) men får ju tänka på slantarna.

Snart e de URKULT....fan va ja längtar!! O jag tror Annika längtar lika mkt som jag!! Eller?!?!? Vi ska ju bo i lag med underbart roliga härliga människor i år med...Malin, Liza o Pam...vilket ska bli superkul!!
Nu ska jag hoppa in i duschen o sen hämta doggen!!

Puss Puss!!

=)

Visste inte alls vad jag skulle ha för rubrik på detta inlägg så de skiter jag i!! Har inte hänt så mkt här hos mej tycker ja, jobbar på o sliter nu igen..varit ledig nå dagar vilket var helt underbart!!! Bara varit o degat o myst på här hemma ja =) vilket ja känner att de behövdes!! I onsdags fick ja trevligt besök av Rasmus, Emil o Håkan =) satt o drack kaffe o surra massa...sen kom Annika o Tatti o vinet o drinkarna började flöda...Rasmus den tråkhögen gick hem han...inte alls sugen på fest han..men Emil o Håkan blev kvar o va på dom!! Braaaa där!! Annika blev vår egen bartender och gjorde VÄRLDENS GODASTE DRINK åt oss....



Annika´s Drink :

Is
Jordgubbar/hallon
Sprit
Sockerlag

Krossa is i mixer, blanda i varfia bär o mixa tilsammans med isen.
Koka ihop socker och vatten och blanda i mixern...häll över VALFRI mängd sprit...in i frysen en stund!
DRICK O NJUT!!!

Vattenpipan åkte fram den med..haha!! Vi hade grymt skojj..enligt mej iaf!! Andrea o Jonas dök med upp lite senare =) likaså Karwan!
Vinet o drinkarna blev uppdruckna o sen bar de av ner på Impuls...sen minna jag tyvärr inget mera ;)
Hahahaha, 2-3 timmar e totalt bort...men vet att jag nog hade skojj iaf!














På Torsdagen bar de av för att titta på min lilla Kissebäbis Nelson!!! Ååååååå va fin o söt han e!!
Vill ha hem honom Nuuuuuu!!!





Nu ska jag soooova!!

HejDåååå!!!

Nelson




Fint väder =)

Hoppas de håller i sej under dagen med de fina vädret som är just nu =) sitter här i hallen...ganska deppande!! Men men, ska ta o fixa lite nu på morron, ringa VC ska ja göra o prata me läkaren som gav mej Betapred mot utslagen o säga att de ej hjälpt...ringa ang att dom klippt av min strömkabel till routern....dricka kaffe...hehe...trevlig morron de!! Pösss

VANSINNIG!!!

Är rätta ordet för vad jag e nu!! Kommer hem efter en heldag borta...o vad upptäcker man!! Jooo, att dom killar som varit i min lgh för att installera Telia Tripleplay klippt av strömkabeln till routern!!! Vad fan e detta!!! Dom kunde ju iaf ha meddelat mej om att de skett en olycka med kabeln till routern..men NEEEEEJ då...dom tassar härifrån utan ett pip i hopp om att jag säkert inte ska märka nått!!! Hahahaha, helt sjukt detta! Imorrn e de jag som ringer o klagar o begär...eller KRÄVER en ursäkt och en ny router!!!



Jo..en sak till, har råkat gjort nå med inställningarna på datorn så när jag ska skriva på internet så funkar inte Å Ä Ö....kan nån hjälpa mej o berätta hur jag fixar de så att jag kan använda dom?!?!?!?!?!?!? Råkade ju i mitt vansinneshumör komma åt lite väl mkt tangenter på datorn så nån inställning råkade ändras eller nått...hmmm =(

Detta som jag just skrivit fick jag skriva i WordPad o sen kopiera in i bloggen så att jag skulle kunna använda ÅÄÖ....=(

Annars ser de ut { " :   Detta e alltså mina ÅÄÖ = {": om jag skriver dom direkt på internet här i bloggen o inte i WordPad o kopierar in de sen... sen funkar heller inte tecknen n är jag trycker on shift o ex vill ha = eller % eller nått!!!! VAD FAN E DETTA!!!



Nu ska jag dricka lite the o sura!!! LIGGER I HALLEN NU.....kul!! NOT!!!


Lyckades!!

