Vilken fullspäckad dag!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen! Först somnade jag inte förrän vid halv4-4 inatt, vaknade  vid 5 för att kissa- vaknade IGEN halv 7 för att kissa o sen klev ja upp halv 9 för att vara klar vid 10 då P, T o jag åkte till Dollarstore för lite småköp. Hittade mej en del iaf..bla 2 ljuslyktetomtar o ett glöggsett som ska invigas i nya lgh sen i veckan! Sen blev de lite julkappar oxå =) julmust, glögg, rengöringsmedel o stålull o dasspapper!

E lite skojj dehär me dasspapper - när jag bode ensam förbrukade jag ca 8 rullar/1.5-2 månader! Nu går de med en karl i huset ca 2-3 rullar/veckan!!! E ju enormt mkt dasspapper...hahaha! O så frågas de vart regnskog o träd tar vägen..haha..jo de kan ja svara på...;)

Sen har de packats massor...MASSOR! städat köket o toa rejält, så nu när vi flyttat ut e de bra småstäd kvar att göra..skönt! LÄNGTAR så till nya lgh nu, vill bara komma dit o får ordning o göra advent!
Sen vill jag då passa på att säga de att alla som läser min blogg får mer än gärna komma o hälsa på sen o se hur vi har de hemma i vår nya lgh!

Idag fick jag även reda på att jag o E ska få pengar av mormor, morfar o mamma till att åka till IKEA i januari för att handla spjälsängen, madrass, täcke, kudde, spjälskydd o påslakan+ allt som hör till =)
Vet redan exkt vilken säng vi ska köpa..har kollat ut den tidigt ja..hahaha!



Bra att veta

Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen.
En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver i/ur sängen.



Tycker att denna var både prisvärd o smart! IKEA - 995:-

E ju som lika bra att inhandla de tyngre saker o passa på att dra till Ikea o barnens hus innan jag blir för stor..ser ju att jag e på god väg redan nu att bli "stor"! Så e kommer bli jobbigt att gå runt..kommer nog inte att orka känns de som om jag åker senare, så lika bra att ta de å man kan! o i Januari e de ju faktisk bara 2.5 månad kvar innan vår lilla skatt ska titta ut =) Ojjj så ja längtar känner ja!

Ne ni, lite glögg på detta kanske...Jaaaa - dags att korka upp!!!

Dålig dygnsrytm!

Jaaa verkligen, här sitter man nu..har nyss tagir mej en nattdusch o ska krypa i säng tänkte ja. Tänkte iaf tvinga mej själv att kliva upp vid 8 imorrn. Men all känns så tråk nu då allt man väntar på e flytten! Allt e typ packat, köket, prydnader, filmer och kläder. All tvätt e tvättad o frysen e avfostad =)

Känns skönt att de e gjort i tid iaf! Nu e de ju så att jag kommer att flytta natten mot måndag den 1 dec ..känns tungt! O allt etta pga av att allt krockade! men har iaf måndag på mej med med städet då A ska flytta in ordentligt på tisdagen. LÄNGTAR tills vi sitter där nu i våran nya gemensamma lgh o kan pyssla fint där! Göra Advent..göra fint!
Ska försöka hitta mej ett väggfäste billigt till min tv så jag kan hänga den på väggen..e ju såå snyggt! Sen när vårat lilla barn blir äldre slipper man tipprisk o kladd på tvrutan med små söta underbara finger/handavtryck ;)

Imorrn ska jag på tupperwere hos syster..ska försöka handla nått iaf så hon får lite rabatt o nån premie...min ekonomi tillåter de egentligen inte men jag bara måste..e ju bra saker!
Sist köpte jag iaf detta;

Baby Trio:
Behållare för förvaring och enkel dosering av modermjölkersättning. Perfekt till transport när de är lätt att dosera en måltid/fack =)



Nappflaska 250ml:

Ergonomisk nappflaska med standardnapp och lätt att reglera hur snabbt mjölken ska strömma - 3 lägen. Bytbar napp, drickpip och lock =)



Så får se vad man kan hitta denna gång, om inte annat e de kul o bara träffa folk!

Det snöar för fullt ute just nu..vräker ner! Härligt! Ska väcka mej själv med en skön lång promenad me lilla E imorrn tänkte ja!

Nu sak ajg gå o knyta mej..Ha e gott allihopa!



Min JACKA o jag!

De e sant!!

