Roliga saker som händer!

Nu är våren här, kan de bli mer underbart! I lördas var jag o Annika till s-vall, hade hur trevligt som hellst trots att jag var bakis som fan! Haha, jag o Tatti satte oss på ballen på fredag kväll o tömde den ena vinboxen efter den andra vilket resulterade i en sjujävla baksmälla när jag klev upp halv 8 på lördag morgon! Men ivåg kom ja iaf...*vågen*
Vi gick inne i Birsta, o på Cubus hittade jag mej 2 par shorts som blir sköna till sommaren! Ett par jeansshorts som jag är supernöjd med...strl 36!!! *LYCKLIG* köpte även ett par jeansshorts i turkost i strl 38 men dom e på tok för stora o måste krympas i en tvätt!! Hoppas de går bara!

Här kommer dom :

image133

image134

Ni ser, dom e lite stora..men hoppas en tvätt i 70 grader kan åtgärda de! De turkosa sköna linnet som jag har på båda bilder köpte jag med, likaså ett rosa/rött i samma modell!
Köpte mej även ett par asläckra skor oxå för 199:-
image140

Vikikade runt massor men blev snåla efter ett tag, haha! Lika bra de, annars skulle vi nog ha kunnat shoppa hur mkt som hellst! Köpte även ett bord o 2 stolar till Ballen o köpte även då samma till Tatti o Karwan i förlovningspresent =) Ja ni läste helt rätt! Min vän Tatiana e numera en förlovad kvinna! Vilket skedde under en sjudundra fest på lördakväll!! Jag hade feber o var lite off o frös mest hela kvällen, men blev några glas vin o en cider iaf! O Jeanette var med oxå vilket var jätteroligt!!!Ojjjjjj vilken fest vi hade....såpass så vi fick påhälsning av securitas, vi var föööör högljudda! Men när vi sa som de var att de var en förlovningsfest så brydde han sej inte o lät oss fortsätta o bad om ursäkt för att han hade stört oss!! Hahahahaha....så de kan bli! Strax före 00 den 26/4 fick Tatiana o Karwan varsin underbar ring på sitt ringfinger under en massa jubel o sång!! De var underbart vackert!!

image135

Tyvärr har jag inga bra bilder av den kvällen, skakade så pass så de flesta bilder är jättedåliga då dom även e knäppt me telefonen!!!
Men nån ska jag bjuda på ändå!!

image136

image137

Visst e dom vackra tillsammans!!!! Det var helt fantastiskt o helt oförglömligt!!!
Vid halv 2 på natten begav jag mej hemmåt, frös så de var inte sant! Kom hem o tempade mej o hade då 40.6 i feber! De var bara att ringa sjukvårdupplysningen o fråga om Ipren var ok i samband me alkohol, de va ok! Tog 2 st o somnade ganska fort tro ja! Men kvällen var helt underbar och jag är så glad o lycklig för deras skull!!

GRATTIS TATIANA & KARWAN ¨TILL ER FÖRLOVNING!!!


Vaknade helt utan baksmälla på söndagen men var däremot febrig fortfarande, även en liten antydan till ont i halsen o snorig va ja! Tvättade på söndan, städa ballen o gjorde iordning den så nu e den hur mysig som hellst! Den som vill får gärna komma på kaffe, eller vin om dom vill =)

Måndag vaknade jag astidigt av att jag frös som fan, tempade mej o ja, 39.6 i feber....IPREN!! somnade om o vaknade av att jag höll på att flyta bort i svett..dagen förstörd då! Klev upp o gick ut me Ella vid 9..superskönt väder ute! 20 grader o mulet väder, men hur skönt som hellst! Kom hem efter ca 40 min o ställde mej i duschen vilket verkligen behövdes!!! Satte mej på ballen o drack kaffe och en morgonshake, mys mys! Tatti kom förbi senare och vi satt på ballen till Andrea ringde o bad oss komma ner då hon hade hämtat sin lilla ursöta valp idag - Theo! En liten mix på Lhasa Apso/Shitzu....man blev ju som sugen kan jag lova!!!

