Minusgrader o snö =)

Helt underbart skönt ute...varit minus i 2 dagar idag nu..o igår snöade de för fullt! Sååå mysigt! Synd att jag inte kommer att kunna göra någon första advent iår...föri den vevan ska jag flytta så blir ingen första advent för mej...men en andra 3dje o 4järde iaf =)

På lördag flyttar pappa o maria oxå..så de blir fullt upp under dagen! Jobbar i helgen oxå på Impuls som vanligt.
Har tyvärr inga bilder att lägga upp då jag  sitter vid svärmors dator..får bli sen då ja kommer hem eller imorrn då.
Fick paket från tradera idag..Min underbara syster har köpt en JÄTTTEFIN bärsle till bebisen till mej =) hur fin som hellst! Tack sååå mkt!!
Nu ska ja kolla vidare på internet! Pössss

Första egna plagget =)



Denna supersöta dress med mössa köpte ja till lilla bebisen i fredags..kunde inte hålla mej nå mer nu! Passar ju både flicka o pojke enligt mej =)

Är inne i v 16 nu..de går framåt iaf..underbart! Snart dags för RUL..längtar!

Jobbat på Impuls nu fredag o lördag..plus båda dagarna..men i fredags gick de riktigt riktigt bra..=) på lördag mindre bra men plus iaf =) haha!
Så vad händer annats här...inte mkt! Imorrn blir de städ här hemma..E tar disk o jag dammsuger o plockar lite. sen får E skura! sen vet ja inte..slappa!!!

Var på Bio förra söndagen..såg Wanted - svinbra film!!! Den var helt kanon...o Angelina Jolie är ju verkligen bara sååå snygg!!! hahaha....ja jag kan se en film bara för att den ev har en snygg skådis!
De kan göra en fil bra..ex Original Sin - med Angelina och Antonio Banderas....helt otrolig film med världens snyggaste skådisar!!

Den 10 nov kommer våran beställda barnvagn oxå..hade ju hoppas på att den skulle komma efter att jag flyttat...och att de skulle dröjja mkt längre innan den kom! Men ska bli kul o få den...så att man kan titta o känna, har man ju tid på sej att skicka tillbaka med om man inte e nöjd!

Nus ak jag se tv o krypa underen filt!

Avslutar med en bild på agen nu i v 16 som min syster knäppte =)



( min arbetsskjortan med strl XL..hallå...XL..ni läste rätt X-L börjar bli trång!!!Även över brösten som växt till sej )

Vad hör du?

Har blivit väldigt mkt skriverier och snack om den här Dockan från ficher price leksaker..vad säger hon egentligen? De jag iaf kan höra är "Oslam is da light". Men vad hör du? vad säger hon som kan påminna så himla mkt om orden Islam is da light?


Namnsdag!

Idag o inte ett ljud från NÅN förutom Mamma...o Nettan igår , ja o min älskade Jessi förstås!!Hmmpf...nu blir ja suuur!
Fuck!

Nu ska jag dra ner till s-mor o hälsa på o ta mej en kaffe...skiter i ALLA nu...HEJDÅ!!!!!

Min Barnvagn som jag köpt.

Nu har jag beställt en barnvagn =) blev en från annaaxel.se



Vad tycker ni om den?
Helt sjukt väder här alltså...inatt var de 15 grader varmt ute! Vad händer??
Har ju glömt att första snöflingorna har fallit här i sollefteå oxå...natten mot söndag då jag gick från Impuls föll de några små små flingor!!! Vill ha snöööö nuuuu!
Nu ska jag o mannen fixa oss lite maaat...blir pasta me korv..enkelt gott o mättande!

Ny lgh!

Nu har jag hittat mej en ny lägenhet =) en 3a till mej o bebisen blir de. Den ligger på långgatan 23...ska tacka ja till den påmåndag tänkte ja..=)

Nu sk ajag dricka klart mitt kaffe...puss

Vänner!

Jag visste inte hur rik jag är...hur många nära o kära jag har runt mej som bryr sej om mej! Att så många bryr sej om hur jag mår...o jag blir så glad! Vissa av dom umgås jag knappt med, men jag vet att dom fins där!
Jag skulle kunna nämna så många namn här..men vill inte pga av att jag kanske glömmer någon..o jag vill inte på nått vis såra någon av mina älskade vänner!

Men jag vet vilka som finns vid min sida o bryr sej om mej...o jag vill säga tack! Ni är underbara...på så olika vis men ändå så lika!
Jag tänker mkt på alla mina vänner...de ska ni veta!


Vänner är som stjärnor, man ser dom inte alltid men man vet att dom finns där!