Ikväll har jag varit till pappa o hämtat tidningar att lå in mitt porslin i så ja kan packa ner de =) va  till svärmor en snabbis o tog en kaffe o sen upp till syster o p för lite xbox..men dom verkar inte vara lika mycke fantast av de som jag o E! Vi e galna i Worms o bomberman...men dessa 2...nej nej!
Kallt ute e de oxå...jackan går ej att stänga längre heller!!! Fryser så fort ja lämnar hemmet för fan! Måste verkligen hitta mej en varm skön tröjja att ha innanför min jacka...får ju tooookont i brösten oxå då jag inte kan stänga jackan..de värker i dom juhhh!! Jooo, nämnde jag att jag inte kan stänga JACKAN! MIN JACKA E FÖR TRÅNG...JÄVLA JACKA!

Kanske skulle ta fram en gammal jacka ..har ju 2 st sen jag var uppe i 80kilosklassen a´la fläskdoris! De är jacka för mej de nu...IGEN!
Nog pratat om min jacka!

Till veckan händer noll skojj vad jag vet...ska ju på tupper på onsdag...syrran ska till muttdoktorn på tordag..o de e ju skitskojj!!
Magen växer som bara den...(kan ju inte ha min jacka) ..men de e ju skojj att man ser gravid ut istället för lönnfet =)



Magen v 20 =)

E är hos en kompis han...sa att han skulle vara borta MAX en halvtimme..men nu har han varit borta EN och en halv...=/ KARLAR!

Imorrn blir de till att ringa nya hyresvärden...måste ju verkligen fixa dedär med flytten!
* A som ska ha min lgh ska vara ute ur sin den 1 dec kl 12.00
* Jag ska vara ute ur min lgh den 1 dec kl 12.00
*besikting av min nya lgh sker den 1 dec kl 09.00

HUR FAN HINNER MAN MED DE DÅ???

de krockar ju ganska fett tycker jag! Detta måste lösas...fort, enkelt o smidigt!

Ååååå beställde en sån söt filt till min Drutt idag...Drutt = bebis...En allt i allo-filt. Den e faktiskt grymt smart..kolla här =)





Nu ska ja kissa o sen dra hem!!

Ps, om de e nån som vill fika me mej så ring eller hör av er till mej!! Ds


Måste ju bara visa...

den coolaste, fluffigaste sak som hägrar just nu..o de e Kattis!  Gul, fluffig o konstig!

</p>



En fråga bara....VAD är HON???


Söndag.





Hej hej allihopa!


Hoppas att allt e bra med er..här e de bara bra, fastän de är en grymt tråkig söndag! Kallt ute e de med =(
Har inte hjort många knop idag vill ja lova...packat lite, skryvat ner lite saker från väggar. Hade ju som planer att laga kyckling me potatisgratäng idag men känns som att jag inte har lust till de..blir havregrynsgröt idag! Hahahaha, snacka om tvärvändning!! Från kyckling till grööööt! Men man blir mätt på gröt o så länge jag blir mätt så e ja nöjd!

O tråkigt nog har jag som vanligt inga bilder att bjuda på eftersom ALLA bilder på min dator e borta =(

Igår blev en myskväll me mannen min..Lyxade till e med god Kebabskrov ;) sen dukade vi fram me juleskum , cheesballs , chips o dipp! men blev endast några juleskum sen orkae varken jag eller E nått av de andra tack vara kebab! Såg en film o sen spelade vi Worms på xboxet, skönt me en myskväll!


                          


Nuuuu blir e gröt o kaffe!!!


Heeeeej =) Heeeeeeeeeeeej!!!

Ja ni..vad händer här!! KATASTROF! Datorn har krachat för anra...ANRA gången nu på 2 år! Alla bilder,låtar, program, ja ALLT e nu borta! Bara att börja om nu då! synd att så många roliga fina underbara bilder e borta! men tyvärr finns e inget att göra.
MEN ska nog ta o köpa mej en extern disk o spara allt på tro ja..etta går ju inte! en bärbar ator har ju en meellivslängd på 2 år..så nu e ja bra orolig för att eta ska hända igen! Men ska spara ihop o köpa mej en stationär dator me...känns som att lika bra att ha 2 ;)

Annar händer inte så mkt i mitt liv...eller Jooo..magen den växer ju som bara den!! HALVA tien har nu gått..bara 20 veckor kvar nu! Har käns första sparkarna..o igår låg ja med handen på magen i soffan..å kände jag bebisen sparka =) Emil missa e som synd var! men de var en riktigt rejäl liten kick jag fick på handen! Helt underbart!!
Packar o donar för fullt här hemma...ska ta o stäa köket imorrn tri ja..bakom spisen o skåpluckorna, ska springa iväg på konsum o köpa den är bangsprejjen som ska ta bort allt enligt reklam! haha...upp till bevis!
Sen till helgen hoppas ja på flytt då..så Andrea kan flytta in på måndag den 1 dec..men e konstiga e ju att den nya lgh ska besiktas på morgonen en 1 dec..så e krockar! men ska ringa solatum o höra lite på måndag.