image138

Sött eller vad!?!?!? Gcik upp på Önsta o träffade Karwan o Tatti käkade en lunch, satt ute...UNDERBART! Gick o hämtade Casper på dagis o sen satt vi ute en sväng till sara kom =) Hon fick skjutsa hem Andrea, Theo o hennes andra hund Milton, jag Tatti o Casper åkte med oxå. Jag gick på Näbbar&klor o köpte foder till Ellan min o sen började jag tokfysa igen!! Less på detta nu, tempade när ja kom hem - 39,8! Ner med 2 st ipren o la mej med min frossa tills den gav sej o jag började svettas..pratade en lååååång stund me min vän Jessica oxå! E glad att vi har varandra då vi e lite som varandras psykologer..hahahahaha!!!! Gick ut på promenad me Ella igen o sen dess har jag hunnit fixa ett Grattiskort till pappa då han fyller år på onsdag =)

image139

Fick bli ett enkelt kort bara, men de duger!!! Nu ska jag gå ut med Ella igen o sen ska jag sova!!!

Puss Kraaaam!!!

Hahaha, blev svart o 3 plagg till =)

Ja de blev den svarta klänningen jag valde, efter kanske gått runt me den på inne i butiken i 20 min o pendlade mellan olika speglar!!Haha, ja men va fan ska man göra då när man e osäker? E ju bara att gå omkring o se om man trivs i den o så juh =)
Så här ser den svarta ut på mej :

image130

(
ser ja liiiiiiite trött ut eller) ??

Sen fick de även bli den vita boleron som jag hade spanat in oxå!!!

image131

Dom svarta leggingsén jag har på bilden fick bli mitt tredje köp!

Sen hittade jag ju även En grå urfin mysig& snygg kofta/tunika som jag bara var TVUNGEN att ha!!!

image132

Vad tycker ni? Bra/dåliga köp eller?

Sen har jag varit med Syster, Kevin o Tatti på stan då =) åt mej lite glass, sååååå gott!! Grekisk Yougertglass med honung och mint/choklad kula oxå!
Cruuuusade runt me morsans fina volvo 745 en bra stund innan vi begav oss hem till syster för att ta de lugnt o känna solens värme! Underbart!
I morgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på, några förslag kanske??
På lördag blir de sundsvall med Annika o sen blir de nog feeeeest på kvällen! Ska försöka hinna mej iväg till solariet på fredan med =)

Nu ska jag lägga mej i soffan o bara se på tv o vara! Trött nu, gick ju av imorse efter 3 nätter o ej sovit något idag, för att istället kunna somna gott o lullig ikväll!!!

Hahahahahaha, ja jag vet.....jag elite konstig! Men skyll ej på mej, skyll på min mor o far!!

Pussssss everyone!!!

svart eller rosa?!?!?!

image128

image129

VILKEN AV DOM!!!!??????

Ledig!

Nu har jag jobbat 3 nätter, inskolning =) svinroligt och skönt att jobba igen!

Idag ska jag ägna min dag till att :

*Köpa klänning

*köpa skor

*glasbanken för lite gott

*SOLA!!!!!!!

Detta blir in dag idag..tänker ej sova nått. Ska ju upp såååå tidigt imorgonbitti så då e de ju bra om jag somnar tidigt ikväll istället =)
Kommer uppa ikväll med bilder på klänning o skor =) IMORGON kommer jag ha MKT att skriva om!!!O MÅNGA BILDER KOMMER DE BLI!!!

PUSSSSS

Jag har blivit....

Jag är utmanad av Liza !!


TRE namn jag går under:
Marica
Marre
Sys

TRE saker som skrämmer mig:
Djur med 8 ben /eller fler!
Arga, fulla människor
Att förlora någon nära!

TRE saker jag har på mig:
Leggings
Tunika
BH

TRE sanningar:
Älskar VIN!
Har dödsångest minst en gång i veckan!
Värdelös på att laga mat!

TRE saker jag verkligen vill ha:
Smal snygg kropp!!
Ofantligt mkt pengar!
En snygg jänkare!

TRE personer jag utmanar:

Sara, Jessica, Tatiana!


Helgen´s Alster =)

Fick ju PRESENT  av Liza och Malin på lördan =) en födelsedagspresent som jag inte skulle kunna bli gladare för!!! Ni e ju för underbara!!!

image123


Sen fick ja ju gjort en del med =) Vann även pris för en skisstävling som jag deltog i!
 Denna vann jag med :

image124

Och då vann jag DETTA:

image127

5 mönstrade papper, o då valde jag dom här ni ser på bilden! VACKRA!