Nu sitter jag uppe hos min syster..druckit en kopp kaffe =) ska ta mej en kopp till nu tänkte ja! Senare ska jag titta på en lägenhet på långgatan..en 3a! Känner att jag vill skaffa en 3a så min skatt får eget rum när den tiden är inne! Visst..länge dit, men tänker som så att de är lika bra att de finns ett tillgängligt rum till skatten, än att jag ska måste flytta ytterligare en gång när tiden kommer.

Längtar såååå mkt efter min skatt nu...tiden går så fort! Längtar till den dagen då jag får träffa han/henne första gången...se vad de är som jag hör hjärtat slå på, se vem de är jag hör böka runt inne i min mage! Den dagen kommer bli den mest värdefulla dagen i mitt liv! Mitt liv kommer få en ny mening..jag kommer att få en människa att ta hand om och uppfostra och leva mitt liv för! Längtar längtar längtar!!!




v 15



Ja idag går jag in i v 15...14+0 för att vara exakt =) tycker tiden går så fort!! Har börjat fundera lite på dehär med förberedelser...e så mkt som ska ingandlas o så lite pengar att använda! Tänkte iaf börja med att köpa vagnen..de är de dyraste...då har man de gjort =) Såg att de fann en jättefin kombi på barnens hus nu...sugen på den!

Den vagn jag la ut tidigare här i bloggen fick jag ju reda på at den var så tung o klumpig. Att den var tung o dra osv...o de vill ja inte! Vill ha en enkel lät vagn..men får se! Måste se hur mkt de finns till att lägga i slutet på mån då lön o kassapengar kommit in.

Regn o rusk ute..bara 6 grader! Var ut me hunden en snabbis tidigare i morse o de va så kallt! Varken jag eller E ville vara ute så de blev en snabbkissning sen in igen..haha!
Idag vet ja inte vad som ska hända...fredag, hmmm!

Får se vad man hittar på...alltid får man nått att göra! Ne nu orkar jag inte skriva mer...Hejdå!

V 15

Din bebis är denna vecka ungefär 10.2 cm lång och väger omkring 50 gram. Såhär dags i graviditetn kan du enkelt se att du är gravid, och om du har kläder som följer kroppen så kan antagligen andra också se att du är gravid. Du kan sannolikt känna din livmoder någon decimeter under naveln.


Om din graviditet inte ännu är daterad så kan din läkare enkelt bestämma fostrets ålder genom att mäta huvuded vid en ultraljudsundersökning.

Den fantastiska utvecklingen fortsätter i en rasande fart och bebisen ser mer och mer ut som en färdig människa för varje dag. Då fostrets hud är så tunn kan du se blodkärlen genom den. Bebisen täcks nu av lanugohår, som dock kommer att försvinna innan förlossningen. Håret på huvudet och ögonbrynen fortsätter att växa. Vissa bebisar föds nästan helt utan hår, medan andra redan har en liten kalufs!

fostret i vecka 15Om du gör en ultraljudsundersökning vid den här tiden så kanske du får se din bebis suga på tummen. Skelettet fortsätter att hårdna genom att binda till sig kalcium. Det är enkelt att förstå varför kalcium är så viktigt i kosten under graviditeten!

Bebisen har en betydande rörlighet och kan böja armarna vid armbågarna och forma handen till en knytnäve.









Kluven!

Igår fick jag ett mess av E..han ville komma upp o prata med mej skrev han. Oki tänkte jag..blir intressant o se vad han har att säga så jag sa han fick komma hit. När han kommer hit har han med sej en supersöt liten blomma..han berättade at han sett den lilla blomman för 3 veckor sedan men aldrig kommit sej för att köpa den till mej..men nu kunde han inte låta bli. En liten Mini blomma, som skulle växa sej stor sa han...



Sen frågade jag honom vad de va han ville prata om..men de var inget sa han..han ville bara träffa mej. Han ville bara vara i samma rum som mej. Jag blir så kluven..vet inte vad jag ska känna!
Låglänge o tänkte igår, på honom, på oss och på vårt lilla barn som växer i min mage och som vill komma ut o träffa oss om ca 180 dagar!
När jagkände efter noga så saknar jag honom, jag känner mej ensam utan honom, jag älskar honom! Men varför ska allt vara så svårt!
E har bjudit ut mej på middag idag..o jag tackade ja.
En sak som jag iaf vet är att jag o E alltid kommer att vara del av varandras liv...vi kommer att ha ett band till varandra som är så starkt! Ett barn..ett barn som är skapat av honom och mej, det är o kommer alltid vara de bästa som hänt honom och mej! Vad de än för med sej och vad som än hände så kommer vi iaf att ha en Son eller Dotter tillsammans!