Jaaaa =) jag lyckades till slut!! Kruxet för mej var att jag var tvungen att dra ut html-fönstret för uppdatera-knappen var gömd i underkanten...men nu så fattar jag ju o kan lägga in klipp jag med =) hahahaha!

Här kommer ett klipp från när ja va i sthlm hos Jessi =) vet tyvärr inte hur man vänder filmen...men får gå ändå!!



Puss Pussssss

Djur är Otroliga!

          

Starkt =)

Var nyss på konsum för att investera i mjölk till kaffet....blev så grymt sugen på cashewnötter med ypugertöverdrag, plockade på mej en påse med sådana men just då jag skulle betala lämnade jag igen dom!! Tycker jag va grymt starkt gjort av mej...hahahaha! *stolt* Gick hem o drack en cappucinodrink istället =)

Jessica: Du måste göra mej en tjänst...ring mej så jag får be dej om en sak!!! Katastrof här just nu.....PÖSS

Lovade juh =)

Ja jag lovade ju ett inlägg idag me lite kort så här kommer de nu =) Jobbade på mpuls igår, o jag kan ju skryta med vilket flyt jag hade!!!! 80% låg vinstprocenten på, de e fan helt otroligt!!! Kvällen flöt på hur bra som hellst tycker ja faktiskt! Jobbat hela veckan som varit, men hunnit med Risön 2-3 gånger med, och en av gångerna hämtade jag Alma o Kevin från dagis vid halv 12 på eftermiddan o tog med dom o vi badade o solade o fika ända till kl 16 på eftermiddan! Gissa om dom hade roligt!! O dum som jag va glömde jag kameran just den dagen oxå =(
Sen häromdagen var vi upp till Resele - Höven o badade där! Så grymt varmt i vattnet o ungarna njööööt!
Ingen kamera hade jag med då heller, får fan bli skärpning när de gäller att ha kameran med!!!

Utslagen har blivit värre, fattar inte vad de kan vara!!!! Så less på detta nu! Ska nog ringa VC imorgon igen o be o få prata med läkaren jag var till o säga att de blivit värre nu o att kortisonet inte hjälpte. Eller så kan jag testa o behandla de själv på något vis! Kortisonkräm kanske, fungoral dusch, är de någon som har nått förslag??





Såhär ser jag ut just nu, kan ju säga att de kliar oxå! *tyck synd om mej*
Dom sitter som sagt på mage, bröst, ljumskar och armar o hals.....tycker de e lite mysko!! Men jag lovar de smittar INTE..som vissa dumma jävlar verkar tro!! Men iofs, bor man i sollefteå och inte har nå liv så kan man ju inte begära så mkt...men smittar gör de inte. Eller så kan jag ju retas lite o säga att de smittar som fan o e dödlligt!! Inom 1 månad så faller man knall o fall på plats ner död! HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!

Idag påbörjas Ren Kur igen =) ska köra på några dagar, känner mej så onyttig så helt perfekt o köra ren kur nå dar o känna sej pigg o fräsh igen =) Startade dagen med denna


En Gooooooood Bananashake med mkt IS! MUMMMMMSSSSS!!!!

Här kommer lite bilder med som jag knäppt senaste dagarna =)



Ångermannabron i all sin prakt =)


Ren Kur som sagt, ser fördjävla pluffsig ut nu igen tycker ja!!! =(

Vill passa på att GRATULERA Zandra & Jimmy till en underbart vacker liten Dotter - Smilla!!!


Helloooo =)

Order om uppdatering, oki!! Hahaha, vet jag e lite dålig på att upp nu men e så mkt jobb för tillfället! Ska uppdatera ordentligt ev på söndag kanske...lite bilder sen veckan o så ska jag väll oxå lägga in e de tänkt! Nu när jag äntligen fått tillbaka min kamera oxå efter typ 2 veckor på lagning...men de visade sej att de va mitt sdkort de va fel på, så nu har jag ett nytt som rymmer mer bilder! Ska bara ta mej iväg o framkalla de bilder som finns på de andra kortet med!
Har varit sol,igt o varmt dom senaste dagarna, såååå underbart!! Legat på risön med vänner o barn har jag gjort o igår var jag syster, pierre, kevin, alma, maria, pappa, rouha o nathalie till hövenbadet i resele o grillade o badade...så underbart!! Ne nu måste jag återgå till min jobbsysslor!! Men uppdat me bilder kommer ;)

Puss Puss