Gjorde en LO på Kevin o Alma :

image125


Blev lite kort gjorda oxå :

image126

Ni får verkligen ursäka den hemskt dåligakvalitén på mina bilder då kameran jag har är ett skämt!!!
Men ni ser ju lite av de jag gjort iaf =)

PUSS på er alla därute!


Helskön helg!!!

Helgen har varit kanon som fan!!

Klev upp vid 8 på lördag morgon för att göra mej klar för pyssel!! Gick ner med hunden Ella till mamma där hon skulle vara medan jag skulle pyssla massor =) Annica hämtade upp mej hos mamma då jag hade lite att bära på, fotoalbum o lite sånt. men äger ju inte så mkt tyvärr.
Åkte till Lillänget´s skola där vi hade bokat matsalen. Var där vid halv 10 på förmiddan!
Satte oss och började pyssla ihop lite kort o sånt som e bra att ha till födelsedagar, tack-kort o så =)
(Ska ta kort på allt i lägga in här sen )
På lördag kväll blev jag nerbjuden till Malin´s  och Liza´s underbara mamma tillsammans me dom på lite vin....LITE! Blev båda ett o två o 3...=) glas med jättegott rödvin och de toppade vi lite med Irish Coffee med grädde...såååååå underbart gott! Blev nog lite knall alla 4 tro ja, men hur trevligt som hellst att umgås me dom!!! Tackar så jättemkt för den kvällen!!! Perfekta dieten blev de ju med då vågen på söndagmorgon ÄNTLIGEN visade min efterlängtade 5a!!! SUPERGLAD!! O allas våg visade minus den morgonen tro ja...hahaha...PERFEKT!
Var inge bakis alls eller nått o glad va ju jag för de då vi skulle fortsätta med vårat pyssel o så från kl 10 till 3 =)
O vi hade små tävligar där med....o jag VANN EN!!!!! Vann med en LO som vi gjort efter skiss och vann 5 st mönstrade papper från scrapoholic...underbart!!

Avslutade sm sagt vid 3 då alla var nöjda!! Fick ju en superfin födelsedagspresent av Liza o Malin oxå...scrapbooking saker....massor med papper o blomor o band...*LYCKLIG* TACK S JÄTTEMKT!!!!
Nu ska syster min få kortet som jag gjort till henne...o sen ska jag gå till en annan vän o ge henne ett kort med =) hoppas hon blir glad!

Uppar ikväll med bilder =)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Sitter hos syster nu o ska ge henne ett kort som jag gjort.




Sol o värme..VÄKOMMEN!

Ja nu är de äntligen dedär sköna vårvädret här! Helt underbart skönt ute på dagarna o man spenderar dagarna i en stol med vattenflaskan, en kopp kaffe o en cigg, kan de bli bättre!! Sköna promenader med hunden i den varma solen!
Har varit fint väder hela veckan och jag hoppas de kan förtsätta i helgen med! I morgon blir de pysselträff =) varit mej o köpt lite papper o lite pyssel idag, blev lite blommor, glitter och en stämpel o lite stämpelfärg.
I helgen ska jag ej göra några layouter, eller kanske nån =) men ska inrikta mej på att göra lite kort till diverse händelser. Födelsedagar, grattiskort till barn och vem vet, kanske gör nått bröllopskort med...man vet ju aldrig vad som händer! E ju bra att ha lite av allt möjligt! ska även gör några vanliga fina kort som man kan skicka till nån bara för att visa uppskattning att den personen finns i ens liv!!!

Idag har jag varit hos min syster o solat o druckit kaffe, var ner på stan en sväng o träfade Tatti o Andrea =)
o köpte mitt pyssel med då =)
Sen har jag inte gjort så mkt faktiskt! mest bara varit!!!
Ska ta mej en skön promenad snart med hunden o sen blir de en kväll med tv o mys under filten bara.
Lilla Alma e på bättringsvägen oxå..så kul o se henne piggare!! Hon har ju varit dålig i 5 dagar nu, kräkningar o feber =( inte ätit på 5 dagar, men mkt små mängder vätska har hon fått i sej, men sen spytt upp de igen!
Men idag på eftermiddan fick hon i sej en halv varmkorv o lite saft och är mkt piggare!!! Hon går runt här o leker o pratar o ha sej...så glad man blir av att se henne le o vara glad o vara samma glada lilla flicka som förut!