...

Idag gick jag ner till Mamma för att hon fyllde år...Syster o A kom oxå ner. fikade lite o pratade. Gick hem sen o tog med mej A..så hon e här nu. Inte ett ljud från E hittils idag...inte en fråga om hur jag mår eller nått sånt! Egoist e han!
Jag o A ser en film...varit ute i lekparken med. Vet inte vad jag ska skriva riktigt...allt e bara jobbigt..orkar inte ens prata med folk..=(  Vet att de är fel att dra sej undan...men kommer att prata när jag känner för de. Vet att jag har vänner att tala med...men just för tillfället vill jag inte prata om just DeDär.

Ska återgå till filmen med A nu!

Varför?

                     


Mitt liv som de ser ut just nu är gravid o ensam, det gör ont i mitt hjärta och tårar rinner nedför mina kinder just nu...för bara några minuter sedan avslutade jag ytterligare ett "kapitel" i mitt liv, o de var att jag hade en pojkvän som jag väntade barn med. Nu väntar jag barn med en "vän". Han är nog den enda människa som lyckats knäcka mej ..som jag gav upp. Min lust, ork och tillit till honom och för honom finns inte kvar, jag litar inte på honom. De gör såå ont! Jag kunde aldrig drömma om att hamna i denna sits...o jag gillar de inte!

Vad ska jag göra, mina tankar är i uppror o jag kan inte tänka klart, det enda jag egentligen tänker på är vårt barn. Hur ska jag lösa detta..hur ska jag göra? Jag sitter här nu ensam, känner mej som den mest ensamma människa i världen! Mitt liv med en Pappan till mitt barn finns inte... Jag hade en dröm, en tanke..en bild av hur allt skulle vara o hur allt skulle bli! Mamma - Pappa - Barn..det är som att vakna upp ur en skön dröm..att vakna upp och inse att de var bara en dröm! E och jag brukade ligga i min säng o parat om hur de skulle bli då vårt lilla barn kom...hur vi skulle lösa allt till de bästa, hur vi skulle dela på allt, hur vi skulle lösa allt med sovning, rastning av hund städ tvätt o mat...men nu är jag ensam. Hur ska jag få detta att funka?

Ett scenario som jag har är morgonen...ett litet barn och en hund..en hund som verkligen måste ut o göra sina behov och få promenad..hur gör jag då? Just nu ser jag de som en omöjlighet...men de bara MÅSTE gå..det måste funka! En Mamma - 2 behov samtidigt! En måste kanske äta..eller ligger o sover medan en måste verkligen måste ut!?!

Jag vet inte..ska väll inte hänga upp mej på sånt nu...men alla mina tankar är ett kaos! Jag vet varken ut eller in..jag är sååå ledsen! 

Ännu en sak som gör mej ledsen är min lilla Mamma! Hälsade på henne igår..hon är så sjuk! jag tror inte att jag vill fröstå eller vill inse hur sjuk mamma egentligen e! Men igår tror jag att jag förstod de lite...hon kunde inte andas. Hon kunde inte räta till sej själv i sängen utan att bli andfådd...Jag fick hjälpa henne som jag hjälpt så många människor inom vården! Det var fruktansvärt jobbigt...jag vill ha kvar min mamma! Jag vill inte att min mamma ska dö. Man är alltid ett barn då de gäller sin mamma...hur gammal man än blir så är man aldrig någonsin beredd på att förlora den som gav en livet...den som vigt sitt liv för min skull...den som fostrat mej till den jag är idag! En stor önskan jag har är att min Mamma ska få se mitt barn, att hon ska få hålla barnet i sin famn..och att mitt barn ska få träffa sin Mormor.
Jag önskar..hör nån mej? Mamma fyller 56 år idag. Jag hoppas o ber till gudarna att jag får se dej fylla 57 år  oxå! Jag älskar henne något så oerhört mkt! Finns inga ord!

kl e halv 5 på morgonen o jag ska försöka sova..trots rinnande tårar. Hoppas att mitt liv vill ändras snart...att jag får vara glad och må bra.

Varför är det så svårt att finnas?
Man vill ju trots allt att folk ska se att man existerar.
Varför är det så svårt att älska? Det är ju trots allt nåt man lever för.
Varför är det så svårt att leva? Är det konstigt att man inte vill dö?

Trött!

Ont i huvudet har man oxå...men men..hoppas på att de ska gå över snart. Nu är en person på väg hit för att hälsa påmej...undra hur de ska gå! Får se vad vi ska prata om, men jag tror jag vet vad redan!