Vet inte hur de ska gå med flytten heller riktigt, vet inte riktigt vem/vilka som ska hjälpa mej..slutar väll med att jag får bära allt själv =( ska fråga pappa, se om han vill ställa upp o hjälpa mej. Sen får ja se om E vill o har lust..eftersom han gjort klart för mej att hans vänner går före mej. En kompis till han ligger på sjukhus pga av en infektion i kroppen..så där har han spenderat hela sin dag...ja förutom att han mor ringde o ba honom om nått med..så e gjore han såklart före han åte upp til sin vän. Han har lovat att hjälpa mej med båe bilen o att måla klart de lilla som e i hallen pga av att jag inte ville utsätta mej för målarfärgsångorna för jag mår så illa av dom. Men hahaha...de sket han i! Jag fik å fan måla min hall själv..för hans vän var viktigare än hur jag o bebis mår..så de så! Så nu har jag stått o måla hallen...mår illa nu =( men men..thats life!

Besviken på honom..trode faktiskt att ens barn betyder mest i hela världen..men inte för honom, o e gör mej lite ledsen.

Nu ska jag se klart idol o dricka mej lite julmust.

Kramar!

Jag e som ett barn!

Snö..underbart!! När ja såg att de var snö ute blev ja som ett barn på julafton..ögonen glittrade o jag blev helt lyrisk..hoppade i sängen för att väcka emil o skrek att de snöa!! DE SNÖA..KLIV UPP NUUUUUUU!!!
Nu sitter jag uppe hos sara o pierre...blir bjuden på hamburgare me bröd här ja! Sen ikväll ska jag på bartömningen på impuls...ska supa skallen av mej ja!!! Neee jag ska tömma baren på läsk ja! Här ska hinkas!!!



Sara´s nybyggda ljuslykta =)



Snöööö i massa =)

Snorig e jag idag med...vafaan!! Vet inte om de e förkylning eller om de är graviditeten som gör de...men hatar att vara snorig...vaknar helt täppt på morgonen..kan ju inte andas..man piper o snörvlar o har sej!
Men hoppas de går över snart! Nu ska jag kolla tv...=)

Pöss Pöss


Ultraljudet idag!

Åååå va spännande de var! Bm mätade o kollade ALLT...hon sa att allt såg jättefint ut! fick titta länge på bebisen...så mysigt o se den röra sej o må bra dår inne! Nu var h*n 16.4 cm lång från huvud till rumpa =)
Såg allt...magsäck, lungor, urinblåsa, njurar,fingrar...ALLT!
Lilla och stora hjärnan...o allt var perfekt..exakt de jag ville höra =)



Suger på tummen =)



Ansiktet framifrån



Ryggraden som ett litet pärlband, den lilla mörka pricken i mitten på bilden e magsäcken. Till vänster e huvud o ansikte =)

Mamma´s lilla drutt!!! Vad jag längtar till jag får träffa dej!!!

Idag blev en ...

bebisdag!!! Har handlat lite till Drutten idag =) o så kom barnvagnen med..har byggt ihop den o testdragit den lite..haha! Superskön o superfin var den!!!

Köpte även 2 par söta byxor med fötter och en brun helovarll, sen en sååå söt mjuk vit liten speldosa med som spelar en söt klingande melodi!!!

IMORGON....imorrn imorrn imorrn e de dax för ultraljud!!! Jag LÄNGTAR som bara den men är samtidigt nervös!
Min syster ska ju följa med mej..o så älsklingen så klart! Har bett Sara hålla koll o se om man kanske kan glimta en snopp eller inte ;) Här kommer lite bilder på mina köp idag, o vagnen såklart!!!



Magen v 18



Ser helt ok ut va!?!??!



Vagnen från www.annaaxel.se. Sonator Kombi 3124:- inkl frakten.



Brun mysoverall =) Lindex 129:-



Byxor me fötter i strl 56. 89:- på Lindex



Nallemobil som spelar vaggvisa. 199:- garn,väv&inplock.


Dagen...

startade för mej vid halv 9, klädde på mej o gick ut me ella o kick på konsum. Köpte mej 10 st lussekatter!!!
Mmmmm, så gott! så hem o gjorde frukost o väckte upp emil då kl va 12 =) fikade o kollade tv o spelade lite tvspel...e ju så skojj! Fördrivatiden lite...SSX Tricky 3.

Sen har vi inte gjort så mkt idag, tagit de lugnt bara, käkat blodpudding me lingonsylt till middag.
Ska vandra ner till E´s mamma en sväng o dricka kaffe.

På torsdag e de dax för ultraljudet...vad ja längtar! Men självklart finns de en oro långt där inne att något inte ska vara som de ska...att de ska vara avvikelser på nått som hjärta eller nacke. Men jag håller tummar o tår för att vår bebis mår bra o e frisk!