Vann mej en väska på tradera idag med..*glad* en supersnygg Gucci weekend bag! Perfekt o ha när man ska åka bort o inte vill dra med sej en hel resväska!

image122

Sååååååå nöjd!!! Tänker ej skriva vad jag gav för den, men enligt mej är den helt klart värd de jag betalat! Hahahaha! Har ju inte kunnat unna mej något alls sen i december 07 så jag e tvärnöjd!!!

På måndag börjar jag min inskolning på sjukhuset med *längtar* ska inskola mej på avd 16 o de ska bli så skönt att börja jobba igen! Å de ska bli extre kul att arbeta med de jag verkligen är utbildad till att göra!
Ne nu ska jag gå ut med hunden o ta mej en lång skön promenad!! Sen får man se vad som händer =)
Kanske ska traska upp till anika en sväng o hälsa på, se om hon kanske vill spela lite yatzy med mej..hahaha!

Puss o Kraaaaaaam!!!

Träning

Idag har jag inte haft mkt för mej...smygit omkring på internet o spanat o kolla tv o gått lång skön promenad me hunden =)
Var på Jocks ikväll me Petra o Lisa o skulle köra ett muskelpass, men dom planerna fick jag snabbt slå ur huvve! Helt omöjligt för mej att köra ett sånt pass med endast 470 kcal/dag. Men blev 40 min på trampmaskinen o lite cykling istället. Ska dit med annika i morgon på en konsultation först o sen blir de träning, lite löpband, lite armar o mage skulle jag tro =) men var ju kul o se vad de var iaf. Har stora planer på att börja äta igen snart...kör på till sista april som planen är o sen uppftappning kominerat med träning istället =) vill ju orka o vill ju kunna....=)

Helgen!

Ja då har denna helg med passerat!! O inte mkt har man åstakommit, e som vanligt då!!!

I lördas blev de grillning =) Sara, Pierre, Kevin o Alma , Annika, Mattias,Thea o Thelma o jag o Ella såklart! Var så trevligt sååå!!! Kevin o Thea lekte o kom så bra överrens o de va skojj! Mkt gott grillat o gott dricka till de oxå, en hellyckad kväll!

Söndag sov ja länge...underbart!! Gick en lång sväng med hunden o de regnade som fan!! KUL eller...neeee! Blöt o lerig som en herrelös blev Ella o de blev nad o kloklippning oxå...hon va så ren o fin i säkert 3 HELA timmar innan vi gick ut igen! Gick upp till syster och började stöka på med barnens rum, ååååå vad fina rummen blev! Ska dit i morgon o ska ta med mej kameran då o knäppa kort!!! RIKTIGT FINA BARNRUM!!!
Satte upp bård o sticker på Kevins rum med de hetaste inom barnvärlden just nu...CARS! Passar en liten prins!
Disney´s BILAR! Möblerade om lite o satte nya gardiner o städa =)
Alma´s bård har tyvärr ej kommit än men hoppas på att den kommer i veckan så vi kan sätta upp den med...hon får ett LILA färilsrum hon....passar en liten prinsessa!

I veckan vet jag inte alls vad som händer, den som lever får se! Jooo, imorrn ska jag iaf ner till mamma oxå o åka med henne på konsum o inhandla varsin cykel till kevin o alma =) Kevin får en med stödhjul o Alma får en 3-hjuling hon! kommer ha mkt skoj med dom ute på gatan!!!
I morgon blir de start med ren kur med ck igen, ska väll köra på till sista april nu o hoppas nå målvikt =) men de kommer jag klara!! Har jag lyckats gå ner 10kg nu så kan jag väll lyckas gå ner 6-7kg till!
Till helgen blir de pysselträff på lillänget! ska gå o inskaffa mej lite pyssel i veckan =) hoppas på att kunna låna en peng av min mor då jag ej hinner få slanten tills dess, får min utbet av a-kassa den 24/4 så får snällt vänta tills dess ja!!!
Vill åka på Dollar store i veckan med, ska allt höra med mor om hon e sugen på en liten tripp, så lite som min underbara lilla mor kommer ut så e hon nog mer än gärna med på de.
I slutet nu på april blir de s-vall med vänner oxå, sak köpa mej en ny soffklädsel. Den jag har nu e ju mörkbrun....o att ha en hund som e ljus i pälsen ...ja ni fattar! Så de blir en ljusbeige klädsel, kommer bli fint de nu till våren o sommaren med lite ljusare inne i v-rummet!
Första helgen i maj ska jag ta mej en tripp till min underbaraste Jessica nere i sthlm, får bli med buss tro ja. LÄNGTAR SOM FAAAAAAAN!!!!