Igår fick jag hem min Angelsound..haha! Hur COOL e den inte!! Man hörde allt! Man hörde hur den lill* rörde på sej där inne, hur hjärtat slog för fullt o navelsträngen som svischade o jobbade! Såååå häftigt!! Ska ta med den ner till s-mir sen så ska hon få lyssna..sen måste jag även låta min mamma lyssna..hon kommer hem idag =) efter 3 veckor ¨!! Nu kom besöket...Puss!

Vad e de som händer egentligen?

Varför tar han upp kontakten med mej nu o säger att han älskar mej? jag blir kluven, vad gör man i sådana här situationer!? Jag är tillsammans med och väntar barn med min pojkvän, men vet ändå inte innerst inne hur jag känner för en annan. Blir fundersam över vad han egentligen vill med mej..leker han med mej..älskar han mej verkligen..skulle du funka om de var han o jag? Har ju andra personer att tänka på oxå...vet att jag inte ska tänka så mkt på andra men de sker automatiskt!

Hur gör man i en sådan här situation egentligen? Det är svårt när man inte kan styra över sina känslor, men vet varken ut eller in. Älskar - älskar inte!? Måste man älska den person man ska ha barn med? är de elakt att skaffa barn med någon man inte älskar? Jag vet att när detta barn blev till, trots att jag var ovetande om att jag blev graid den gången, så tycktea jag grymt mkt om honom. vet inte om jag kan säga att jag älskade honom!

Vad skulle ni gjort i min sits..satsa på någon man inte älskar för att man ska ha barn tillsammans..eller försöka bli som dom underbart godaglada vänner vi var från början o föröka få allt o funka på de viset?  Jag vet att han o jag kommer ha band till varandra resten av våra liv, o de har jag inget emot..han kommer bli en underbar pappa - men är o kommer han att bli en underbar sambo och pojkvän?

Kommer jag bli lycklig om jag håller ihop med en person för ett barn skull, o kommer jag att vara nöjd med mej själv när jag lever med en människa jag inte älskar?


Här kommer iaf en veckorbild på min mage, den lill* växer nog på bra o ajg tror att jag kommer bli väldigt stoooor!!!


Att kunna höra Drutten i magen så ofta man vill!

Med hjälp av denna fantastiska apparat kan du lyssna på er bebis redan i magen! Precis som hos barnmorskan får ni möjlighet att höra ert barns hjärt och fosterljud. Följ bebisen utvecklingen utan att ens behöva lämna huset!

Ni kan dessutom spela in ljudet om ni vill med medföljande kablar!




Har nyss beställt mej en...hahaha!! Hoppas den funkar så man kan lyssna på den lill* ifall man blir orolig!

Snorigt värre!

Sitter här ja..vaken o snorig som fan! hatar att vara förkyld..kan ju inte sova då man e så täppt i näsan! känns som man ska kvävas, och andas man via munnen så blir den så torr att man inte kan svälja när man vaknar vilket ger mej panik!

Fyyy fan va jag skriver intressanta inlägg =) mångmiljoners-blogg detta..på hög nivå!

Idag ska jag upp på Anthill o diskutera hur jag ska göra med kursen då jag missat 98% av den hittills..kan ju omöjligt ta igen de! sen ska jag fixa arbetsgivarintyg till de förbannade fucking akassa! sen ska jag ringa om min pböter...ska fan snacka mej ur dom!
Ska nog ta o hälsa på min Faster idag oxå..ta en kopp kaffe med henne o surra lite =)
sen sen sen..hmmm. På fredag går jag in i v 14..13+0! iden går fort tycker jag..men nu har man ju kommir in i dom där döläskiga spökveckorna!! Gillar de inte...oron ökar vill ja lova då ALLA symptom på graviditeten förvinner! Illamåendet e borta, magen har minskat (enlit mej), brösten gör inte ont längre..o ja..jag e pigg! vill gärna ha tillbaka mina symtom tack!Ska fan ringa BM nu idag o fårga o be om att får komma upp på ett L eller bara få höra hjärtljuden...känner mej så orolig juh! undra om de e bra skäl nog...

Nu ska jag lägga mej igen o försöka andas genom näsan! Hahaha...patetiskt hur man kan låta när man e förkyld då!!!

Dog!