Ne, orkar bara inte skriva idag..inget att skriva om. Får komma på eller göra nått så ja kan skriva nått imorrn eller på söndag istället.

Puss Puss

Rolig sak!


Suck!

Dagen bara går o jag gör inget vettigt/skojj/bra överhuvudtaget!!varit uppe i 8 timmar o de enda jag gjort idag e typ att duscha, äta o bytt i sängen...de är de ENDA jag åstakommit på 8 timmar! Vad fan ska jag göra..tråkig dag!
Vill göra nå skojj....vill hitta på nått...vill åka iväg ensväng nånstans...hmmm!!

investerat...

Igår var jag o fikade med syster o Emma som ja inte träffat på väldigt länge =) var JÄTTETREVLIGT!!! Åten kryddig potatisgratäng med köttfärs o sallad till..mumma!! Sen gick vi runt o kikade läget lite...hittade sååå söt väggdekor på Elisabeth´s =) Ska hänga ovanför spjälsängen sen tänkte jag...



Mkt enkelt i plast e de...ska måla hjärtat sen beroende på om jag får en prins eller en prinsessa!!

Var på Tupperwere hos Pamela igår..mkt trevligt! En slant gjorde man ju av med då..hehe! Men e ju sååå bra saker! Ska själv ha en visning sen i början på jan tänkte ja!
Somnade ganska tidigt igår...vid 1..vaknade vid 4 o la mej i sängen..vaknade vid 5 av en madröm men somnade igen o sov till halv 8 =) varit vaken ett tag nu...men inte fan har jag gjort många knyck för de inte..duschen väntar fortfarande! Men va faaaan...har ju ingen brådska va?!!?

Så..undra vad dagen har att erbjuda...funderar på att hälsa på en Faster idag...vill hälsa på Mor med men får ej sålänge jag e täpp i näsan =(

Till helgen ska jag nog ut på krogen o kolla lite..hälsa på charlie som sitter vid bordet på fredag med en ny medlem i cherrygänget som gör provpass =) ska bli kul o se hur han klarar av de o vad de e för en!

Ne..nu måste jag nog göra nått tro ja! =)

Pöss Pöss

En till...

bild på kulan från idag som e lite ljuare än den förra...inte så intressant för er som läser kanske men detta e de största som hänt/kommer att häna i mitt liv! Så för mej e de ALLT...hahaha...egoist..javisst!


Hallen!!!

Sitter nu i den förbannade hallen igen med datorn pågolvet o får ont i både röv o ben! Vad e detta...mitt program som jag ska skriva in krypteringsnyckeln i startar inte...hut mkt jag än öppnar o klickar på programmet staratra de inte!!! Vill INTE! Såååå nu sitter jag här bland damm o grus! MKT tevligt en tisdag kan ja lova!!! Sååå vad händer, inte mkt! har bekräftat både uppsägning och nya lgh..så den sista dec bär de av...=) hoppas bara på att få flytta in på långg liiiite tidigare-....bara en dag, så att Andrea kan flytta in här den 31 dec o ta över hyran. de ska vi lösa känner ja!

Sååå vad händer annars dåååå...Jag o E har aldrig haft de sååå bra som nu...helt underbart! Och vi har även bestämt oss för att han ska bo med mej på långgatan...vi ska bli en liten familj där tänkte vi..jag ,han o våran lilla bebis =) visst låter de för underbart mysigt!!!

O magen den växer som bara den...tof en bild i liggande läge innan jag klev upp idag...värsta lilla hårda kulan har ja fått nu =)



Såååå söt e den nu när ja ligger på rygg...o hård har den blivit...man känner faktiskt exakt där lilla bebisen ligger då man känner en hård knöl lite mer på höger sida..haha! Min lilla drutt...snart dags för UL med..så spännande!! Den 13 nov kl 09.30 ska jag o E o syster få se lilla bebisen ordentligt för första gången efter vulet där man förövrigt bara såg en liten klump me stumpar på..hahahaha!! Då var han/hon bara 19 mm lång =) Har en liten känsla...eller en STOR känsla av att de ligger en liten pojke i min mage faktiskt!

Ne gott folk..dags för lite musli o lite smink...måste täcka över finnarna jag fått...grymt många! Hatar finnar...en växte sej lika stor som sverige nu över natten vill ja lova....huuuuu!

Myror i benen..måste gå!! Puss Puss

Internet + Hemma = Funka inte!

Nee..som sagt så får jag inte igång internet hemma..så nu blir de mkt sparsamt medlösa bloggar, kolla mail, skriva blogg osv...men men! E de nån som vill nå så har jag ju mobilen =)
Pöss