Ne nu ska jag allt gå o sova så man kommer upp i normal tid imorgon med, vill väll komma upp vid halv 9 iaf =)
Har en lite surprise till Jessica med...hihi! Du får den då jag kommer ner!!!

image121

Vänta du bara...............................................................*smile*

Nytt!

Idag har jag varit på stan med Tatti,Casper,Petra,Wille o Sara =) Hur trevligt o skoj som hellst!! Fikade o kick runt o kollade lite o snacka en massa! O vad stor Wille blivit...stora killen nu! Såå lik sin mor o hur söt som hellst!! Skrattade o var glad mest hela tiden han!

Sen innan vi åkte hem hämtade jag ut ett paket på posten som jag beställt från Ellos =) sååååå kul o köpa nytt till hemmet!
Har fastnat på Lila & Rosa nu ja...e väll en period man får antar ja!!

Blev nytt LILA överkast till sängen min...blev kanonfint o fräsht!
image116

Blev även nya gardoner där...lilalängder bara..(ser lite konstigt ut nu då balkongdörren e öppen o de blåser in lite)

Sen i detta paket låg även ljuslyktor till vardagsrummet =)
image117

Sen köpte jag även 2 vita pallar i trä
image118
Den andra ställde jag i vardagsrummet i ett hörn =)

image119

Där i hörnet står den andra vita pallen =) sen blev de nya gardiner hit in o så bytte jag lampskärmar igen.

Även en Rosa lykta som jag hängde på balkongen oxå...fint de nu till våren/sommaren med lite färg tycker jag!
image120

Sen nya handdukar till toaletten som går i lila ...märks verkligen jag fastnat på rosa & lila  va?!??!

I morgon ska jag grilla....mmmm va gott! Blir nog vitlöksmarinerade kycklingfiléer till mej tro ja! Annika & Mattias, Thea o Thelma kommer oxå o så pappa =) vi ska hålla till hos syster o pierre tänkte vi =) Kan barnen leka medans vi fixa mat o så, tror de kommer bli kanonbra ja!!

Nu ska jag dricka mitt goda......VATTEN....o se tv!!

Pöss Pöss

Underbara NORRLAND!!!!

Jag DÖR... vad e nu detta??!?!?! SNÖSTORM!

image115

Blåst o snö...VÅREN E KOMMEN!!!!
ååå VAD JAG E LYCKLIG..TRALALALALLALA!!! Detta e ju inte sant, räcker de inte snart eller? Har haft snö i 7 månader nu....tycker att de räcker nu ja...men NEJ NEJ NEJ! HAN...däruppe tycker vi ska lida ett tag till!! Den TACKAR JAG FÖR!!! Mitt humör e i botten o jag blir deppad o tycker allt....ALLT e tråkigt när de blir såhär....nyss gick man i vårskor, skinnjackan o höll på svettas ihjäl i den underbara sol o värme som vi hade ...EN HEL DAG ...men de va ju de enda vi fick med.....EN DAG!

Nu drar jag på mej en filt o vägrar kliva upp!!!!!


KAN MAN ANNAT ÄN ATT ÄLSKA NORRLAND???  *pyser iväg...fort...bort*

HEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅ!

1 TILL 2 DECIMETER....SKÄMTA MED MEJ...SNÄLLA SKÄMTA!!!!!!!

Neeeee nu går jag i ide.....äckliga snö!!!  Att så mjuka vita flingor kan slå så hårt på en...helt otroligt!! Får fan blåmärken när dom dinglar ner på mej nu...*vägra gå ut*

25 år

Ja nu har man då lyckats med att bli ett år äldre oxå!! bara 25 år kvar till 50 nu då! Känns som att livet e typslut på nått konstigt sätt, kan inte förklara men kan väll sammanfatta med ett ord....25-ÅRSKRIS!!!
Helt sjuk dehär ju!! Hahaha!