När jag fick posten så dog jag...ett tjockt kuvert från a-kassan! Jaha..vad e nu detta tänkte ja..avstängninge eller krav på nått! Johodå..ett krav..ett återbetalningskrav!!! Jag dog...inom 30 dagar ska jag alltså betala tillbaka 11295:-!
1 1 2 9 5 KKR!!! HALLÅ!! Hur fan ska de gå till då? Vad ska jag göra!
Ska ringa dom o fråga hur i helvete jag ska gå tillväga för att betala detta...jag stämplar a-kassa...o iomed de så e jag ju arbetslös...o slutsatsen av de är ju den att jag lever på liiite pengar! Men dom tycker då att jag ska ha råd att betela dom 11295 kr inom 30 dagar!!! Nej, det går inte! Undra om man kan ge dom de förslaget att dra dagar av mej.. att dom tar stämplingsdagar till ett värde av 11295 kr? Går de tro?

Snacka om att man sitter i skiten!

Ny bil =)





Ursäkta suddiga bilder men tagna med mobilen...har ej haft lust o ork att gå ut o fota med kameran idag...=)
Men här e den iaf...min nya volvo 740 GL, ingen kombi dock men får lätt plats med barnvagnen o de bak sen ändå..lir lite lyft men har ju man aldrig dörr av..den får ju iaf plats! Synd bara man inte har råd att tanka den o köra en massa...vill köra runt runt runt o känna på den ordentligt..men icke! Ska låna mej en slant i veckan tro ja o tanka den..måste ju ha den på kusren med..o inte ens dit tro ja jag tar mej!! =( Kul med bil...men enbart då man kan köra den!!!
Idag har jag ledat o mått illa hela dagen..fick tillslut i mej mat så de börjar kännas bättre! Ringde E o bad honom komma upp o hjälpa mej med lite städ o disk...;)
Jobbat på Impuls i helgen..gick ok, plus båda kvällar. Nu e de kurs igen till veckan o jag måste ta kontakt med chefen o prata om att jag typ var sjuk hela första veckan..så jag missade enormt mkt!
Jo..jag vet de är jättetidigt..kanske föööör tidigt..men jag har hittat en barnvagn jag vill ha! Den e så fin o till hyffsat pris med!



Denna ska jag köpa lite senare då de e dax för de =) 

Veeeet de e för tidigt men man kan ju inte låta bli!!!!! man vill haaaaa o man vill titta...massor!!! hahahahaha

Nu ska jag ta fram dammsugaren!

Höst, sjuk - som de ska då?

Hallå där!

Hösten..den underbara hösten! Regn, blåst, förkylningar o alla möjliga sjukdomar som bara väntar på att få hoppa på en så fort man e fri från de ena! Höst..underbart!
Regnat andra dagen i rad nu..men hindrar en inte när man har hund inte! Bara på med kläderna de o traska ut..haah!
Varit sjuk o hängig mest hela veckan..missat fan nästan hela första veckan på kursen..känns inget bra! Måste verkligen ringa chefen imorrn o höra mej för om de finns något sätt att lösa detta på...e ju mkt att lära sej från dag 1!

Igår kväll/natt fick jag en väldigt obehaglig känsla...eller känsla...de högg till som fan i magen på höger sida då jag låg i sängen o skrattade åt bått E sa...jag vek mej dubbel alltså..de högg till så in i !!! Men gick fort över o sen hände de inget mer..jag hoppas allt e som de ska med den lilla därinne! Ingen blödning eller nått i samband med hugget så jag tror nog de e lugnt..men ska ringa mvc imorrn o prata me dom o kanske be om att få komma upp på ett ul eller bara få höra hjärtljuden på den lilla!
Skulle göra mej lite lugnare! Är iofs väldigt lugn nu då jag e i v 13...den magiska gränsen e passerad vilket känns underbart! den mest kritiska perioden e över =)
Har sån bloggtorka så de finns inte...vad ska jag skriva om..hmmm!
Mamma liffer i Umeå fortfarande..suck! vill att hon ska komma hem nu!!! Hon har blivit så mkt sämre..=(
saturation på 82%..3 spruckna ryggkotor..får syrgas 2 timar om dagen nu för att underlätta. Min älskade mamma...vad ska jag göra utan henne! Har iaf bestämt att får jag en dotter blir de en Thyra Älva Margareta,
vill ha min mors namn  med...o jag tror mamma blir glad då hon får höra de med!
Mormor har stickat så söööt kofta o tjocksockar till bebisen...o vantar o ovarall skulle hon oxå sticka! ska bli kul o få se de sen då hon tar med de till stan..längtar! O självklart längtar jag ännu mer på att få klä på min bebis de mormor stickat...gammelmormor!

Nu ska jag ta mej lite nyponsoppa o kolla tv!

Puss puss