I lördas va jag på badhuset med Kevin, Alma, Pamela, Theo, Annika o Thea =) var trevligt förutom att jag ej hade tiden att umgås med pamela o annika o dom hade inte tid att umgås med mej heller. Så jag var nog mest där med mej själv kan jag påstå. Var på systemet o handlade lite drickbart till kvällen då vi skulle till Andrea på födelsedagsfest.
Kom dit strax efter 7 på kvällen o blev bjuden på supergod mat o fick present oxå =) Petra var även där o de var skojj att hon var med en stund! Sen blev de jag Sara Andrea o Tatti som satt o surra massa o drack gott =) sen kom Karwan dit med =)
Gick på Impuls när kl var närmare halv 12. Dansade massor o pratade med folk och drack 2 glas vin sen så gick jag o käkade en pizza på maggis innan jag gick hem! En kanonkul kväll hade jag! Söndag var jag lite slö bara men absolut inte bakis! Fick väldigt många Grattis-sms av vänner och de gjorde mej så glad! Tackar så mkt för alla fina mess!
Pappa kom förbi med present lite senare oxå =)
Sen gick jag ner till mamma och åt middag med henne, hon hade lagat en supergod fläskfilégryta som var supergod! Sen åt jag även 2 små kakor o drack en must!

Tog med mej hunden som hade varit hos mamma o promenerade upp till sara där vi bakadeen tårta som blev supergod o jag åt 2 stora bitar!Kollade tv o käkade lite godis o sen gick ja hem o la mej o sov!

Tack allihopa för en supertrevlig helg och födelsedag!!
Här kommer lite bilder sen helgen =)

image100

image101

image102

image103

image104

image105

image106

image107
image108
image109
image110
image111
image112

Orkar inte ladda fler nu o de e ganska dålig kvalité påresten av dom...att knäppa kort i fyllan med en redan sååå dålig kamera som jag har är dömt till ett misslyckande!! Hahaha...men ska köpa mej en ny kamera snart =)

Jag o min bästa vän Jessica hade hett samtal om vandrande pinnar, vandrande lös och hoppande bönor!!
Haha, vek mej nästan av skratt då jessica sa: - En vandrande pinne, e de en kvist typ..med ben på eller??
Hahahah.....hon e för underbar!! Är iaf stora planer på gång angående dessa pinnar...funderar på en uppfödning av dom! Sälja dom för en 20 styck...tar många år o många kunder men slår vad om att man kan bli rik på dom!!! Hahaha....visst beteér jag mej som 25...eller INTE!!!

image113image114

Kom just in på ett FORUM där folk disskuterade om de heter Vandrande LÖV...eller Vandrande BLAD!!! Snacka om världens mest intressanta forum!!! Oj oj va folk kan ha lite att göra egentligen...e de ett BLAD...eller ett LÖV!?!??!?!
Kan jag lika gärna ställa frågan...e de en Vandrande PINNE...eller en vandrande KVIST????

God Natt!! Puss Kram

Återkommer!

Orkar ej lägga upp bilder o sånt från helgen nu men de kommer imorgon!!Helgen var superbra o jag har haft en kannkul födelsedag!! Synd bara att ja fyllde 25 o inte 20!!!

Kramar

Jooo!

Har ju ny tele oxå =) Måste ju bara få visa upp min lilla skönhet!

image99

LOVE IT!

(Ösregnar ute nu, lite mys när man får ligga inne under en filt! )

Yesss!

image96


I morgon blir de badhuset för hela slanten o sen fest med underbara vänner på kvällen..kan de bli bättre!!!Joo de kan de..fick tillbaka på skatten! Helt underbart, fan va glad jag blev! Helt underbart!

Idag har de regnat o ruskat mest hela dagen, varit hos sara o haft grymt ont i huvve hela dagen!!! Skulle göra mej en repa på stan men de fick jag ställa in pga av världens huvudvärk! Precis som att jag skulle vara bakis eller nå men jag ha ju inte druckit nå som anses olämpligt!
Ska ta o betala in mina sista räkningar nu o se om de blir nån 100-lapp över...tror faktiskt de pricis blir 100 kr över till nöjje o mat denna månad!!! Fan va lyxit,,,kan ju fan äta grillad kyckling 2 gånger denna månad...de ni!!! 2!!!!  Var med Andrea idag med o kollade på sötaste valparna oxå...blev ju som sagt GRYMT sugen men nej, ska ej ha en till hund nu! Hon valde ut sötaste lilla mini-killen där...helt bedårande söt! tänk er en liten runt 300grams ullboll med ögon o svans på! Ååååå!!

Nu ska jag betala sista räkningarna som sagt så att dom dras på måndag, vill ej få påminnelse på dom..har ej råd me de!!!Hahaha...illa de kan bli ibland dåå!!

image97

~~S~K~Å~L~~

Underbar dag!

Idag har de varit en så underbar dag så de e inte sant! Nu är kl 18 på kvällen och de är 19 underbara grader ute och strålande sol!! Nu är våren äntligen här =) Jag blir såååå glad av detta väder!!
Idag klev jag upp vid 11 och tittade på termometern...+25 i solen!! Skyndade o gjode mej klar o gick upp till min syster. Vi tog barnen och gick ner på stan och kollade runt o tog en fika =)  gick sen o kolla på lite kläder o myste bara! Finns inte så mkt att säga om denna dag annat än att den varit helt fantastiskt skön!!!


Strulit värre!!

Ja detta va verkligen kasst! Blogg.se har nu legat nere i 2 dygn pga att dom skulle byta plattform osv..dom kom så långt att dom till o med börjat flytta bloggarna till den nya o förbättrade plattformen o nu har dom ångrat sej!!! Hahaha...detta e ju fan komiskt! Aja, jag hoppas att de ska funka som vanligt nu o att vi slipper massa strul framöver!
Så vad har du hänt sen sist jag skrev...inte mkt! Har pratat väldigt mky med min vän Jessica i telefon och haft väldigt djupa samtal om allt! Vi har skrattat, gråtit, skämtat, löst problem och lyssnat på varandra! Helt underbart!!
Saknar henne så mkt o måste bege mej ner nu snart...i sommar lovar jag att jag ska komma ner o vi ska ha SKOJJ!! Festa, grilla sola o bada o gå på Grönan...o jaaaa...så ska vi ju då oxå dra en tripp till Göteborg för lite fest och en dag på Liseberg =) *Längtar*
Jessi har inte sett mej sen jag startade min viktnedgång heller...IRL alltså..så sk bli spännande o höra vad hon tycker =)

I fredas umgicks jag med underbara Tatti o Casper som slog mej följe ner på stan för att möta Pamela =) Bestämde oss för att ta en lunch på Sebastians =) åt gott och hade trevligt...helmysig fredag! Mötte släkt på stan oxå, alltid lika kul! Min Farbror o hans fru, o 2 av mina Fastrar. Fick mkt beröm över min viktnedgång och jag blev sååå glad!! Alltid kul o höra når man kämpat för nått! Påkvällen tog jag en lång promenad med Ella och började må lite kasst, tänkte inte så mkt på de och raskade hemöver efter ca 1-2  timmar =) hann inte mer än hem o kasta mej över den vita prslinsskålen inne på toa o vräka ur mej ALLT som fanns i magen...shit va ja spydde! Fortsatte långt in på natten med påde kräk o diarré...skitskojj, jag lovar! Mådde bättre på lördan men fortfarande risig i kistan så älskade mor kom o hämtade Ella så jag slapp gå ut med henne (rädd o skita på sej juh) *asg*
Spenderade hela lördag o söndag med lite tvått o mkt tv! Hade mitt eget lilla Mcleods döttrar marathon här hemma o plöjjde mej igenom hela säsong 4 =) nu väntar jag på att säsong 5 ska släppas snart!! Nu mår jag bra igen iaf..tur de! Fick mej en rejäl kickstart på CB igen o ren kur som jag startade med på lördagn då ja ändå va sjuk =)
Tisdag, idag alltså blir då dag 4 på ren kur o de går faktiskt bra denna gång! får se hur länge mina påsar räcker nu, men som tur är har jag varit väldigt sparsam med dom och ätit nyttigt istället! Så dom räcker nog iaf i 2 beckor till om jag kör helt rent. Vi får se vad som händer!
Snart fyller jag år oxå, grym ångest över detta kan ja lova!!!25 år, jag o min syster fyller 50! Hahahaha...tänkte ha fest på lördag o fira lite så jag hoppas de blir av! Får se om jag ens har råd med de då min ekonomi är i botten och jag lever på 0kr för tillfället, kan ju hoppas på en slant i födelsedagspresent kanske, vem vet!
Svårt att sova har jag med...IGEN! Vet inte vad de är...sover väldigt lite nu, ca 4-5 timmar/natt..somnar framåt 4-5 på morron o kliver upp vid 9-10 =(
Förutom i torsdas då jag somnade vid 11, men vaknade då istället kl 04.30 o kunde ej somna om!
Aja, de går nog över! Vadkan jag mer skriva då...hmm, kommer ej på nått mera nu tyvärr!
Ha de bra allihopa! Puss Puss